- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz neo-geo #9800 üzenetére
Mivel van akinél jó, van akinél nem jó.. Tehát tényleges megoldás nincs rá. Be lehet adni szervizre, de valszeg ez nem hardveres, hanem szoftveres probléma.
Ha van mobilnet, akkor használni kell a hálózatot pozícionálásra, és talán jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
8nemesis8
veterán
V20O rootolásra ennél jobbat ti sem tudtok?
XDANe vegyük figyelembe a már eleve rootolt romokat
-
clark68
tag
neo.geo
Ha engedélyezed a mobilnetet és a hálózat-alapú pozicionálálst akkor jól műxik a GPS.
ha nem akkor lehetnek gondok.8nemesis8
Én ezt találtam a legegyszerübbnek:[link]
Bár én a NOOBY féle backupot használom. -
8nemesis8
veterán
Mi a gond?
Kezdem kiértékelni a lehetőségeket.
Egyenlőre marad ez a rom szerintem, elvileg a power management így is hozzá idomul, nem?Igazából újra kellene tenni a romot mindneképpen a roothoz.
Smart-al látszik egyszerűbbnek, bár a másik sem vészes csak meg kell tudni a címet ahova a CWM betöltésre kerül. -
Mika1227
őstag
Vajon mindegy milyen márkájú memóriakártyát teszek a telóba?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, tesóm telójával frissítés után minden oké volt. Tegnap feldobtam rá a 4 angrybirds-öt, meg bekállítottam, hogy ne kapcsolja ki a wifi-t. Erre reggelre ~félig merült, 7 óra alatt.
Viszont ami feltűnt, hogy a Telefon jelzőnang csíkja folyamat zöld, mintha állandóan menne.. Ez másnál is így van?
Véleményem szubjektív...
-
Cooler96
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cooler96 #9820 üzenetére
Ez gyári rom, és van ilyen, és lényegében teljesen zöld a csík, mintha állandóan menne.. Bár lehet, hogy ez ott volt amúgy is, fogalmamsincs..
Annó a 10G is ezt kezdte el csinálni, a 20N is, és most a 20O is.. Nem nagyon értem, hogy mitől lehet.. Most kíváncsi vagyok, visszaállítottam, h kapcsolja ki a wifi-t, ha így jó lesz, akkor ez lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RuLeZz007
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam én is a GPS-t a ZEusv6-on. szabad ég alatt talál 10műholdat. 9másodperc alatt jelet talál. Nekem tökéletesÜdv.: Patrik
-
Hokika
tag
Egy kis tapasztalat:
A héten sikerült eltöltenem 2500km-ert egy autóban Magyar-Szlovák-Cseh-Német országokban és próbára tudtam tenni a gps-em... gyári V20n rom és Navigon... elején nehezen talál jelet és pontatlan az első 5-10 percben de utána hibátlan... nagyon jól mutatja a lehajtási lehetőségeket és időben szól és figyelmeztet, hogy mégis merre... az igo- is fent volta a gépen de nem sikerült kipróbálnom, mert annyira bejött ez a navigon, hogy el is felejtettem gyorsan tervez akár még újra is... repülő módban használom a telefont külföldön szóval nem tudom egy bejövő hívás mennyire akasztaná meg a gépezetet bár simán tudtam használni a kamerát is közben
eddig a navigon nagyon bejött de közeljövőben lesz Ausztria-Németország-Svájc kíváncsi leszek a Sygic miként is muzsikál majd ... ha nem jön ki a primo androidra akkor az igo nálam lefeküdt
MAGYAR ÉGEN MAGYAR ISTEN, motorosnak párja nincsen!
-
Cooler96
aktív tag
Valakinek nincs ötlete hogy a GYÁRI sms programban hogyan lehet a kimenő/bemenő SZÖVEGEK színét változtatni?Nagyon hálás lennék érte
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
pcsabat
őstag
skacok, valaki tud mondani/ linkelni egy olyan V20O-t ami rootolt és lehetőleg ki vannak belőle takarítva a gyári appok?
-
-
atillaahun
veterán
válasz clark68 #9808 üzenetére
Mintha MÁR említettem volna, hogy a "Vezeték nélküli hálózat használata"-nak semmi köze a GPS-hez.
(#9817) hackeeeee
Az nem jelzőhang, csak "Telefon jele"-nek kellene lennie, bár mindenképpen értelmetlen a fordítás, valójában térerőt jelent. Korábban leírtam mit jelentenek a színek. A hozzászólásaim között megtalálod ha színek-re keresel.(#9823) RuLeZz007
Miért korábban mit használtál, és azzal milyen volt?(#9825) Hokika
Míg Mo.-on vagy legközelebb ki tudnád próbálni a GNavi-t is, hogy teljesít? Persze csak ha van lassítós mobilneted. Bár ha nem műholdas nézetben használod, úgy nem zabál sokat. -
clark68
tag
válasz atillaahun #9833 üzenetére
Ez a te véleményed,enyém az más de nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy "nagyobb" memóriakártyát bele. Milyet vegyek?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
tutis
őstag
V20o GPS fix létezik?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
embe
nagyúr
válasz atillaahun #9838 üzenetére
Neked első perctől kezdve szarakodott a gps?
-
embe
nagyúr
válasz atillaahun #9840 üzenetére
Gariba nem próbáltad? Mert ugye ha egy adott rommal pl. nekem jó a gps, és neked nem, akkor valszeg hardveresen lehet valami bibi.
-
atillaahun
veterán
Volt alkalmam már a szervizesekhez (itt is írtam régebben róluk), meg másoktól is hallottam sok rosszat, úgyhogy nem. Ha egyértelmű hiba van, amit a helyszínen elismernek az úgy rendben (így cseréltettem a Blade-em is 4-szer), de ha olyanról van szó, amit "vizsgálgatni" kell, azt úgyis elsumákoljak. Vagy meg se nézik, vagy azt mondják, hogy jólvanazúgy. És erre várhatok 2-3 hetet, telefonom meg nincs közben.
-
embe
nagyúr
válasz atillaahun #9842 üzenetére
Akkor ez patt helyzet. Nem tudsz mit csinálni. Ha nem javíttatod meg, akkor el kell fogadd, hogy ilyen szar a gps része! Rossz hardvert szerintem semmilyen szoftverrel nem tudsz javítani.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Zsolt96 #9846 üzenetére
Szerintem azok csak a 3.x-es kiegészítők. Nálam a legújabb, a v6, az 160 MB körül van.
Egyébként a v6-hoz csak annyit, hogy most olvastam a changelog-ját, és belerakott pár komoly dolgot Huexxx, pl. 1200-es OC-t, de ami (szerintem) a lényeg, hogy beleépítette azt a RAM manager script-et, amit én is használok már pár hete, és - nem mondom, hogy teljesen, de komolyat javít az Android gyárilag elbaszott memóriakezelési beállításán. Konkrétan azt, hogy nem lassul be a telefon 1-2 nap után. Meg később se.
Bár ezeket csak látatlanba mondom, én is csak most olvasom az értékeléseket, aztán szerintem ki is próbálom, ígéretesnek tűnik, főleg hogy elméletileg a fő hibát, a képernyőfagyásokat is javította.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz varesz11 #9845 üzenetére
Iszonyat gyors,hála a supercharger scriptnekAksi nekem este(9 óra alatt) 2 százalékot merült de használat nélkül.Most nap végére vagyok 90%nál wifi/böngészés használatával kb 20percet.Nem állandó cseszegetéssel lazán elfut a teló 3 napig rajta.Hibát eddig nem fedeztem fel benne.Nekem a témája nem tetszett szóval rádobtam egy ICS portot(témát)amivel most gyönyörű szép,meg feltettem launcher pro-t.
MÁS: Nem tudod véletlenül hogy az alap sms apk-nál hogyan tudom megváltoztatni a betűszínt?elvileg fel kell nyitni valahogy.Az a baj hogy szürke háttéren vannak fehér betűim és feketére kéne állítani.Más program(handcent ilyenek) nem kellenek,nem szoktam.
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Zsolt96
tag
válasz atillaahun #9847 üzenetére
Az jó! És kaphatnék egy pontos linket ahonna le tudom szedni ezt a v6 ost?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs