- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani_maci
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!(Még igencsak kezdő vagy a romok telepítésében, azok buherálásában)
Bár már egy kettőt kipróbáltam, de vannak hiányosságok...
Most per/pill ez a rom van fent: LG Optimus Black P970 V20Q ICS százalékos akkumulátor kijelezés. bubus66 oldaláról! (Köszönöm neki)
Minden oké a rommal, egy hiányosság zavar, ami nekem hiányzik, ez pedig az email kliens hiánya!
Céges levelezésem megoldom egy másik klienssel, viszont az otthoni levezésre szükségem lenne egy kliensre!
A GYÁRI email klienst azt megszoktam, a kérdés az lenne, hogy valahogy megoldható-e az adott rom esetén, hogy valahogy telepítsem? Ha igen hogyan?Ha nem tudtok e javasolni, valami helyettesítő appot!
Válaszotokat előre is köszi!
-
dani_maci
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdés merült fel az új ics rommal kapcsolatban, hogy másnál is leáll a hívásbeállítások alatti "további..." menüpont "alkalmazás váratlanul megállt próbálja újra" hibával?? Ezt már az előző ics romoknál is tapasztaltam, csak az még ugye "teszt" rom volt gondoltam javítják...
Vagy ez egyedi hiba lenne?
Előre is köszi a válaszokat! -
dani_maci
csendes tag
válasz bubus66 #22582 üzenetére
Tegnap sikerült orvosolni egy factoryval, mára előjött újra a probléma! ma megy rá egy újabb factory.
Viszont, ami igencsak érdekes, hogy a factory után az sd kártyámról az összes mp3 elszállt! (zene, értesítési hang, csengőhang minden...) Cirka 2 gigát szabadított fel az sd kártyáról.. egyelőre mást nem láttam, ami hiányzik!
Viszont felettébb érdekes! -
dani_maci
csendes tag
-
dani_maci
csendes tag
válasz dani_maci #23033 üzenetére
Időközben megoldódott a probléma... Persze újra telepítettem factory előtt utána.. de ugyanúgy visszajött a probléma.. gondolkoztam rajta, egy darabig mi lehetett, mert amikor lement a telepítés utáni factory akkor még ok volt minden.. belépett a további beállítások menübe.. és után állítottam vissza az adataim mybackup proval. Ezután már nem lépett be.. (ugyh végig ez okozta a problémát, mert a rendszerbeállításokat is visszatöltöttem)
Most is visszaállítottam az adatokat, csak a rendszerbeállításokat nem és így már jó teljesen.
Mondjuk még friss és a mobilnetet nem tudtam rendesen tesztelni rajta, de remélem azt a gondot és a backup okozta!Kérdés: valami jó akalmazást nem tudtok, amivel lehet normális backupot készíteni, ezek után nem szívesen bízom meg a fent említett progiban!
És természetesen köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest