- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
aktív tag
válasz sznorbi2 #1252 üzenetére
Birom az ilyen nagyképü alakokat mert ő azt használja akkor ettől már jobb nem is létezik ! amit mást mond az már "hú " de sz..r vagy ilyen olyan kategória ! Bocs de hánynom kell !!!
Ha végeztem majd jövök ![ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Roxbury
őstag
válasz Brekecs #1251 üzenetére
Ezen [link] a teszten még a Microsoft is lepipálta felismerésben. Bár tudom, ahány teszt, annyi eredmény, de azért szerintem messze nem olyan jó, mint sokan mondják. Nekem nincs kedvencem, de laikusként azt mondom, hogy ezen tesztek alapján egyértelmű az élen végzettek közül érdemes válogatni.
Mert kérdezem én, hogy például miért érnéd be pl. ezen teszt alapján a 12.-el, ha van sokkal jobb is, például a 3. helyen, ráadásul gyors, és egy kanyit sem kell érte fizetned? Mellé meg mondjuk feldobod a sokak által a legjobbnak tartott Comodo fw-t, aztán van egy fullos védelmed teljesen ingyen, ráadásul az élvonalból. Laikusként azt feltételezem, hogy mindig az a jobb, ami gyors, de mellette minél jobb legyen a felismerése.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Roxbury #1261 üzenetére
Sajnos a Norton lassan már olyan szánalmasan sereghajtó (ezel nem azt mondom, hogy teljesen alkalmatlan) lesz, mint az AVG... A NAV/NIS 2012-es esetében mi a helyzet, tesztelte már valaki a beta-t?
Régebben Goodspeeddel voltak nézeteltéréseink a NIS végett, nem azt mondom, h nekem lett igazam, de a Symantec tényleg nincsen benne a királykategóriában... Pedig az ember azt hinné, hogy már csak adatbázis alapján is tarolnia kellene a jó öreg cég termékeinek. Ezzel együtt eszem ágában sincs megkérdőjelezni Goodspeed véleményét, sőt. Ő az a user, akinek még egy Kingsoft mellett sem lenne piszkos a gépe.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
McKane
senior tag
kicsit régi hír, de aki nem tudna róla:
-
HZoli87
veterán
BitDefender Total Security 2012 Beta 2
Improvements:
-‐ Added Antifraud filter
-‐ Improved boot performance (with 22% faster)
-‐ Improved scan performance
-‐ Improved interface performance (with 52% faster)
-‐ Shortcuts for each module settings
Bug fixes:
-‐ Fixed MyAccount login errors
-‐ Fixed uninstall problems with Firewall drivers
-‐ Fixed CPU load caused by events
-‐ Clean MBR infection
-‐ Fixed problems on https scan (Transilvania bank, Gmail)
-‐ Fixed Sandbox problems on Windows Vista
-‐ Fixed crashes
-‐ Fixed installation problems when Eset Smart Security 4 is already installed
and many more… -
nagyúr
válasz Roxbury #1261 üzenetére
OMG ti olvastok is vagy csak legörgetitek az eredményig? Ez a teszt csak egy rész-teszt ami specifikusan teszteli az antivírusokat. Sok technológia itt nem jöhet számításba, nem úgy mint pl. a dinamikus teszteknél. Az, hogy itt a Norton nincs az első 3 között nem azt jelenti, hogy rossz antivírus. Szvsz Norton a legjobbak között van jelenleg.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Roxbury #1268 üzenetére
Nem arról van szó, hogy részletes vagy nem részletes. Hanem, hogy ez a teszt az adatbázis/heurisztikus alapú felismerést teszteli. Holott sokkal reálisabb, pontosabb képet kapunk ha a fel nem ismert példányokat futtatjuk is, ezáltal esélyt adva a HIPS-nek, viselkedés alapú elemzésnek, cloud-nak stb.-nek. De persze kellenek ilyen tesztek is, mert megmutatja a gyártóknak, hogy milyen irányba fejlesszenek tovább.
Itt van a jelenleg is folyamatban lévő dinamikus teszt: Link
Érdemes januártól nézni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
riki
senior tag
Tényleg nem akarok akadékoskodni,de akkor melyik teszt számodra a mérv adó. Mert kicsit kezd olyan lenni a dolog, ahol az általad kedvelt program "elvérzik", az onnantól már nem is az igazi.
Bocs,pont akkor írtam amikor megválaszoltad a kérdést.De ebben a listában ,pont a cloud,és az új technikákban erős alkalmazások nem szerepelnek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Minden av-comparative teszt mérvadó számomra, de nem szeretem ha egyetlen egy darab tesztből ítélünk meg egy antivírust. Az már csak a személyes véleményem volt, hogy szerintem a Norton nemhogy nem gyengélkedik hanem kifejezetten erősödik minden évben.
-
Roxbury
őstag
Mondjuk azt furcsálom, hogy a G-DATA rosszabb eredményt ért el, mint a Bitdefender, holott azt a motort is használja az Avast-éval egyetemben. Vagy én vagyok vak? (januártól számítva)
Így, hogy utána néztem, látom, hogy valóban ez a legrészletesebb tesztje az irtóknak. [link]
Mostantól ezt fogom sasolni. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
Sziasztok. Vasárnap meglesz az új gépem (Intel celeron dual core 2,6GHz, 2GB DDR3/1066) és gondolkodom milyen vírusírtot rakjak fel. A mostani gépemet ugyan kissé belassitotta a panda IS 2011, mégis tetszik a program és gondolkodom hogy felrakom az IS 2012-t. Ugyanakkor F-Secure IS 2011-re októberig szitén van kulcsom, ami talán van olyan jó mint a panda IS 2012 és kevésbé fogja a gépet. Szerintetek? (nem szoktam torrentezni és egyéb veszélyes helyekre sem járok, most a gépigényen van a hangsúly)
KösziGalaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Butcher-HUN
senior tag
A dinamikus tesztet nézve az F-Secure még mindig jól pozicionálja magát
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
riki
senior tag
Hát én jobban hiszek a valóságnak.A múltkori aktív linknél,a Kis a Nod az Mse+Ie9 jól vizsgáztak,míg pár nagy név ült mint nyúl a hurokban.Ezek a szintetikus tesztek arra jók,hogy legyen még egy plecsni, és lehessen mutogatni.
-
félisten
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1281 üzenetére
Igen, Internet Download Manager, nem működik miatta a Letöltés Insight. Ez csak azért baj, mert amit elkapna az LI, azt nem biztos hogy ugyanúgy felismeri a Fájl Insight, sőt.
-
Jenne_S
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1281 üzenetére
Vagy talán ... IDM = Az intelligens tánczene (intelligent dance music).
-
zazenke
őstag
van ennek a "szánalmas nortonnak " egy roppant egyszerű ötlet alapján dolgozó védelmi vonala . ha nem ismeri fel a letöltött fájlt az online adatbázisa alapján akkor kétszer is figyelmeztet hogy ne indítsd el és ebben blokkol is egyszer ,mert veszélyes is lehet . Én gyakran telepítek új programokat és gyakorlatilag ez miatt használódik el a rendszerem is immár sokadjára ,de bízvást állíthatom hogy a norton ilyen irányú adatbázisa igen nagy és ritka hogy nem bír beazonosítani egy friss alkalmazást . Ez az egyszerű megoldás eddig mindig megvédett teszteléseim során is . Ellenben az éles teszteléseim során legutóbb pl a bitdefender mellett véreztem el mert az vagy vírust jelez vagy engedi hogy az idegen alkalmazással lefertőződj és sokan mások is .Nyilván a sandbox ennél egy fokkal fejeltebb de még mindig azt mondom hogy a norton az eddigi legfelhasználóbarátabban összerakott progi és látszik hogy van mögötte fejlesztés és beleölt pénz . És mindig tesztelek most is leszedtem a nortont és trustport van fent úgyhogy nem is tartom magam elvakult nortonistának és kíváncsi vagyok az újdonságokra . Tény hogy eddig mindig visszatettem a nortont .
-
Stephan89
aktív tag
válasz zazenke #1284 üzenetére
Igen, jó dolog a Download Insight és a File Insight, de! Nem rég írtam itt a fórumon, hogy a facebookot IE9-el böngészve mások által megosztott Youtube(!) videókra kattintva le akart töltetni velem valami media plugint, az oldalt frissítve pedig már bejött a rendes Youtube videó. Szóval a media plugint a NIS simán hagyta letölteni, biztonságosnak jelezte, pedig új volt és nagyon kevesen használták. A Download és a File Insight mégis jónak minősítette. Más kérdés, hogy pár nap múlva már adatbázisból is felismerte az AV, de addig szét fertőzhettem volna a rendszeremet nyugodt szívvel, a Norton még áldását is adta volna rá!
Másik dolog pedig, hogy mi van mondjuk egy pendriveon hozott cuccal? Azt ugye nem ellenőrzi semmilyen Insight védelem! (Kivéve, ha jobb klikk > Norton File Insight) Oké, még mindig ott a Sonar, de az vajon használja az Insight védelem adatbázisát? Az ideális működés az lenne, ha a File Insight valós időben elemezne minden futó programot és ami nem tetszik neki, annál szólna. Ehelyett csak azokat elemzi futtatás előtt, amit a netről közvetlenül töltöttél le. De ha már pl. egy .zip fájlban töltötted le a kártevőt, azt kicsomagolva az Insight védelem nem foglalkozik vele, mert az már "nem a netről" van!
Persze ettől még nem szólom le a Nortont, mert az egyik legjobb védelem. De túl hájpolni sem kell.
(Ja és jelen pillanatban is NIS 2011-et használok!)
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
Új VirusBuster termékverziók !
" Érintett termékek:
•VirusBuster Personal
•VirusBuster Professional
•VirusBuster for Windows Servers
•VirusBuster Central Management Solution (CMS) "[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
ha valakinek az emailcíméről a tudtán kívül érkeznek levélben "érdekes" linkek,akkor az jó eséllyel zombigép lett,vagy csak valami nyavajás oldalra regelt,ahová nem kellett volna?ismerősöm emailcíméről már vagy a harmadik linket kapom és kezd idegesítő lenni nekem is,neki is.
-
nagyúr
válasz Stephan89 #1285 üzenetére
"de addig szét fertőzhettem volna a rendszeremet nyugodt szívvel, a Norton még áldását is adta volna rá!"
Ezt honnan tudod? Nem futtattad, ott még közbeléphet a Sonar.
-
L7wy
őstag
EZ fennáll a stabil Norton verziónál is?
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
nagyúr
válasz Stephan89 #1289 üzenetére
Nem foghat mindent az Insight, ez is csak arra bizonyíték, hogy nem úgy működik, hogy a Norton által még nem ellenőrzött fájlokat károsnak ítéli(volt pár károgó aki ezt terjesztette), az ismeretlenekre rákérdez. Majd a Sonar futtatáskor a viselkedése alapján eldönti, hogy káros-e. Tapasztalataim szerint elég jó a Sonar, persze nincs tökéletes védelem. Malwarebytes Pro mehet a Norton mellé is.
-
F34R
nagyúr
nincs olyan lehetőség benne hogy x MB után törlje a naplófájlt és újat hozzon létre?
egyébként ha zavar akkor ccleaner enchaced-el törli a logokat is.(#1294) betyarr
lehet hogy tul sok helyen szerepel a mailed , többek között nekem is ez az oka.
ez a reg-es mailem így érthető is nem kell megilyedned nem vagy zombi )[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest