- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Az mitől van, ha rámegyek steamre, akkor az érzékenysége megváltozik az egérnek? Szépen lejjebb veszem, majd vissza fel, akkor minden jól működik, mint előtte. Ha tálcára rakom és onnan vissza steamre, akkor újból megint elállítódik. Nem igazán értem az okát. setpointnak van valami baja a steammel vagy fordítva?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
CloZee
aktív tag
A g7 milyen 2,4Ghz-s tartományt használ?
A routertől kb 1 méterre van, és szeretném ha nem zavarná be semennyire sem a 2,4 Ghz-s tartományt.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Valami rejtélyes van a setpoint-ban nálam. Van 5 beállított dpi érték a programban, és általában a 4. legmagasabbat használom. Játék közben ez valahogy elfelejtődik és háromra csökken és a legkisebbel kezd. Ami nem tudom mennyi lehet de a normál esetben használt 1200 után nagyon tetű lassú, szinte le kell tolni az egeret az asztalról mire megfordul a játékban a kamera. Több játéknál is ezt tapasztalom. G5 az egerem a szoftver pedig 6.65.62. Van ötletetek?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Rover623
félisten
Megemelem a kalapom a Logitech előtt!
2005 szeptemberében vettem a gyereknek egy G5-öt, most lett lecserélve!
Végig hibátlanul működött (1.1-es firmware-el), az idén kezdett gyengélkedni a jobb gomb.
Kap egy teljes külső-belső tisztítást, egy új gombot, egy vadi új Hyperglide szettet, aztán piacra dobom...
Aztán ha nem kell senkinek, lehet hogy tartalék állományba vonul...még a doboza is megvan, kényelmesen pihenhet...megdolgozott rendesen!primus inter pares
-
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Vállal valaki G5 rev2 felújítást Budapesten és max Pest megyén belül?
2008 óta meg van a cincogó és a kábele 2 helyen kijött a harisnyából, plusz a görgője fáziskéséses kicsit...
A bal és a jobb kapcsolója viszont még mindig szépen kattan és veszi elsőre ha nyomom a gombokat.Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
Hello!
Logitech g5-ös egeremhez hol lehet csúszótalpat kapni?
Szét szeretném szerelni, és kitakarítani, csak akkor a talpakat le kell bontanom. -
Szt_eltviz
csendes tag
válasz #94257664 #1708 üzenetére
Én is szétszedtem, a talpakon csak lukat vágtam, és fenthagytam a régit, mert a csavarmélyedésbe benyomva egyáltalán nem érezni a folytonossági megszakadást
És is előre gondolva vettem talpat az ebayről, de a minősége nem nyűgözött le, így még nem raktam fel őket.
Pl. keress erre:
2 Sets Tiger Gaming Logitech G5 / G7 Mouse Feet 0.6mm (OME Factory)
Jó sokáig jöttek. -
törölt tag
válasz Szt_eltviz #1709 üzenetére
köszi!
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
nektek mennyit "fogyaszt" az egeretek , kb az akksiidő hány napra korlátozódik?
G5-ösről váltottam egy G700-asra, vettem bele egy Duracell 1950mAh-es akksit, és szinte napi szinten töltöm, pár óra használattal.Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Puma K
nagyúr
Hátha még jár erre valaki
Egészen előző hét péntekig a G5-ös egérnek a már előzőleg kicserélt kábele megtört... használat közben el-el tűnt az egér mutató majd visszajött... de más hibája nem volt. Na jó a görgő már megint tisztítást kért, mert pontatlanul működött...
Vissza raktam a gyári kábelt, ami viszont 2 helyen kijött a harisnyázásból. Ezeken a pontokon az anyagot átvágtam így kiegyenesedett a kábel.
Az egér görgőjét kiszereltem áttisztítottam ahogy korábban is tettem, majd megzsíroztam körbe a görgő belső recés belső részét és a kis fémgolyót is.
Viszont összeszerelés után csak a görgőzés nem ment... fogalmam sincs miért... ma próbálgattam ismét és mintha működött volna egyik irányba egy rövid ideig ha pl egy csavarhúzó végét mozgattam az érzékelő előtt...
Valakinek van valami tippje mi lehet a nyűgje a szenzornak-érzékelőnek ami a görgőzésért felel...?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs