- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McKane
senior tag
-
Brekecs
aktív tag
válasz polonic #2301 üzenetére
Eddig a NIS-T használtam de ahogy kész lett a magyarosítás a KIS-hez egyből feltettem a 2012-es verziót és legnagyobb meglepetésemre cseppet sem fogja a gépemet kb egyszinten van a NIS-vel ! kíváncsi leszek a Norton 2012-es végleges verziójára mit tudnak még kihozni belőle ? Bármelyiket fellehet tenni Kis-t vagy a Nis-t mind kettő jó megoldás !
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Roxbury
őstag
Chrome alatt is tökéletes.
(#2299) Vukmuty
Én próbáltam a G Datát. Szinte az összes tesztben nyerő, bár ez várható is volt, hiszen két motort használ, azzal nincs is baj.
Összesen egy délutánt volt a gépemen, mivel véletlenszerűen olyan belassulásokat okozott, hogy rossz volt nézni, pedig nem kaki a gépem, 8Gb DDR3, 6 mag, ami 3.7 Ghz-n megy + egy nagyon gyors vinyó. De sajnos így is gáz volt az egész. (G Data Antivirus 2012)
Én a helyedben elgondolkoznék még a Nod32-n. Az élvonalban van, plusz gyakorlatilag nem lehet érezni, hogy a gépen van.
[ Szerkesztve ]
-
quasar78
csendes tag
Sziasztok!a véleményeteket szeretném kérni hogy melyik vírusirtót használjam?eset SS kaspersky nod32 vagy ha van vkinek saját ötlete azt szívesen látnám.köszi
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Most magyarosítom a KIS 2012-t.
Aki már csinálta légyszíves árulja el hol találom a skin_HU mappát hogy befejezhessem a magyarítást. -
Brekecs
aktív tag
válasz creed30 #2313 üzenetére
Általában a : Program Files (x86) / Kaspersky lab / Kaspersky Internet Security 2012 / nél található a skin_HU mappa ! azt tallozd be neki !
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
quasar78
csendes tag
kevés memóriafogyasztás és hatékonyságban érteném mindenképp fizetős érdekelne
-
Brekecs
aktív tag
-
quasar78
csendes tag
core 2 duo 2ghz 4gb ram nvidia 512 mb
-
Vukmuty
tag
KIS 2012 honlapjáról simán meg lehet rendelni itthonról?
-
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Egy egyszerűnek tűnő kérdés, de mégsem az, NIS 2011, vagy KIS 2011-12. A KIS-t hosszabbítani kéne, a NIS meg első licens-es lenne.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
Brekecs
aktív tag
válasz bajtokarpi #2325 üzenetére
Ha a kasperskyt választanád akkor deter forumtárs linkelt egy olcsó vásárlási lehetőséget a (#2123) hozzászólásában !
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Brekecs #2330 üzenetére
Az ilyen fájlmegosztós warez cuccok tiltottak a PH!-n... Alapelvek
Szólj önként, hogy töröljék/módosítsák a hozzászólásod(ITT), úgy talán megúszod egy figyelmeztetéssel, mert ha más fogja kérni a törlést, akkor könnyen elképzelhető, hogy egy kis pihenőre mész...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
válasz Brekecs #2330 üzenetére
Azért óvatosan az ilyen fájlmegosztókról letöltött programokkal. Egyébként is még tart a béta teszt. Symantec mindig jelezni szokta, ha lezárult a teszt és pár héten belül megjelenik a program.
-
Brekecs
aktív tag
-
félisten
1. Szerencsére azért vannak emberkék, akik megértették, hogy semmi mást nem kellene beletenni Hitman-ba, csak egy listát a scan végén, ahol a user eldöntheti, hogy mit enged feltölteni és mit nem...
2. Ez csak annak marhaság, akinek tök mindegy mit töltögetnek fel az engedélye nélkül. Ha majd Te is fejlesztenél, rengeteg időt, energiát, agyalást, pénzt(azóta copyright-os a cucc) stb fektetnél be egy projectbe, akkor Te sem így vélekednél a dologról.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
riki
senior tag
Egy kis leírás korunk népbetegségéről. Elnézést,hogy angol ,de rendkívül részletes.[link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, de elotte egy kis elozmeny:
Megjelenes ot Microsoft Security Essentialst hasznalok, meg is vagyok vele elegedve meg minden, de azert erdekelne masi is, hatha van jobb
Van olyan programcsomag a piacon amire a kovetkezo feltetelek teljesulnek?:
1. Nem fogja a gepet (jo, ha raneztek az adatlapomra akkor ilyentol nem kene felnem, de egyes K betus AV-k megis P2-est csinaltak belole meg mikor 2 magos procim volt )
2. Teljeskoru vedelmet ad (AV+FW+etc [miket csomagolnak ma meg melle? ])
3. Ha van benne tuzfal akkor ne kerdezzen mindenegyes DLL-re ami ki akar maszni a netre. Szoval ne jojjon percenkent felugroablakok hada. (Pandanal voltak ilyenek)
4. Jo virusfelismero kepessege legyen.Ezek alapjan mi legyen? Norton 2012-es termekei? Vagy mi? A Nortonból (NIS) utoljara azt hiszem a 2009 vagy 10-es volt fent, az marhara fogta a gepet)
Mindenkit meghallgatok pro/kontra!Köszi!
Udv. core2
-
polonic
félisten
válasz Neil Watts #2339 üzenetére
Igen, a NIS 2012 jó választás lehet. A 2011 sem fogta egyáltalán a gépet.
De, ha meg vagy elégedve az mse-vel, akkor meg fölösleges lecserélni.(#2340) creed30
Megszórtad pirospaprikával? Az étel lehet magyaros, egy program nem.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
akit esetleg érint a VirusBuster termékek által a jövőben támogatott platformok:
" Ugyanakkor a több mint tíz esztendeje megjelent Windows 98, Windows ME és Windows NT4 használata ma már biztonsági okokból sem ajánlott, hiszen támogatási időszakuk a Microsoftnál is régen lezárult. Ezért a VirusBuster úgy döntött: a továbbiakban már nem vezet be új funkciókat szoftvereiben ezeken az operációs rendszereken, hogy az így felszabaduló erőforrásokat inkább korszerűbb termékei továbbfejlesztésére – vagyis az Ön biztonságának további javítására – fordíthassa. "
-
-
Imi1981
veterán
válasz Greenebola #2345 üzenetére
Na és milyen?A gépterhelés maradt alacsony?
Ráfrissítettél a régire, vagy azt eltávolítottad elötte?[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
válasz Greenebola #2345 üzenetére
Ezt kihagytad !
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2346 üzenetére
Nekem nem új már a ßeta megjelenés óta használom.voltak hibák benne a régebbiekbe ebbe is van biztosan ,de nem használtam még ezt ami "elvileg végleges" a verziószám megegyezik azzal a ßetával amit 1 hónapja adtak ki.
A régit eltávolítottam úgy ,hogy a beállításaimat tartsa meg.
Your Uninstaller programmal töröltem a régit.
Idáig minden ok nem fogja a gépet.Brekecs Hopp tényleg
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Imi1981
veterán
válasz Greenebola #2348 üzenetére
A beta-nál a program nevébe szerepelt a beta?Mert ez tényleg véglegesnek tűnik!
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2349 üzenetére
Igen szerepelne. Ami érdekes ,hogy multi language telepítő.
Ezze a verzióval egyezik meg,ott a ßeta logo is[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest