Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnum_

    nagyúr

    nnnnu. szóval valami fokozott ellenőrzés lehet, mert mindenhol rendőrök vannak, valahol helyes.
    naDE! Balatonon kiállítottak, közúti ellenőrzés, átadtam a papírokat,jól megnyomta a nevem előtt a dr.-t, megkérdezte, mivel foglalkozom, pötyögött és közölte, hogy nincs forgalomban az autóm. Erre mondtam, hogy kizárt, 2011/9 óta szakadatlanul forgalomban van. pillanat.... nincs biztosításom.. kizárt, mert van. mutassam be a kötvényt vagy a csekkent. mondom, t. Hatóság, a GFB tv. egyértelműen rendezi, hogy NEM nekem kell igazolnom, önnek kell a nyilvántartásból lekérnie. de az azt jelzi, hogy nincs. mondom, engem ez nem érint, van. akkor megbüntet. mondom, feel free, pontosan tudom, mit kell majd tennem. gondolkodik. jó addig megmutatom a telefonomon a kötvényemet. az nem elég. mondom, be sem kellene mutatnom, de ugyan, miért nem elég? mert papír alapon kell. mondom, magyarázza már el, hogy miért másabb a távollévő felek között elektronikusan létrejött szerződés (manapság a legtöbb így jön létre) bemutatása egyszerű másolatban papíron, mint a telefonom kijelzőjén? gondolkodik. jó, akkor most elenged szóbeli figyelmeztetéssel. ezen kúrtam amúgy fel magam, mert nincs oka figyelmeztetni. erre harmadszor jeleztem neki, hogy a GFB tv. egyértelmű, de még a régi zöld papír is nálam van... deee azért is megbüntethet, ha ki van égve a rendszám világításom és nem tudom helyben kicserélni. mondom, nekem még az is van 2db a csomiban, de ha fenntartja, hogy szóban kíván figyelmeztetni, akkor nem fogadom el és jegyzőkönyvezzük.
    köszönöm, további jó utat.

    tehát, lehet, hogy valami gebasz volt a mobilnettel, nyilvántartással (először nem volt a kocsim forgalomban, majd biztosításom nem volt ugye), akármi. de attól még tudom, hogy mi a jogom és kötelezettségem, együttműködtem, bemutattam telefonról. nem egy fiatal rendőr volt, de azért a munkájával összefüggő alap szabályokkal legyen tisztában.
    engem pont nem zavart ez a 10perces gap, mert pont nem okoz gondot, ha konfrontálódnom kell, DE ha valaki királylányosabb lelkű, mint én, akkor generáljon szemetet nyomtassa ki az igazolást, annak ellenére, hogy NEM kell, mert a rendőrnek kell lekérnie a nyilvántartásból ott helyben.

    aztán az M7-esen Fehárvárnál a véda alatt legalább 200km/h-val ment el mellettem egy 6-os BMW, magyar rendszámmal.

    [ Szerkesztve ]

    I humbly and respectfully decline™

Új hozzászólás Aktív témák