Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz WiZARD #17783 üzenetére

    Egyrészt ahogy egyre több és hatékonyabb Scrypt ASIC áll handrendbe, úgy egyre olcsóbban árulhatják majd a bányászok a napi termelésüket.
    Bár ez szerintem egyéb független tényezők hiányában közvetlenül egyelőre még nem éreztetné a hatását, hisz még ha elhanyagolhatóvá is válna az ASIC áramfogyasztása a GPU-k mellett (bár itt kisebb a rés, mint a Bitcoin-nál volt), maga az ASIC hardware ára szerintem még nagyon keveseknek térült meg, hogy azt mondhassák az áramdíjon felül most már minden csak ajándék, így akár top-bid áras autosell is mehet.

    Másrészt a DRK marketing és árpumpa a rengeteg agyament Litecoin klón zagyvalagába taposva részben ráébresztette a piacot, hogy az LTC-nek igazából nincs semmiféle alanyi joga a piaci részesedés lista 2. helyén terpeszkedni (ellentétben azzal, ahogy ezt sokan már adottnak vélték, mint ha oda lenne betonozva), hanem egyszerűen csak szerencsésen odakerült, mikor épp divatos volt különböző okokból, és ezidáig még nem volt semmi jó oka leesni onnan, de most úgy tűnik rögtön kettő is jött karöltve: újabb, szebb, jobb, divatosabb, nem csak 1:1 litecoin klón altcoin-ok rabolják a piacát, illetve a Scrypt ASIC ténye úgy, hogy közben megvan az új divatos algoritmus, amire még nincs ASIC (X11).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák