Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • idegen lény

    őstag

    válasz lck #41812 üzenetére

    A QQ akkoriban a Tencent csevegőprogramja volt. Megfigyelte a felhasználókat és küldözgette a központba az adatokat, a hatóságok pedig letartóztatták azokat, akik szidták a rendszert. Ezt vette észre a 360. Ezt arra írtam, hogy annyira nem tartalmazott már akkor sem kémprogramokat a 360, hogy még egy a kormányhoz erősen kötődő, hazai céget is lefülelt, ami elég bátor húzás volt. Persze, hogy igazuk volt, csak a kormány elkente a botrányt azzal, hogy csak két cég marakodásáról van szó. Nem állítom, hogy a 360 vagy a Tencent veszélyes lenne. Fogalmam sincs, hogy az-e. Csak sok helyen írták a hálón, hogy kémkedik, meg ilyenek, én meg elhittem, mert hihetőnek tűnt, hiszen a kínai mobilokról is azt terjesztik, hogy beépített kémprogramokkal érkeznek, meg hogy a kínai számítógépek és oldalak fele fertőzött, meg hogy Kína globális interneturalomra törekszik. De be kell látnom, hogy ezekre az állításokra semmi bizonyíték sincs, csak valakik el akarják velünk ezt hitetni. Amit a titkosszolgálatokról írsz, abban is tök igazad van. A világ átalakult. Már az Opera is kínai. Ki hitte volna ezt el régen? Le kell számolnom az előítéleteimmel.

    Itt is azt írják, hogy a korábbi teszteken kiváló eredményeket értek el a korábbi verziók, de valamiért a legújabb verziója, a Qihoo 360 Total Security 8.6 csak jó, de már nincs a legjobb ingyenesek között: [link] Nem tudom, mi lehet ennek az oka, ez a teszt elég hitelesnek és elfogulatlannak tűnik. Hiába van rengeteg plusz funkciója, ha vírusvédelme jelenleg nem elég hatékony.

    AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

Új hozzászólás Aktív témák