Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz CPT.Pirk #63275 üzenetére

    A Bionic kiadásra akarod a Cosmic csomagjait felrakni, azokból is a git-es úgymond nem végleges csomagokat. Biztos ezt szeretnéd?

    Én feltelepítettem a Steam-et. Ő szeretné frissíteni a csomagokat, nem én. Én csak próbálom ezt a kulimászt összelapátolni, ha már a Steam telepítője képtelen erre.

    Cosmic alatt 18.2-es Mesa van, ami már bőven jó hozzá és akkor nem kell kézzel összeborítanod a csomagadatbázist.

    Ó, miután önmagától nem képes a Steam megoldani a problémát, illetve a különféle próbálkozásaim az apt-get-el sem vezettek eredményre, gondoltam majd google hoz valami eredményt. Hát találtam egy fórumbejegyzést, ahol egy nagy tudású azt mondta, hogy semmi gond, törölni kell a lib32stdc++, aztán letölti magának, és az jó lesz.

    Én marha meg követtem, és rögtön utána szembesültem vele, hogy a lib32stdc++ nélkül nagyjából semmi sem működik. Még újraindítani se lehetett GUI-ból a gépet, nem megy az apt-get, sőt, még a Konsole (a kubuntu konzolja) se futtatható. Szerencsére a böngésző, az X console és a dpkg működött, így sikerült végbéltükrözéssel visszavarázsolnom a lib32stdc++ fájlt a gépemre, alig fél óra szenvedés árán. :DDD

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák