- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz totyika66 #19198 üzenetére
(#19194) totyika66
Kicsit több rendszer meg fordult a kezeim között mit kell rajta szokni.
(#19200) doctorem
Figyel annyira azért hülyének ne nézd az embert, azt hiszed nem tudom mit kell csinálni. Tényleg ki van választva és nem látja. de fogadjunk, hogy meg oldom.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
pcsabat
őstag
egyébként szerintetek lesz hivatalos ICS? Csak mert már unom rá várni és sztem én is felpakolok egy CM10-et. Az egyes nightly-k frissíthetőek újabbra rugalmasan? Vagy állandóan wipe-olni kell mindent? Mert utóbbi esetben nem túl vonzó a dolog.
-
bubus66
nagyúr
válasz totyika66 #19204 üzenetére
(#19204) totyika66
Te nem kötekedni akarok de légyszíves a szerkesztést menü pontot is használd 5 perced van rá. Meg a link gombot
Igen más mint a 2.3.2. Főleg annak aki nem nagyon nyúlkál a ROM-ok belsejében. Én pl restellésből a gappsot se telepítem, külön, ha nem bele rakom a ROM-ba. Na látod ennyivel járok előrebb mert itt is meg tudom csinálni, az updatett.
(#19210) pcsabat
igen minden egyes kiadás újra telepítés meg csinálhatnak ugy mint a Zeusz volt
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
doctorem
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #19218 üzenetére
Elég jól össze dolgozták a 3xx kernellel de most meg mokoltam és felteszem aztán meg látom,hogy milyen lesz. Olyan gyors lesz hogy úgy kell majd össze szedni a földről az ikonokat.
(#19215) pcsabat
Igen próbáld meg ,nincs meg a link neked honnan a erecoveryt lelehetne tölteni?
(#19220) doctorem
Mondjuk azért ezt te is elismered, ez a tökéletestől messze van.[ Szerkesztve ]
-
doctorem
csendes tag
válasz gabancs #19218 üzenetére
Személyes benyomásom az hogy gyorsabb (hivatalos GB-nél mindenképpen, Zeus 6.39-nél már kevésbé érezhetően) azonban meg kell jegyezni, hogy még korántsem érte el a csúcsát, folyamatos fejlesztés alatt áll. Akinek mindenképp számít a videófelvétel az sztem még ne tegye fel (fényképezni tökéletesen lehet vele), illetve a HD játékoknál írnak páran problémát (én nem játszok rajta így nem tudom).
-
bubus66
nagyúr
válasz doctorem #19222 üzenetére
Nem az enyém a kép ha nem (#19198) totyika66 ő készíttette igen az usb is meg oldod dót most ki cserélem a képet, mi a Kamera app-nak a neve nem tudod ?
-
badxgirl
aktív tag
Nah meghoza a futár a telót, megcsináltam ezt a belinkelt imei beírós cuccot, ezt dobta ki:
OK 35xxxxxxxxxxx LGP970 ADEUTL 202KPLC425840 20120214 V20Q_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ADEUTL/V20q_00/V20Q_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ADEUTL/V20q_00/V20Q_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
Kivastagítottam én is, amit Ti, bár hogy mit jelent gőzöm sincs...
Mindenesetre a telefon szerint a szoftververzió V20q, és ha a telefonban a szoftverfrissítésre megyek, azt állítja hogy számomra ez a legújabb elérhető....gépre dugva az lg frissítő progija esetleg hozhat más eredményt, vagy meg se próbáljam?
amúgy
kernel verzió: 2.6.35
alap verzió: XMM6160
az android pedig 2.3.4 -
bubus66
nagyúr
válasz pcsabat #19227 üzenetére
(#19227) pcsabat
nem a touch recovery hanem a másik kellene. a sima gombos
(#19226) badxgirl
ADEUTL Ez a Németországi régióba való
Tehát ha nincs V20S frissítés ott akkor a gyári updater nem fogja fel frissíteni a V20S-re Ha V20S_HUN kell akkor a Logout blogomba vagy az oldalamon meg találod. ha meg akadsz akkor írhatsz PÜ-t is
Most pakolom az új kiadást vagy is kezdő képernyőt cserélek usb csatlakozás ikonját, meg a Hololauncher berhálom bele.
[ Szerkesztve ]
-
doctorem
csendes tag
válasz badxgirl #19226 üzenetére
Üdv az Optimus Black tulajok táborában. A gyári rommal való ismerkedés után javaslom rootold és kezd el a főzött romokat is kipróbálni (elrontani nem lehet). Sztem ez a legjobb az androidban, mindig lehet valamit mókolni vele.
"Ilyet azért nem mondjál, hogy elrontani nem lehet,úgy igen ha mindent a leírás alapján csinál. De akkor fent áll a veszélye a hibának."
Mármint a telefont elrontani nem lehet. Max. ha vmi barbár által kreált rom szétbarmolná procit, vagy alaplapot.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #19230 üzenetére
foxymaxy
Nem visszi neki ,fel a V20S-t a V20Q a Deu-ban a legmagasabb most néztem.
(#19231) doctorem
Ilyet azért nem mondjál, hogy elrontani nem lehet,úgy igen ha mindent a leírás alapján csinál. De akkor fent áll a veszélye a hibának. Igaz a gyári frissítőről beszélném le mert a P500-as nekem alaplaposra vágta.A SmartFlashTools az egyetlen amiben szinte 0 a hiba %-ék.badxgirl
Én is az tudom ajánlgat, hogy tanulgasd a gyári ROM-ot, és utána már mehetnek a custom ROM-ok.Üdvözöllek mint hölgyet a fórumon.
meg a férjem ace-ével is
(#19153) badxgirl
Ezt a HSZ olvasva nem is vagy olyan kezdő az android világában.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz totyika66 #19233 üzenetére
Oké keressétek már meg légyszíves melyik a kamera app? Én most állok neki. na majd írok.
(#19231) doctorem
Igen ez így igaz hogy az legjobb az Androidot lehet mokkolni. Az iPhont is lehet, csak legyen egy egész napod és ne akard 10-szer a földhöz vágni. Én csináltam a gyerekét, hát hát többet iPhone ide nem jön
na megyek flashelek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
válasz bubus66 #19232 üzenetére
Mindkét észrevétel találó, nőnemű lennék igen, és már kezdőnek sem mondanám magam, bár sokkal jobbnak sem...nem ismeretlen a dolog, de azért simán meg lehet akasztani a tudományomat.
Ha android, akkor mindig azt mondom, hogy az választja el a kezdőket a profiktól, hogy a profik készítik a leírásokat, a kezdők pedig használják azokat Én még többnyire a második táborba tartozom
Mindenesetre egyenlőre az lesz a felállás, hogy elhülyéskedek ezzel ami most fent van, végülis annyival nem lehet régebbi mint a legfrissebb gyári, v20q és v20s közt gonolom csak az r van...aztán ha úgy van, előbb utóbb tutira rámegy valami, vagy a v20s, vagy valami custom, bár az szerintem váratni fog magára, már csak azért is, mert ha már custom, akkor csak legyen JB, had legyen már olyan nekem is, de azok meg még dugig vannak hiányossággal, sok idő lesz még az mire kijön egy teljesen használható, addig meg nem akarok a fentebb emlegetett custom romos problémák özönével harcolni, mert attól mindig felmegy a pumpa.......
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz totyika66 #19236 üzenetére
Oké köszi meg nézem, de nekem az app kell az nem biztos, hogy ki rakja az ikont.
tzsolesz neked melyik van most fent?
(#19238) badxgirl
Természetesen segítünk valamiben kell a leírásokat meg találod az oldalamon vagy a Logout blogomba. Ha valami nem tiszta nyugodtan kérdezz.
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
Mi a jó fene ez az "Újdonságok" nevezetű cucc? Piros szövegbuborék az ikonja egy felkiáltójellel benne....úgy döntött, ő bizony 50 megát szeretne zabálni, na neeeeem....
Na most akkor arra lennék kíváncsi, hogy a rootolásnak mi a legegyszerűbb, leggyorsabb menete? esetleg valami olyan, ami után nem kell mindent újra beállítgatnom? Kell nekem valami amivel system appokat is törölhetek, az meg nem fog menni root jog nélkül, ezért kérdezem...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #19244 üzenetére
De melyiket toltad rá? Ennyire nem sikerült kihozni belőle semmit?
badxgirl Nah, ezért jó a kitakarított rom. Ilyenek nincsenek benne. A root-hoz, 2.3.4 alatt romot kell cserélned. Az első hozzászólásban ott van a leírás linkje. Nézd meg. ha valamit nem értesz vagy nem találsz, szólj nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
-
salvadorE51
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest