- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #18559 üzenetére
Azt keresem, csak a nevét kellene tudni. abban a widgettekben lehet, hogy bent van Szarakodik a gépem várj egy kicsit légyszíves
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eisento
addikt
adatforgalom meresre en 3g watchdogot hasznalom egesz jo be lehet allitani hogy jelezzen ha elerei a havi limit x szazalekat is
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
gzbotii
nagyúr
semmi
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
waddafaq
tag
Egyetértek eisento-val! az a watchdog tényleg működik szépen. Be tudod állítani mikor jelezzen és pontosan mér. Úgyhogy én is azt ajánlom.
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
balintka
addikt
Sziasztok, egy ilyen készülékkel szemezek.
A kérdésem az lenne, hogy gyárilag van képernyővédő fólia a telefonon?
Egy telefonos bolt azt írta, h csak a szállításhoz van rá fólia.
-
ba3_2107
tag
Nem tudja esetleg valaki, aki koreai ICS-t használ, hogyan lehet az emelkedő csengőhangot kikapcsolni? (vagy ki lehet egyáltalán?)
-
bubus66
nagyúr
válasz ba3_2107 #18566 üzenetére
Az emelkedő csengő hang az meg fog maradni neked, mivel a zip-ből telepített ROM nem Írja át a BB-t. Valószínű,hogy a BB része az Előtte fent lévő ROM-é ha a V20O volt fent akkor azé. Ha csak ki nem lehet valahol kapcsolni. (Habár kétlem).
kengyel és meddig használtad, mert nekem is az elsőn volt de 2 napig birta
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
balintka
addikt
-
Cooler96
aktív tag
válasz ba3_2107 #18566 üzenetére
Nem lehet, phone.apk függő,már többször kértem xda-n hogy valaki meg tudja e csinálni,de nem válaszoltak,úgyhogy együtt élek vele
bubus:nem akarok csatába keveredni,sőt elnézést is kérek a múltkoriért,nem tudom mi ütött belém.De az emelkedő csengőhang nem baseband függő szerintem.Cm7 rom alatt volt nekem
gingerbread gyári baseband és nem volt emelkedő csengőhang,pedig nem is lehetett állítani,vagy ha lehetett is akkor nem állítottam el.Bele van kódolva a phone.apk-ba,ezért is ha pl ha megnézel egy topicot,ami pl no ascending ringtone for gb-ez a címe,huex csinálta.Letöltöd a fájlt és látod hogy egy phone.apk amit systembe kell kicserélni.De ne vedd támadásnak,ne makarom előről kezdeni[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
kengyel
nagyúr
válasz bubus66 #18572 üzenetére
Igen azóta is vigyázok rá és még nem jött le
#18573) balintka ! Én róluk hallottam hogy korrektek Nézd meg itt
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz balintka #18575 üzenetére
De volt rajta a T-Mobile-nál vettem Csak kettő napig bírta, utána rendeltem hozzá innen Ezen van amit másodszorra vettem, de sem a gyári ami rajta volt.
(#18570) Cooler96
Semmi gond de közre játszik, mert nemcsak a phone.apk kell hozzá, én a V20O-nál ki cseréltem a phone.apk és úgy van úgy volt az emelkedő csengőhang, mikor pedig a BB-at tettem V20Q-ra megszünet. Valakitől olyantól kellene meg kérdezni, akinek a KU5900 BB-része is fent van.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Cooler96 #18570 üzenetére
(#18570) Cooler96
Hidd el, hogy valamennyit rájátszik, termesztésen abban tökéletesen igazad van hogy phone.apk kell a systembe ki cserélni, akkor miért csinált a V20O tovább, amikor ki cseréltem? csak akkor lett jó mikor a BB ki cseréltem V20Q-ra. A KU5900-s azért tudjátok használni a mert zip nem írja átt a BB részt,és az előtte lévő ROM-odnak BB része van fent.
(#18577) kengyel
Igen a gyereknek, a lánynak rendeltünk, és így nagyon jó volt mert egy PK-t kellet fizetni. Mert ha csak a fóliát rendelem meg akkor is 890 Ft meg úgy 890 Ft volt, hogy 3 Db Fólia 3db tok.
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
-
waddafaq
tag
Nekem kezdetek óta nincs rajta fólia, de egy darab karc nincs a kijelzőn. Nagyon jó ez a gorilla glass!
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
Cooler96
aktív tag
Nekem egy nagyon király matt fólia van rajta,anti-ujjlenyomat technológiával,tényleg nincs rajta egy ujjlenyomat sem de a legkirályabb hogy matt az egész
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
saphancs
aktív tag
Köszi, de sajnos a nyugati határ környékén lakok, szóval több lenne a leves, mint a hús igy hát marad a 18k és a több, mint 2 hét. azzal vigasztalom magam, hogy mire visszakapom, meglesz az ics is
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Matrixka
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a telefont gyári beállításra visszaállítani?
Hogy semmi adat ne maradjon rajta. -
gabancs
addikt
válasz kriszpontaz #18594 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz! Tegnap csináltam végig ezt a procedurát, mert meg akartam tisztítani a sok kipróbált Launcher maradványaitól. Töröltettem az SD kártyát is.
Ennek ellenére az újraindítás után csak felkínálta, hogy a régi Lancher legyen e a kiválasztott vagy sem. Nyilván, miután le lett törölve, nem tudta volna beállítani, de számomra ez csak azt jelenti, hogy nem töröl teljesen, valahol maradnak a rendszerben apró maradványok. -
Matrixka
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
knyitogato
őstag
Sziasztok! Vajon a White verzióra is jön az ICS majd? Nexteltől vásárolt példány.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz knyitogato #18598 üzenetére
Ha jön, akkor arra is jön. Semmiben nem különbözik a hardvere a fekete verziótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest