- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
Ennyi marhaságot rég olvastam 1 helyen.
Még hogy háttérbe szorul a kényelem.... hát ez no comment
Pontoság: a G5 ilyen téren pirosra picsázza a DA kis fekete popsikáját.
Driver szinten szintén. X Y tengely eltérő dpi felbontást nem ismer csak 3 állást, míg a G5ön ez programozható 50DPI-s lépésekben.
És a DA oldala fényes!!! műanyag(csúszik 5perc után).Sajnos felültem anno az ilyen Razer Hyper vonatocskára és leváltottam a G5ömet, hát kár volt. Most fogom visszacserélni.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz Kr/\toS #1501 üzenetére
Ennyi marhaságot rég olvastam 1 helyen.
igen háttérbe szorulhat... mint ahogy leírtam DB esetében
pontosság.. hát igen ahogy dronez is leírta és énis mondtam g5 távolra pontosabb lehet... akkor meg miről beszélsz?
ha neked egy egér attól jobb mert a tengelyenként állíthatod a dpi-t meg 50es értékenként hát nagy kaland... ennyi erővel ikari ver mindent mert 1dpinként állítható(de tudjuk hogy nem sokra megyünk vele)
3 állás ugye a low mid és high de ugye ez csak formaság hisz mindenki a legmagasabb dpi-t használja általában... aki pedig a dpi állításával configolja a sensit az meg megérdemli, vegyen ikarit
igen, az oldal műanyag talán az egyetlen hátránya a da-nak ezt tényleg el kell ismernem... rossz húzás volt ez a raztől.énis leváltottam a g5-öt és kivételesen nem a hype meg a világítás miatt
nem bántam meg -
Kr/\toS
senior tag
Ha nem tudod miért jó a DPI tengely sens állítás az a te bajod. Én NEM a legnagyobb DPI-n használom, de amit a Razer művelt a DA-nál driver ügyileg az nagyon csákány meló.
"énis leváltottam a g5-öt és kivételesen nem a hype meg a világítás miatt
nem bántam meg."Sajnos én igen.
-
Cocó
tag
Na tessék, egy kérdésemmel mekkora balhét váltottam ki Mondjuk a minél több vélemény többet ér mint az egy, ahány ember annyiféle elvárás, talán ez így van rendjén.
MATEO6600: Azt megkérdezhetem, h amikor megvolt a G5, de nem volt normális v semmilyen padod, akkor esetleg hibázott/lassú volt v esetleg "pörgött" az egér??
-
tisvol
aktív tag
Hát mély sajnálattal közlöm, hogy a G5-m elhalálozott.....a bal gomb mikrokapcsolója végképp megadta magát. Már többször szét kellett szednem miatta, eddig működött. Ma meghalt. Én melóhelyen használtam, (a súlyosabb egerek jönnek be, ezért vettem anno) napi 8-10 óra intenzív kattogtatás. Kicsit csalódott vagyok, hogy csak ennyit bírt.
De már megrendeltem az utódját....egy G5-t :-) Remélem tovább bírja majd.Üdv:T.
-
Skizz
addikt
Razert, vagy a QcK-t szereti jobban a G5?
-
taNaseN.PSE
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
G5r2-m van már egy jó ideje....Elméletileg 1000Hz képes a 4lábú, ez gyakorlatban MRateCheckerben úgy néz ki, h ha éppen rájön felmegy average 1700Hz-re, és néhány sec. mozgatás után visszaesik FIX 500Hz-re. XP patchelve, Spoint beállitva...Hasonlót tapasztalóktól megoldás, többiektől tanács??
tovjomulatást...
SetPOINT v4.6
-control center v: 4.60.122
-driver v: 4.60.122
-firmware rev2 révén v1.2USB: alaplap gyári driver...
Előre is fenx....bye
PSE -
whYz
őstag
válasz taNaseN.PSE #1509 üzenetére
hali
1000hz-et nembiztos hogy tudja a lapod
a chacker meg általában bugos és azért írja hogy 1700hz meg nekem szokott g5-nél ilyen 30000 körüli számokat írni -
Kroni1
veterán
Na hosszas keresgélés és olvasgatás meg tapogatás után eldöntöttem hogy egy G5rev2 lesz a következő egerem. G9-et megfogtam, de pici a kezemnek, és a G5 domború formája pihentetőbb.. Csak egy olcsót kéne már találnom, de egyet most vittek el előlem 6,5k-ért..
-
Tommzyboy
csendes tag
[B]Hali!Nekem van 1 elég nagy problémám a G5-el. Például ha lassan, sréhen húzom az egeret, akkor egyszerüen nem csinálja, hanem csak úgy veszi, mintha egyenesen húznám.
Ha pl lassan kört akarok rajzolni akkor kockás lesz.
Elég zavaró jaték közben , hogy nem pontos.
Tudtok valami megoldást, mert már közel vagyok ahhoz, vegyek újra egy mx518-at.Előre is köszi!
-
Tommzyboy
csendes tag
Hoppá! Lehet , hogy csak a Qpad a hibás?
-
-
-
whYz
őstag
-
Tommzyboy
csendes tag
Csak CPL mouse fix kell!Ugyhogy ha valakinek hasonló problémája van akkor ez a megoldás.HUHHH Megmenekült az egérkém az eladástól!
Köszi mindent!
-
Eagl3
veterán
Csak ki kell venni az egér rámutatásának pontosságát. Vezérlőpult/Egér és simán fog menni a kurzor.
-
Hulk24
aktív tag
Sziasztok! Valaki szedett már szét G5ös egeret? Hogy kell? Az alján van egy csavar, azt kicsavarom és utána egy kicsit szétfeszengetem Vagy hogy?
Egyik napról a másikra a bal gomb, amit a legtöbbet használok kattog, de csak néha...mintha egy kicsit erősebben kéne megnyomnom! -
Piku
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy Logitech G5-höz tudna valaki egy olyan softvert ajánlani, amiben makrót lehet rendelni az egér gombjához. (tudom, hogy a gyári progi kezel ilyet de csak egy bill. gomb lehetséges).
Előre is köszi!!
Piku
-
LW
őstag
Sziasztok!
A mai nap, karácsony alkalmával Jézuska beérkezett a G5 egérrel és a Nova Winner 3 egérpaddal a fa alá. Nagyon boldog voltam, vidáman csomagoltam ki az egeret és a padot.
A két pácienst nem egy időben kaptam, előszőr a padot, majd később a rágcsálót.
A Nova egérpadcsodát amint megkaptam jógyerekhez illően rögzítettem a hatalmas fa asztallapomra.
Egérpad:
Az egérpaddal első látásra teljesen megvoltam elégedve. Méretben aggályaim voltak, hiszen sok jóval nagyobbat láttam, és törtem a fejemet, hogy biztos elférek ezen?
Viszont amikor rögzítettem az előzőleg letakarított felületre a most már régi Genius Traveler 505 alá, akkor megkönnyebbültem, hiszen nemhogy kicsi, hanem nagyonis elég a 268 x 233mm felület. Első ránézésre nagyon problémamentesnek tűnt a dolog, nagyon szép mintájú és kiképzésű anyagot láttam az eddigi kopottas fa helyén. A Traveler 505 kicsi csúszótalpai viszonylag könnyen haladtak a padon. Ám nemsokkal az első próba után egy fura jelenséget véltem felfedezni. Az kurzor a monitoron gyakran rángatózik az egér elengedése után. Valószínűsítem, hogy az egér optikája nem ilyen felületre lett optimalizálva, így elég érdekesen viselkedett.
Ám amikor megkaptam a második alanyt, a témában is szereplő G5öst, akkor nagyon boldog voltam. Minimális súrlódás, könnyű mozgás, pontos érzékelés, na és az elengedhetetlen, hogy esztétikus külleme legyen a dolognak.
Egér:
Nagynéném játékos titkolózása sokkal érdekesebbé tette az ajándékozás izgalmát. Nem volt hajlandó elárulni, hogy mégis milyen mintájú egérrel lep meg. Izgatott kicsomagolás után megpillantottam a műanyagon átlátszó bluetiger festést. Tovább boncolva a dobozban találtam egy kis háziolvasmányt több nyelven, egy lemezt, egy meglepően praktikus súlytartót sok 1.7 és 4.5g súlyokkal, egy reklámos lapot és persze az egeret.
Első ránézésre az egér nagyon profi és szebb társainál. A kábele valami szövetszerű anyaggal van bevonva, nyilván megakadályozva a tépkedés, zsírozás(keményedés) általi károk elkerülését és a kábel mozgásának elősegítését szolgálhatja. egy 2méteres USBhosszabbítóba csatlakoztatva működésbe lép a rágcsáló. A driver tulajdonságai emlékeim szerint nagyon is jók, ezért első lépésben a kapott lemezről való telepítéssel kezdtem. Vistára telepítettem az autorun által indított drivert. A telepítő kérésére újraindítottam a rendszert. Amikor újraindult a gépezet a driverszerűséget véltem felfedezni a tálcán lévő folyamatok közt. Amikor a beállításokba kotorásztam nem találtam semilyen egérre vonatkozó beállítást. Csupa általános: Autoupdate, súgó és miegyébmás. Mérgemben a kapott lemezen kerestem egy másik fajta installert, melyre egy Setpoint nevű könyvtárban tettem szert. Telepítve és a gépet ugyancsak újraindítva örömmel tapasztaltam, hogy a driver rengeteg beállítási lehetőséggel büszkélkedik.
A kurzor mozgásának beállításaitól kezdve még a DPInövelő gomb funkcióját is állítani tudtam. Amint kicsit megismerkedtem az egér beállításainak lehetőségeivel indítottam is egy általam kedvelt játékot a Call of Duty 4-et. Search and Destroy játékmódú szerverre csatlakoztam és lehet, hogy a furtuna ereje segítségével, vagy csupán az egér erejével az első körben a négyből hármat, majd a másodikban négyből négyet lőtem ki AK47-essel.
Viszont az egérben található mikrokapcsolók minőségével egyáltalán nem vagyok elégedett. Nagyon hangosak, a görgő lenyomása nehézkes, és a +2 gomb a bal oldalán egybe van öntve műanyagból. Ezen felül a súlyelosztás kérdése is előtérbe került. A fémdobozban talált gombelemszerű fémhengerek tálcára való tuszkolása nem volt ínyemre, mert millióegy variáció lehetséges és aki ismer, az tudja, hogy nekem semmi sem jó. Sokat próbálgattam a korongokkal való játékot, míg trehány módon az egyik korongot nem illesztettem be megfelelően a műanyagtálcára. Amint beraktam és az belecuppant az egérbe és mozdulni sem volt hajlandó. Édesapám segítségét felhasználva sikerült kibányászni a tálcát, de nagyon feldühített a dolog.
Mindent összefoglalva azt kell mondanom, hogy az egér a középszerű játékosok erősebb felének nagyon is ajánlott, azonban profi célokra én nem ajánlom. Szerény galériámmal zárom is a hozzászólásom:
Kicsomagolás
Traveler 505
Súlyozás
A kompozíció
Továbbá minden kedves fórumolvasónak kívánok boldog karácsonyt! -
CapoteDániel
csendes tag
Sziasztok.
Egy krédésem lenne valaki eltudná nekem mondani tulajdonságokra, hogy melyik a jobb egér?
1.Logitech G9 Laser
2.Logitech G5 LaserNév szerint a G9re tippelek de a legtöbb boltban a G5 drágább mint a G9 és nem tudom miért.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. nekem is G5öm van.. A kék színű.
Egérpad: Eddig a legjobb egérpaddal amivel találkoztam, a Media Marktba kapható. Laptopra ilyen fekete színű képernyővédő. SpeedLink a neve.. Kb 1000Ft körül van, és mindkét oldalán tapadó ragasztóval fogatom az aasztalhoz.. Egy álom rajta az egér, és pontos is!!!
Viszont van egy oylan kérdésem hogy nemrég a jobb egérgombom elkezdett szarakodni.. Müködik, csak kicsit néha erősebben kell emgnyomni, és oylankor nagyobat is kattan. (Kb 2 éves) Viszont sokszor meg magától megjavul, és totál rendbe van.. Ezzel lehet valamit csinálni?
Utolsó kérdés.. A legujabb setpoint driver nektek sem épül be a (nekem) Vista egérkezelő pultjához? -
Puma K
nagyúr
válasz CapoteDániel #1529 üzenetére
Vedd azt amelyik neked a legjobban kézre esik. Na meg amelyik az olcsóbb.
G5: max 2000dpi, nagyon kényelmes fogás, finom nem hangos görgő
G9: max 3200dpi, cserélhető markolat, nagyon finom szinte hangtalan görgőNekem az újabb verziós G5 van.
Használtam már G9-et, de nem jött be sehogy. Az a bumfordi forma az nagyon pocsék számomra.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Eagl3
veterán
Mivel nem próbáltam az általad használt valamit, ezért nem tudok különbséget tenni, de biztos vagyok benne, hogy nincs olyan jó, mint egy jó minőségű egérpad, pláne egy olyan egérnél mint a G5, ami elég érzékeny az ilyesmire.
Rengetegféle egérpad van, mindegyiken máshogy csúszik az egér, ebere válogatja, hogy kinek mi a jó\kényelmes. Én egy 5L-t használok már pár éve és nagyon meg vagyok vele elégedve, azelőtt sima 2-300Ft -os szövet padokat vettem, akkor azt hittem, hogy attól jobb nem kell, egy hátránya volt, hogy hamar szétment.
Azért még hozzátenném, hogy minden megszokás kérdése, az a lényeg, hogy ne akadozzon, folyamatosan működjön rajta az egér, ez a lézer sokkal érzékenyebb mint a hagyományos optika.
-
MATEO6600
őstag
Ez csak egyedi, hogy nálam minden fokozaton világít a DPI "futó" emberke?
Elvileg csak akkor kéne, ha a legfelsőn van, de nálam mindenhol ilyen. -
SurgeonHS
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy G5-öt, otthon kibontva vettem észre, hogy a súlyok tartója, mit az egérbe lehet csúsztatni, hiányzik a csomagból, minden más megvan. Így viszont gyakorlatilag a súlyzók használhatatlanok. Taklálkozott már másvalaki ilyesmivel? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
E-Maxx
tag
Én nem rég cseréltem le G9-re, de azelőtt 3 évig régi G5 volt, megvételkor bettem az összes nehezebb súlyt, és 3 évig úgy használtam.
Egyébként nemsokára visszacserélem, G9 nem jött be.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Dimacherius
csendes tag
Hali!
Tudom nem ide tartozik, de van egy Logic PC Top Drive 3 kormánykonzolom, ami tudom, hogy elég régi, de szeretném csatlakoztatni ehhez a géphez.
ASUS P5GDC PRO-alaplap
Intel Pentium 3.23 GHz-proci
Ati Sapphire Radeon HD 3450
2GD RAM
A probléma az, hogy nem találom az install floppyt 8igen ezt adtak még anno hozzá) és a számgép egyik kimenetébe sem tudom beledugni a 8 pin-es (alul 7) csatlakozóját.
Lehet még kapni valami csatlakozópanelt vagy kártyát ehhez a tíoushoz, hogy rákössem a számgépre v. felejtsem el?
Előre is köszönöm!
Dimacherius
We are the most powerful military in the history of man...!!!!
-
Eagl3
veterán
válasz Dimacherius #1544 üzenetére
Üdv.!
Valóban nem ide tartozik, nem is értem miért pont itt tetted fel a kérdésed
Tessék, itt talán több sikerrel jársz: A nagy kormányos topic -
DonMedve
addikt
Szétszedni ha nem muszály ne szedd szét!De amúgy az első tappancs alatt van csavar,a hátsó tappancs alatt van 2 csavar,meg a matrica alatt van egy!Ha ezeket kicsavarod akkor aránylag könnyen szétszedhető a egér.Simán megfogod az alját,és kettéveszed,azt eléd is tárul a lelke!Csak vigyázz mert a két oldalsó gomb kábeleit nehogy kitépd,mert azok elég rövidek!
Uraim!
Segítséget szeretnék kérni.Remélem nem köveztek meg,hogy felteszem itt ezt a kérdést,lehet már volt róla szó,de nme volt kedvem átnyálazni,közel 1600 hsz-t! Namost a helyzet a következő,aki sokat játszik ezzel az egérrel,alacsony sens-en az tudja,hogy egy idő után megtörik a vezetéke!Ahogy olvasgattam átlagba ez olyan 1év után szokott jelentkezni,de nálam 7hónap után megtörtént! A következő a kérdésem,hogy a csatlakozó,amivel a kábel kapcsolódik a panelhez,olyat lehet szerezni valahol,vagy van e valami egyéb fortély a hiba kiküszöbölésére,mert ugye ha visszavágom a kábelt,csatlakozó rá,azt mehet tovább a game!Ebben kérném a segítségeteket.Előre is köszönüöm![ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Andor22
aktív tag
g5 help
setpoint470 van fent
G5Update 1.1 nem találja az egeremetNO G5 found
plugin in your mouseés nem lehet flash ra nyomni
teendő ? -
DonMedve
addikt
válasz Andor22 #1548 üzenetére
Ha a kék G5-öd van akkor ne is próbálkozz mert gyárilag 1.2 firmware van rajt!
Ha meg a barna,akkor gyaníttom használtan vetted,és az előző tulaja beflashelte már![ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest