-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
hallani mar valamit a frissitesrol?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Macskalóz
csendes tag
Optimus Black root V10g - ahogy én csinálom
Win7 Prof. 32bit1, Töltsétek le ezt és csomagoljátok ki : [link]
2, Tegyétek fel Driverek könyvtárból a drivereket, a biztonság kedvéért. Telepítés közben ne legyen a géphez csatlakoztatva a telefon. 100%-os siker érdekében indítsátok újra a gépet.
3, Az sd könyvtárból másoljátok át a két fájlt az sd kártya gyökérkönyvtárába. Ne a könyvtárat, csak a két fájlt!
4, A temp könyvtárat másoljátok a C meghajtó gyökérkönyvtárába. Igazából bárhova másolhatjátok, de én ez alapján mutatom be a rootolást.
5, Telefont rádugjuk az USBre, közben bekapcsoljuk a telefonon a hibakeresést.(Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB hibaelhárítás pipa)
6, Temp könyvtárban lévő Superoneclick.exe-t elindítjuk rendszergazdaként. Jobb oldalon az Exploit felirat alatt psneuter legyen beállítva.
7, Klikk a Shell Rootra . Ezután beindul a folyamat és a végén megáll a "Running psneuter.." feliratnál.Bezárjuk a dos ablakot és megvárjuk míg kiírja egy felugró ablakban, hogy "Device has temporary ADB root!". Most már nyugodtan bezárhatjuk az alkalmazást!
8, Parancssor elindít adminisztrátori üzemmódban és beírjuk:A kettős keresztnek mindenképpen meg kell jelenni az adb shell beírása után, ugyanis ez jelenti, hogy root jogosultságunk van!
9, Ezek után a következő sorokat gépeljük be:
mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system
cat /sdcard/su > /system/bin/su
cat /sdcard/superuser.apk > /system/app/superuser.apk
chown root.root /system/bin/su
chmod 06755 /system/bin/su
chown root.root /system/app/superuser.apk
chmod 0644 /system/app/superuser.apk
rebootAz újraindítás után jobb esetben a programoknál megjelenik a "Superuser", ha nem, akkor így jártunk, kezdhetjük elölről az egészet!
MEGJEGYZÉS:
-Elvileg minden oprendszeren működnie kell!
-Egyszer újraindult a telefon a "chown root.root /system/bin/su" beírása után, ilyenkor újra kellett kezdenem az egészet.
-Nem vállalok felelősséget az iromány okozta esetleges károkért!+ GYÁRI VACKOK ELTÜNTETÉSE:
1, Letölt: [link]
2, Átmásol
3, Feltesz
4, Elindít
5, Itt egy lista miket szabad törölni:[link]
6, Újraindít és örül![ Szerkesztve ]
-
Macskalóz
csendes tag
Miután feltettétek a drivereket, rádugtátok a telcsit, hibakeresés be, parancssor elindít adminisztrátorként és beír:
cd C:\temp\ADB
adb devicesItt kiírja, ha van kapcsolat a gép és a telefon között.
-
szab120
tag
Vettem egy 32 gb-os micro sdhc (class10, Kingston) memóriakártyát. A gondom a következő lenne: -Gyári visszaállítást csináltam, hogy az új memóriakártya kapja az új adatokat, továbbá az Android operációs rendszere létrehozza a (.androidsecure,stb) mappákat. Viszont laptopról hiába rakok fel különböző fájlokat (videófelvétel a gyári kártyáról, vagy más kiterjesztésű fájl), az vagy sérülten látszódik az adott fájlkezelővel, vagy üres mappa látható csak (directory is empty) ( a laptophoz visszacsatlakoztatva is látszik, hogy eltűnt az adat, sőt utólag a laptopon is olvashatatlanná válik), vagy a mellékelt print screen fotón is látható, hogy pl. a .apk fájlkiterjesztést nem észleli (ami esetleg lényeges jelen esetben, hogy a permissions -rw), a gyárival igen. Viszont a kártya ki lett próbálva másik készüléken is, ott működött minden, szóval nem értem a probléma jellegét. Előre is köszönettel várom segítségeteket Üdv
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Ha egyes programokat törlünk root után, akkor a gyári beállítások visszaállításakor ezek már nem is fognak visszajönni ugye?
-
Macskalóz
csendes tag
válasz 8nemesis8 #1311 üzenetére
Na ez jó kérdés, szerintem vissza..
Szóval én rootoltam, csináltam egy gyári visszaállítást, superuser megmaradt és utána kiszedtem a programokat.Viszont reboot után nem jönnek vissza, szóval le vannak törölve
Nekem, mióta megkurtítottam sokkal több memóriám van.
Alapállapotban ilyen a telcsi, szóval nem irtottam előtte. Ezek a programok maguktól bekapcsolnak[ Szerkesztve ]
-
hoge87
tag
válasz szab120 #1307 üzenetére
Nekem van még egy jó ötletem a problémádra, valószínű hamis kártyát vettél...És csak egy áthackelt kis kapacitású kártya. Csekkold le a kártyádat a H2testw nevezetű progival és ott kiderül hogy ténylegesen 32 giga e a kapacitás. Az hogy eltűnik a kártyáról a feltett adat, tipikusan ennek a jele.
-
alexander12
aktív tag
Azt sehol nem írják, vagy írjátok, hogy milyen módban kell csatlakoztatni a telót a géphez. Lehet azzal szívtam meg a frissítést hogy nem volt bekapcsolva az usb hibakeresés?
kíváncsi, OP8T
-
Huroq
senior tag
Na így bő egy hét után visszakaptam a T szervizből a készülékemet.
A leadás oka ugye pixel hiba volt, meg a fülese szét ment. Ma kapom az sms-t hogy befáradhatok a mobilért. Örömittasan becsoszogok, erre közli velem a csávó, hogy a fülest cserélték, de sajnos a kijelzőt nem cserélte a szerviz, nem tudja miért, csak ennyit írtak rá: "A pixelhiba a készülék rendeltetésszerű használatát nem befolyásolja." Mondom rendben. Nem is akartam leállni vele vitatkozni, mert neki köze sincs semmihez. Most megfogalmaztam egy szép levelet, az LG-nek, hogy azért ez nem így van egy olyan telefonnál ahol a kijelző a lényeg és ezért vásároltam.
Gondolkoztam, és sanszos még az, hogy a szerviz csak sz.rt a telóra meg a fejemre és rányomta ezt az indokot, csak ne kerüljön egy fillérjébe se. A szerviz neve valami: OKTOGON SZERVIZ KFT.Azért érdekes ez a hozzáállás, főleg úgy hogy nem egy pixelhibáról van szó. Azt aláírom, 1pixel hiba rendesen látható a többit keresni kell. De ez engem nem igazán érint Egy nagy 19-23" os monitornál már 4-5 hibánál (amit írtam ez tuti nem pontos adat, csak tippeltem) garanciának számít, akkor egy ekkora kijelzőnél 1-2-3-4-5 nem számít annak?
U:I: Nem mellesleg, az LG-t direkt megkérdeztem erről előtte, hogy cserélik vagy sem, ezért is sanszos, hogy csak a szerviz sz.rt a dolgokra. Ja és a cserénél a válasz igen volt, természetesen
[ Szerkesztve ]
-
Macskalóz
csendes tag
válasz alexander12 #1314 üzenetére
Csak simán rá kell dugni, nem kell vele semmit sem csinálni, ha sima frissítésről van szó.
-
alikah88
tag
Sziasztok!
Nekem is elkezdett fura dolgokat csinálni a telefon... rendszeresen eltűnnek a képeim... a kamerával készített képek fele kb 2 nap alatt eltűnt. Múltkor a 650 ikonból már csak kb 300 maradt meg. Ez mitől lehet? Valószínű, hogy nem a kártya miatt van, lefuttattam a h2testw-t és nem talált hibát... Szerintetek mi lehet a baj?
Másik dolog, hogy ha nem használom a telefont, akkor alig merül, 14 óra alatt 8 %-ot merült, de ha elkezdek rajta pl angry birds-özni vagy wifizni akkor nagyon gyorsan merül, 10 percenként 1-2-3% is lemegy... App biztos nem akad be, mert rendszeresen használok task killert (de nem automatán), 2g-re van lockolva, és a kijelző is automata - energiatakarékosra van állítva. Nem tudom, hogy mi lehet a baj :S lehet el kéne kezdeni appokat törölgetni...Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
FireFoxer
tag
válasz Macskalóz #1303 üzenetére
ha ezt az egészet
"mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system
cat /sdcard/su > /system/bin/su
cat /sdcard/superuser.apk > /system/app/superuser.apk
chown root.root /system/bin/su
chmod 06755 /system/bin/su
chown root.root /system/app/superuser.apk
chmod 0644 /system/app/superuser.apk
reboot"ctrl+c / ctrl+v vel bemásolom cmd-be akkor jónak kell lennie? vagy soronként írjam be ? mert soronként beírva a chmod 06755 /system/bin/su nél is ujraindult a teló :/
bakfitty...
-
szab120
tag
Sajnos valóban a kártyával volt probléma, mert kipróbáltam régebbi micro sd-vel is, és mindegyikkel prímán fut. Úgyhogy annyit tudok legalább ajánlani itt mindenkinek, hogy Kingston micro sdhc class10 32 gb-os kártyát ne vegyetek a blackhez, mert valamiért nem kompatibilis vele. Külföldi fórumokat böngészve a legtöbben a Sandisket ajánlják. Ami még fontos, hogy ne dőljön be senki az olcsó vaterás, ebayes olcsó kártyáknak, mert sajnos annyit is érnek, ezt több forrásból is megtudom erősíteni.
-
nbukta77
addikt
meg jott a 2.3-as frissites.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
alolamkrem
csendes tag
komoly??
-
Macskalóz
csendes tag
Sehol, csak beírta..
XDA:
Speculation regarding the update has gone on and on in this subforum. Any further inquiries regarding, speculating or otherwise asking for the update will be locked and eventually deleted. We don't know, and won't know, obviously, until it happens, so let's not clutter up the forum needlessly. Thank you for your understanding.
Még jobb a helyzet, mint eddig..
[ Szerkesztve ]
-
magyar777
tag
Sziasztok segítséget kérnék azzal kapcsolatba hogy nem tudok bejelentkezni telóról ide hardverapróra se meg ikarim-ra se, lehet hogy valamit még be kellene állítani?
előre is kösszönöm
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
magyar777
tag
akkor nem tudom mi lehet vele mert pl ikariamba mindig ezt irja hogy rossz felh. név vagy jelszó pedig gépen simán belépek
hardveraprón pedig ugy látszik mintha elfogadná de olyan mintha még mindig nem lennék bejelentkezve[ Szerkesztve ]
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
A héten már legalább 3x csinált olyat az OB-m, hogy feloldás után nem az alapképernyő jelent meg, hanem bejött az Opera Mini, majd a vissza gomb megnyomására a hívási képernyő jött be a Letesz, stb... ikonokkal. Erre nyomtam egy Home gombot, bejött az alapképernyő de Widgetek nélkül, majd kis gondolkodás után megjelentek, és minden ment tovább simán...
Ez miért csinálja és mit tudok tenni ellene?
V10g...
Előre is köszi! -
Fox022
csendes tag
köszi a leírást hamarosan próba
memkari: samunak a 16g clas10-est tudom ajánlani nekem bevált 7.2k az ára
ha bohóckodik a telló első nekifutásra restart
másodikra aksi ki
harmadikra hard reset ha akkor se jó service
de szerintem a ramod fogyatkozott + erőteljesen azárt csinálja a cirkuszt
próbálj valami optimizáló progit futtatnie prulibus unum
-
8nemesis8
veterán
Tegnap nagy vígan nézelődök a menüben rábökök az ASTRO-ra és merevre fagyott a telefon. Se kép se hang, csak az akku kivétele segített...
Engem csak az ilyen hibák idegesítenek, valahogyan Apple-éknél ilyen soha nem volt. Lehet, hogy csak azért, mert ott nem igazán kivehető az akku.
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Kinek mik a tapasztalatai ezzel a telefonnal?
Sok pro és kontrát olvastam a teszteket is végig olvastam de még mindig nem tudok dönteni.
Vodából 40ért eltudnám hozni kedvezménnyel de még versenyben van mellette a Trophy 7 HTC az "csak" 30 lenne.Motorola Defy Full Stock ^.^
-
alolamkrem
csendes tag
válasz Windsurfer #1344 üzenetére
sztem OB ennyi pénzért
-
kengyel
nagyúr
válasz Windsurfer #1344 üzenetére
Követem a fórumot folyamatosan csak lesek hogy sok OB társamnak így lefagyott úgy nem indul stb...... Nekem lassan három hónapja megvan a teló de semmi gond nincs vele. Nincs fagyás, beállt az aksi szépen dolgozik a mindennapi alap használat során . Vannak rajta alap programok navigációs rendszer és semmi gond nincs vele. Ezért én az OB mellett voksolok.
kengyel
-
Stukker1987
senior tag
-
alolamkrem
csendes tag
válasz Stukker1987 #1347 üzenetére
Támogatom az előttem szólókat választás terén.nekem 4 hónap alatt 1szer fagyott még az elején...biztos sokat nyomkodtam
-
kengyel
nagyúr
válasz alolamkrem #1348 üzenetére
Egy kicsit a 2.3 érkezésében csalódok mert hamarabbi időpontra vártam. De ettől eltekintve így is egy teljes értékű telefonnak értékelném a Black-et. Nem bántam meg hogy ezt választottam.
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest