- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz GEPESZ66 #15800 üzenetére
Nézd én azt mondom, hogy akkor inkább "viseld el", hogy a KIS fogja jobban a gépet, mint hogy ESS...
A KIS sem szent és sérthetetlen, de azért ez mégis csak megnyugtató(bb): [link][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Stephan89
aktív tag
válasz GEPESZ66 #15800 üzenetére
Szia!
Comodo nem lenne megfelelő alternatíva a számodra esetleg? Korábban volt egy adatlopásos teszt, a Kaspersky mellett a CIS volt az egyik internet security, ami minden lopási módszert blokkolt. Könnyű súlyú védelem, szerintem nem bonyolultabb beállítani mint egy KIS-t, vagy akár alap beállításokkal is jó lehet. Nem kérdez sokat, már igen kiterjedt fehérlistájuk van. De úgy is be lehet állítani, hogy mindenre rákérdezzen. Ezenkívül teljesen ingyenes. Ha esetleg kipróbálnád, javasolnám, hogy ne a legújabb 6-os, hanem az eggyel korábbi 5.12 verziót használd, azt mondják, a 6-os még annyira nem stabil. Én sem használom, egyelőre bőven elegendő védelmet nyújt az 5.12.
Üdv.
-
Fandango
veterán
válasz Stephan89 #15805 üzenetére
A 6-os Comodo nalam teljesen stabil, semmi rendellenest nem csinalt eddig, netet nem lassitja, 15-20 megat eszik 4 process egyutt amit futtat. Eleg regota hasznalom a CIS-t, rendszeresen szoktam bankolni es vasarolni a neten, soha semmi problemam meg nem volt mellette, tehat en csak ajanlani tudom.
-
Stephan89
aktív tag
válasz GEPESZ66 #15807 üzenetére
Innen tölthető le: [link]
A pro-ban vírusmentességi garanciát adnak 500$ értékben plusz technikai támogatást, a Completehez pedig online tárhely és wifi védelem jár pluszban. Ez utóbbi nélkül is nyújt olyan védelmet a free, mint bármelyik fizetős IS, a wifi védelem csak egy extra feature, amit a legtöbb másik fizetős IS egyáltalán nem tartalmaz.
Magyarul, ha jól tudom, még nem beszél a 6-os.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Le kellett szednem a KIS 2013-at a gépemről mert nagyon fogta, és 10-ből 8-szori indításnál teljesen meghalt a gép, és eszközkezelőt átnézve 3 dolog okozhatta és a KIS volt, most letöröltem és flottul pörög ezerrel a gép, a kérdésem az lenne h mit érdemesebb feltenni? BD és F-Secure és KIS is kilőve, mert mindegyik fogta a gépet, MSE-n és AVG IS-en gondolkoztam, mert AVG-m már volt régebben és az nem fogta a gépet, melyik nyújt jobb védelmet? Ezek mellett még MBAM is lenne kiegészítésként, előre is köszi a helpet!
Vagy esetleg még Norton is jó lehet, vagy mi lehet még jó védelem, ha ésszel netezek, bár néha van online bankolás, bár nem olyan gyakran Illetve még gondolkoztam CIS-en is mert az Free lenne, de a Comodo Firewall-al már volt olyan gondom h fogta a netet, azt ha felteszem és csak úgy külön kipróbálom h fogja-e, majd ha leszedem a tűzfalat mert esetleg nem tetszik akkor nem lesz semmiféle összeakadás vagy ilyenek, mehet utána fel egy másik AV szoft?
Üdv.
Kellemes Ünnepeket![ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
blattida
nagyúr
válasz hamyka #15810 üzenetére
Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy miután aktiváltad a pro verziót, utána lefut egy teljes vizsgálat és ha talál valamit a cis, akkor takarít, ha nem, akkor nem, majd, ha később mégis beszednél valamilyen kártevőt, akkor maximum 500 dollár értékben kaphatsz kártérítést.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
@matthew@
őstag
válasz w.miki #15812 üzenetére
Csak azért nem akatok sok AV-vel próbálkozni mert nem akarom a gépet újrahúzni, és egy AV cserét még megkockáztatok így. Ezért nem tudok nagyon dönteni. Amugy ha Comodo Firewallt felteszek es nem jo mert fogja a netet akkor azt le tudom szedni, a Firewall leszedésénél nem lehet összeakasztani a gépet?
-
hamyka
senior tag
válasz @matthew@ #15817 üzenetére
Comodoéknál nagyon csábító az 500 dollár kb: 100 ezer ft összegű kár térítés, csak hát na ha beüt a gebasz akkor viaskodj velük angolul vagy tudom is én milyen nyelven
ezért mondtam hogy ugyan nagyon jó ajánlat, de legyen náluk Magyar nyelv is ne csak angolul meg japánul meg tudom is én milyen nyelven
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
-
őstag
válasz hamyka #15821 üzenetére
A regedit-tel jó lesz vigyázni, mert olyan bejegyzést is könnyen ki lehet törölni, ami egyébként a védelem nevét magában hordozza, de a rendszer szerves része... Nem kell össze-vissza variálni, vagy vissza kell állítani egy backup-ból a tiszta rendszert.
Vigyázz kinek mit tanácsolsz, inkább hagyd meg a tapasztaltabb fórumtársaknak! Félre értés ne essék, nem magamra célzok.
GEPESZ66: Az F-Secure AV egy kiváló védelmi megoldás egy erős tűszfallal...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
@matthew@
őstag
válasz GEPESZ66 #15822 üzenetére
Az lehet bar 2012-nel is azt mondtak nekem h nem fogja a gepet, de megis e miatt mar nem merem feltenni, mert utana nincs kedvem Win reinstallt csinalni ha megsem lenne jo a dolog vagy ha csokkentett modban elinditom a gepet es a sajat uninstallert hasznalva leszedem az AV-t? Mert mar nem nagyon van turelmem backupolgatashoz mert sokat szivtam mire rajottem mi okozza ezt a hibat is.
Amugy ha nem warezolgatok nem nezek gazos oldalakat akkor MSE Win tuzfal es MBAM eleg vedelem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Black Plague
tag
Nem tudom hogy volt-r már róla szó de érdemes elolvasni Ezt a cikket...
Hova jutunk Linux szrevereken keresztül próbálják a Windows-t fertőzni ??[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz @matthew@ #15827 üzenetére
igen csak az Uninstall gombot kell megnyomni, és mindent végigcsinál
Revo Uninstaller link
Your Uninstaller-hez pedig googleOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
őstag
válasz hamyka #15826 üzenetére
Off: Szerintem inkább tanulj még igen-igen sokat, mert nem biztos, hogy azért mert itt hallottál egy-két alapigazságot, az már feljogosít arra, hogy tanácsokat osztogass. A helyesírásod és a fölösleges szövegkiemelésed ismét bosszantó, az pedig pláne, hogy egy olyan kaliberű fórumtárs, mint laca026 pont azért hagyja itt a fórumot, mert az teljesen elsekélyesedik az ilyen színvonalú hozzászólók miatt, mint amilyen nívón te is működsz ebben a szakmai topicban. Off befejezve!
@matthew@: ha nem online bankolsz, akkor elég lehet, de ha jól beállítod a böngészőt (inkognitó mód, privát böngészés stb.), akkor az is működhet. A win falát ne felejtsd el nyilvánosra állítani!
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Nos online bankolas szokott lenni de utalashoz van sms-es vedelem, bar azt nem tudom h mennyire lehet eleg? Most nezegettem NIS-t de az ara kicsit sok mert KIS-t 15£-ert tudtam mindig megvenni a store.v3-rol es a NIS-hez meg nem talaltam ilyen jo arat. Ezert most Comodon gondolkozom de ott a Firewall fogta a netet de felteszem most megnezem h fogja-e ha nem akkor lesz CIS free verzio. Amugy az elobb emlitett progikkal meguszhatom reinstall nelkul az AV csereket?
-
őstag
válasz @matthew@ #15831 üzenetére
Ha gyári eltávolítóval szeded le az előző védelmet, elméletileg nem lehet gond, de ez sem 100%-os garancia. A CIS egy nagyon ígéretes védelem, előbb utóbb tuti magam is komolyabb felhasználója leszek. Ami megint jön fel, mint a talajvíz az az Avast. Érdemes lenne az új GData-át is kipróbálni, ha már a KIS valamiért nem vált be. Na nem azt mondom, hogy ebből az összeset próbált ki, de ha már pénzt akarsz esetleg érte adni, akkor érdemes. A próbaidőszak alsó hangon 1 hét...
-
@matthew@
őstag
Most szedem le a Comodo Firewall-t és kipróbálom h a letöltést lassítja-e ha nem akkor megy fel a CIS, bár abból nem tudom h melyik verzió tud magyarul? Azt Avast IS-t én is néztem, de előbb a CIS lenne a választottam mert az free is
Viszont ami kicsit gáz h most vettem meg újból 1 évre a KIS-t 1 gépre és azt a kódot még nem is használtam, tehát 1 egész éves KIS most itt van és nem tudok vele mit kezdeni, akit érdekel egy közösen megállapított összeg fejében az pm-ben zargasson
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz GEPESZ66 #15835 üzenetére
Igen, az árát még nem csekkoltam így az csak mint lehetőség bukkant fel, így vagy Comodo vagy MSE lesz belőle, nincs más számomra, úgy nézem. Amúgy BD IS-el van vkinek most tapasztalata h mennyire fogja a gépet? Mert régebben sok embernek fogta amikor én próbáltam de a 2013-al nem tudom h mik a fejlemények
-
hamyka
senior tag
válasz GEPESZ66 #15835 üzenetére
Nem akarok belekontárkodni de Avast-ból van ingyenes csak nem jut eszembe melyik
Létezik még ez a lehetőség?
Comodo: Ha ezt használja valaki, valóban érdemes felkeresni a fórumot ha tud valaki angolul
Persze kérdéses hogy nem állítsa-e el valaki úgy el hogy még a weboldalak sem jönnek be
Comodó új távlatok...........
-
@matthew@
őstag
Nos most nézegetem a Comodo Tűzfal teljesítményét és eléggé ingadozó a netem speedtest és más netmérő oldalak alapján. a 120-as UPC netem volt h 105-el de volt h csak 55-el jött és ahány tesztet csináltam, annyi féle eredmény született Ez úgy tűnik nekem elég macerás dolog lesz. AVG IS-ről van vkinek vmi véleménye? Eddig azt használtam 2 évig KIS előtt és nem volt vele gondom a gépet nem fogta, vagy akkor más MSE is egy szinten lenne vele?
-
Stephan89
aktív tag
válasz hamyka #15837 üzenetére
Avast Free Antivirus, ingyenes, nem igazán lett volna nagy feladat megtalálni: [link] Szóval létezik még ez a lehetőség. De ez csak antivírus, az Avast Internet Security fizetős.
A prohardvernek is van CIS topicja. Nem kell hozzá angol nyelvtudás: [link]
Aki nem ért a CIS-hez annyira, hogy be tudja állítani, az olvasson róla először. (Fentebb linkelt topic első hozzászólása.) Nem kell hozzá egyébként számítógépes zseninek lenni, hogy be tudja valaki állítani megfelelő védelemre, már szépen automatizálták.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Mostanában, sokaknak kissé fanyar a szája ize ,ha szóbakerül az Mse. Ez engem rettenetes meglepet,mert nagyon sok gépre telepitettem és még senki nem jelezte ,hogy gondja lenne vele. Olvastam az ominozus tesztet , de erre itt az ellenpélda :[link]
-
Pano
addikt
Ez a Bitdefender Free kegyetlen jó, marhára bejött.
Szerintem ezt fogom felpakolgatni majd egyszerű felhasználóknak is. Nulla beavatkozást kíván, valóban nulla system impact és jól teszi a dolgát, frissül pár óránként. Királyos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest