- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt96
tag
Hát úgy hogy meguntam a 2.3.4 szarakodásait és gondoltam fel teszek egy cm7 et ZTE bladera simán felcsusszant .. és v10a-t feltettem rootoltam Rom Managerrel fel tettem a Recovery-t felmásoltam a cm7 Kang romot reboot in recovery és ott rá mentem az sdcardra elinditottam a cm7 telepítését fura volt mert 1 perc alatt feltette de nem indúlt újra magátol nekem kellett újrainditanom és töltött a cm7 logó aztán elütnt és vissza jött és ez ment 10 percen keresztűl probáltam kb 5x de nemjó :S
-
8nemesis8
veterán
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy egy játék mentéseit is esetleges új OS telepítése után visszakerüljenek?
-
Zsolt96
tag
hát én csak a cm7 et ismerem :S meg hallottam hogy van valami nova de nem tudom lekapni sehonnan sem :S am szerintem én vagyok a béna mert én csak simán be mentem a recoverybe és ott sdcard megkerestem a cm7 zipet és telepitettem és amit te mondtál vagy is leírtad azokat én nem csináltam szal lehet ez lessz a hiba?
-
Zsolt96
tag
köszi, de ez milyen rom? ez a gyári v20n 2.3.4? mert akkor ez megvan és nekem valami jó kis főzött rom kell mert a gyári romok az LG nél nagyon ratyik! :SS
-
-
Zsolt96
tag
Köszönöm szépen Fiúk!
-
Zsolt96
tag
am a Rom meg a Kernel 2 külön dolog ugye? mert akkor megint csak gázba vagyok :SS nemtom hogy kell a Kernel-el játszadozni :S
-
Cooler96
aktív tag
válasz Zsolt96 #9261 üzenetére
a kernel kezeli az I/O parancsokat , a gépednek is van kernele,a kernel tulajdonképpen mindennek a magja...a rom csak testreszabást kezel
ha nem értesz a kernelekhez,nem ajánlom,nem bírnád kihasználni[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Zsolt96
tag
értem,és akkor kernelt hogy tegyek fel? ugyan úgy mint a romot? és honnan tudjam meiket szabad feltenni? am bocsi nem akarom húzni az agyatokat csak béna vagyok! :S
-
clark68
tag
Cooler96
Megoldódott már az SD problémád?
-
Cooler96
aktív tag
válasz Zsolt96 #9263 üzenetére
nem kell ..minden rom kap egy saját kernelt amit felteszel a rommal együtt.általában ezeket nem kell változtatni csak akkor ha valaki nagyon tweakelős kedvébe van és nem elegek neki az alap kernel funkciói
-
Zsolt96
tag
még nem próbáltam feltenni megint a cm7 et szóval még nem tudom de a leírtak alapján az a hiba hogy egyből csak telepíteni akartam
-
Cooler96
aktív tag
-
Cooler96
aktív tag
válasz clark68 #9268 üzenetére
Itt jön az érdekes rész: beletettem egy sima sdhc adapterbe rápróbáltam fater gépén nem olvasta...ránéztem tesóm gépén nem olvasta...végül fater bevitte munkahelyre ahol volt egy srác akinek beolvasta(adapter ugyanaz még mindig) de nem tudott törölni/másolni/létrhezoni szóval semmit.Formázni nem lehet semmilyen progival write-protection hibaüzenet miatt.Próbáltam betenni régi mobilba,be is olvasta:akkor mondom megpróbálom innen formázni,de semmi
-
Zsolt96
tag
na most vissza teszem a gyári v10a-t és akkor azt rootolom és megpróbálom megint feltenni a romot remélem sikerűl!
-
PapírVilla
tag
Sziasztok!
Az alap zenelejátszót ki lehet valahogy cserélni, ill. le lehet tiltani?
(A Winamp-ot szeretném helyette használni). -
Cooler96
aktív tag
válasz PapírVilla #9273 üzenetére
egyszerűen felteszed mellé a winampot és azt használod kész nem kell vele semmit babrálni
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
Fiúk megint feltettem a vagy is megpróbáltam feltenni a cm7 et és megint ugyan olyan gyorsan csinálta és nem indúl újra magátol most mi van ezzel?
-
Zsolt96
tag
wáááá elindúúúlt a cm7 ezazz tyy
-
Zsolt96
tag
Nincs most Android Marketem :S!
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy nem patch-t v20N romot rootoljak? Mivel a programok, amik fent vannak jó lenne, ha megmaradnának, de ugye TB-t nem tudok így használni. -
Zsolt96
tag
Köszi fiúk minden megy rendessen de kérnék ha lehet egy linket ahol nova 8 vagy 11 et le lehet szedni előre is köszönöm !
-
Cooler96
aktív tag
válasz Zsolt96 #9282 üzenetére
mondtam hogy nézzél xda-n körül mielőtt ide írsz de tessék:nova 2.2vagy neked msot mi kell rom vagy kernel?
Papírvilla : egyszerű.előtted a zenelejátszó nyomsz egy options-t és ott megtalálod azt a beállítást ahol el tudod tüntetni a rolóról a zenelejátszót
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
Rom. Bocs de rohadtúl nem értek az xda hoz meg kerestem de nem találtam. Ez rom vagy kernel?
-
Zsolt96
tag
Amit meg belinkeltél hibás nem leheteszedni az oldal problémás vagy mit is ír.
-
Cooler96
aktív tag
válasz Zsolt96 #9284 üzenetére
azt nem hiszem el...magyarul nem tudsz angolul? mert az egyetlen érthetetlen dolog ez lenne rajta,így meg bele se kezdj az egészbe,ez egy rom, kernelekkel ne foglalkozz,nova 11es rom nincs csak 8asAkkor beütöd google-ba hogy optimus nova 2.2 és megtalálod,ilyen egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
Oks
-
Zsolt96
tag
Kerestem találtam 3at de mind a 3 döglött szal nemjó!
-
Hokika
tag
Miért talál nehezen az gps jelet? milyen navit ajánlotok? inkább külföldre kéne most ... a navi progitól függ hogy milyen gyorsan talál gps jelet???
Csak így lehet rootolni még mindig? ROOOOT
[ Szerkesztve ]
MAGYAR ÉGEN MAGYAR ISTEN, motorosnak párja nincsen!
-
Hokika
tag
csak gps-jelet engedek neki adatkapcsolatot nem az egy picit drága lenne külföldön... a navigon az milyen?
és ezze megtudom azt csinálni, hogy felrakom és wifin letöltöm a térképeket ingyen vagy azokat is fel kell rakjam a progival együtt?
[ Szerkesztve ]
MAGYAR ÉGEN MAGYAR ISTEN, motorosnak párja nincsen!
-
sheep
addikt
a navigont sajnos nem ismerem, de többen is írták hogy nem rossz
adatkapcsolat nélkül is csak pár perc kell nálam hogy találjon jelet, de van akinél nem igazán működik a gps megfelelően
előtte azért mindenképpen próbáld ki hogy mennyire pontos9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
hát csk annyi hogy mész autóval és kipróbálod hogy mennyi idő alatt talál jelet, esetleg készítesz tracket az útvonalról
a sígic sztem kifejezetten jó külföldön, ott mindegy hogy teleatlas vagy navteq térkép van-e, magyarországra viszont jobb a topmap, azt az igo használja9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Cooler96
aktív tag
Ez a TMR rom engem nagyon kiámbrándított.A kinézettel semmi gond de a gyorsaság....10percet baszakodtam az ikonok elrendezésével mert egyszerűen nem követte a mozgásomat az ikon.Atom szaggat amikor widgetet akarok betenni,meg amikor áthelyezek valamit.a roló sem időben reagál.Le is szedem,megy fel a marvel 5
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Nem tudom látta a valaki, de a TMR romnak megjelent az 1.2-es változata.
-
atillaahun
veterán
Itt a sok új ROM kapcsán, olvasom, hogy kipróbáltatok párat, van olyan ami tud valami extrát a gyárihoz képest? Esetleg észrevehetően jobb GPS, vagy LED-es értesítések, érintőgombok átkonfigurálhatósága, hívásrögzítés, bármi plusz?
Mert egyelőre Zeus v3 van fent 2 hete, stabilnak tűnik, hibát még nem produkált, szerintem gyors is, plusz így a Supercharger v6 script-tel a memóriakezelés is elfogható, nem kell várni a programindulásokra, és nem lassul be 1-2 nap alatt a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #9298 üzenetére
Azt mondod jó ez a supercharge?Lehet rátesztelek,hol találtad optimus android development-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs