- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz sketchifun #16249 üzenetére
Szia!
Állítsd följebb a termosztátot a szobádban, szedj c vitamint.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vibra
tag
Sziasztok !
Nem kötődik szorosan a kérdésem a topikhoz,de ha tudtok segíteni azt megköszönöm.
A feleségem laptopjára felkerült a "system progressive protection" nevezetű valami.
Az Avira nem találja,így nem is tudok vele mit kezdeni.Mivel lehet ezt eltüntetni a gépről,vagy csak rendszer újra telepítés segít ?
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Ma lecseréltem a KIS 2013 -at, a Bitdefender Total Security 2013 -ra.
A beállításokban mindent a legerősebb védelemre állítottam. Akinek van tapasztalata a Bitdefender beállításában (ért is hozzá ) és szeretne segíteni, legyen szíves itt, vagy privátban megírni, hogy mikre figyeljek oda, melyek a fontos beállítások, mert lehet átsiklottam valami fölött.
Win7 64 az oprendszerem, wifis routeren keresztül internetezem.
Előre is köszönöm a segítséget! -
HZoli87
veterán
AV-Comparatives - Summary-Report December 2012
Product of the Year 2012: BitDefender
Top Rated Products 2012:
* Avast, Avira, BitDefender, Bullguard, ESET, F-Secure, G-Data, Kaspersky
Real World Protection winners:
* BitDefender (gold), G-Data (silver), Kaspersky (bronze)
File-Detection winners:
* Avira (gold), Kaspersky (silver), BitDefender és F-Secure (bronze)
Proactive Detecton (Heuristic / Behavioral) winners:
* BitDefender és Kaspersky (gold), F-Secure (silver), G-Data (bronze)
False Positives winners:
* MSE (gold), ESET (silver), BitDefender és Kaspersky (bronze)
Overall Performance winers:
* Webroot (gold), ESET (silver), Avast (bronze)
Anti-Phishing winners:
* BitDefender (gold), McAfee (silver), Kaspersky (bronze)
Malware Removal winners:
* BitDefender és Kaspersky (gold), Panda (silver)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
BitDefender a 2012-es év győztese
Asszem meg is van az esti programom, BitDefenderre váltás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tetete1
senior tag
válasz Narxis #16257 üzenetére
Comodo IS a fasorban sincs? Miért nem értékelik,pedig szerintem a 3. helyen is végezne (bár szerintem ha afelhasználó nem megfelően használja, teljesen mindegy)...
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
szabeska
addikt
És a Free megoldás miben különbözik a teljes verzióstól?
F1
-
motacilo
aktív tag
Hát igen a 4 nagy: Bitdefender, Kaspersky, F-Secure, GDATA. Bármelyik jó választás!
Egyébként a cikkben szerepelt, hogy a Kaspersky és a Bitdefender ugyanolyan eredményt ért el, az utóbbi azért kapta meg a díjat, mert egyrészt még eddig nem kapott, másrészt a "Real World" teszten egy kicsivel jobb értékeket produkált.
Így teljes az igazság. Ezt a KIS védelmében mondom, hozzátéve, hogy szerintem is az egyik legjobb IS a piacon most a BDIS, ha nem lenne ötgépes Kaspersky licencem, valószínűleg azt használnám.
Mélységes fájdalmam viszont, hogy sem a Comodo, sem a Symantec nem vett részt a teszteken. Így lenne teljes a kép. -
hamyka
senior tag
válasz motacilo #16268 üzenetére
Nem kötözködni akarok de :
A Comodo inkább tapasztaltabb felhasználóknak való ahogy ezt már kibeszéltük,
A Symantec nekem is fura hogy nem vett részt a teszteken, de nem is lehet rendesen összehasonlítani őket mert egyik ebben jó másik abban jó, remélem egyet értünk
Comodó új távlatok...........
-
motacilo
aktív tag
válasz BigManus #16270 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de ilyeneket produkál a NIS és a KIS is (elég csak szorgalmasan olvasgatni a fórumot). Minél összetettebb egy szoftver, annál több benne a hibalehetőség. Ez nem is lenne nagy baj, ha gyorsan javítanák a fejlesztők. Sajnos a Kaspersky esetében a Java problémát tologatják maguk előtt hónapok óta.
Viszont van itt olyan kritikus és hozzáértő felhasználó (Plag pl.) aki pozitív véleménnyel van a BDIS win8-as verziójáról, tehát képesek stabil, jó programot alkotni. -
szabeska
addikt
Feltettem a Bitdefender ingyenes verzióját, az F-secure újságos dolog helyett, úgysem csinálok semmi rosszat a gépen, sosem volt vírusom, talán egyszer régen Elég lesz
F1
-
lck
senior tag
válasz BigManus #16280 üzenetére
Huzamosabb használat után nálam megállt átlag 30 mb-ban. De egyébként tud ingadozni rendesen 15-től 100-ig. Feltettem egy laptopra XP alá 1 giga ram, 2 magosra. A rendszerterhelése gyakorlatilag észrevehetetlen.
Gondolom emiatt is:
"Light. Automatic.
Bitdefender Antivirus Free Edition uses an intelligent mechanism which can automatically take the optimum decisions to keep the defense levels high, in a manner that also avoids slowdowns."Egyébként 1 bajom van vele, hogy maga a program nem frissül, csak az adatbázis. Idén jött ki egy újabb verzió, de nem frissítette. Csak kézi reinstallal.
[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
-
lck
senior tag
válasz BigManus #16283 üzenetére
Egyelőre én most lámáknak, gyengébb gépre Kingsoft helyett ezt rakom, a minimális beavatkozást igénylő működése miatt. Remélem később sem dobál ablakokat a frissíthetőségről, vagy valami huzamosabb használat utáni teendőkről. Természetesen telepítéskor beregisztrálom a felhasználót.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Win XP módot, virtual PC-n a Win7-re, és szeretnék rá feltenni egy AVG Free-t, az "eredeti" gépen vagyis Win7 alatt fent van az AVG IS, a 2 nem akadhat össze, mert a virtual PC az is egy rendes partícióként, és op rendszerként működik, ugye?Matthew 24:42
-
róland
veterán
válasz róland #16250 üzenetére
Akkor újra a kérdés:
McAfee Internet Security vagy ESET NOD32?
(Ebből a kettőből választanék, előbbi már gyárilag telepítve van, utóbbihoz "ingyen" [NEM warez módon] hozzájutok. Egyéb megoldás akkor érdekel, ha nagyon-nagyon kiemelkedő.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Szellem.
Topikgazda
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Win8 beépített vírusírtóját szeretném kiváltani. Olyan programmal, ami azért hatékonyabb, mint a gyári védelem (eddig egyébként még nem volt vele gondom), de a lehető legkisebb erőforrást igényli, mivel egy Brazos E-350-es gépre lesz telepítve, így minden % számít ilyen téren. (Tudom, minél kisebb az erőforrás igény, annál gyengébb lesz a végeredmény is). Bitdefender IS progija ilyen téren hogy teljesít? Illetve ténylegesen melyik a legkevésbé erőforrás zabáló vírusírtó jelenleg?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest