Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz tibbike01 #26063 üzenetére

    Senki nem akarja szándékosan lehúzni, de a Kaspersky sem tökéletes, ahogy egyik termék sem. Például egy kifejezetten csak vírusirtókkal foglalkozó lengyel tesztlabor (avlap.pl) alapos teljesítmény vizsgálatában messze nem szerepelt ilyen jól a Kaspersky 2014-es változata. Abban a tesztben valamennyi, a Chip tesztjében résztvevő termék előrébb végzett nála - a McAfee kivételével. Bizonyos területeken nagyon jól, másokon meg rosszul szerepelt. Valahol a két teszt eredménye között képzeld el az igazságot.

    Az biztos, hogy védelem szempontjából az egyik legkiválóbb szoftver, ezt a Ph! fórum topicjainak hozzászólói sem vitatják, de az említett lengyel labor víruskeresési tesztjeiben is tükröződik többek között.

    Tedd fel a Kaspersky próbaverzióját legalább egy pár hétre, ha meg kívánnád vásárolni. Ekkor ki fog derülni, a te gépedet milyen helyzetben, mennyire veszi igénybe.

    A tesztektől függetlenül, a legtakarékosabbnak számító vírusvédelmi megoldásokat is éri kritika, ugyanis eléggé szubjektív dolog ezen kérdés megítélése is, no meg PC és PC között óriási különbségek vannak persze... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák