-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TayRol
nagyúr
Na, holnap lesz megrendelve a telefon, 56e lesz a vege a ceges kedvezmennyel. Remelem nem fogok benne csalodni.
-
Brianko
tag
Kösz a választ, valahogy számítottam rá. Mert a tesztekben és leírásokban többnyire nem képes a hangtárcsázásra. Az is lehet, hogy csak azokban a készülékekben működik amelyek támogatják azt.(Pl. htc Sensation, Desire, samu Galaxy S I/II). Vagy esetleg 2.3 nál már működni fog. De ezek a készülékek többe kerülnek. Míg tudásban az LG Optimus Black bőven jó és az aksi használatban csak a 2x annyiba kerülő Galaxy II előzi meg. Még várok vele 1-2 hetet és kiderül melyik a megfelelő.
-
Robez88
tag
Lehet hogy buta kérdés, de sok programmal (pl. Android Assistant) néztem a CPU típusát, és ott ARMv7 Processor rev2 (v71) szerepel, a lírásban említettel szemben. Erre tud valaki valamiféle magyarázatot?
"A hardveres alapokat egy PowerVR SGX530 GPU és egy 1 GHz-es ARM Cortex-A8 CPU adja.."
Szép vasárnapot mindenkinek!
-
Xanyi
tag
Köszi az eddigi segítséget.
Ha tudtok még 1-2 kérdésre légyszí válaszoljatok:
1. FM rádiónak van-e RDS funkciója?
2. Digitális zoomolási lehetőség van-e fényképnél és videó közben?
3. Ha 3 óránként szinkronizál az időjárás, folyamatosan megy a 2G, minden más kikapcsolva, és nem viszem túlzásba a telefonálást, akkor azért kibír 2 napot? -
Robez88
tag
1. A gyári fm rádiónak nincs RDS funkciója (nálam csak a Kossuth rádió nevét írja ki, másét nem)
2. Fényképezésnél van digitális zoom, video közben a gyári szoftverral nem lehet zoomolni, de biztos van olyan videoapp amelyikkel megoldható.
3. Simán, ha éjjelre kikapcsolod még a 3 napot is elérheti az üzemidő. -
Xanyi
tag
Köszi mindenkinek!
Akkor már csak a pénzt kellene előkeríteni -
gabó
tag
Még egy észrevétel. Amennyiben 3Gre lockolom akkor is sokáig bírja. Egyedül az automata mód az ami zabálja az aksit.
Nekem8
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Lehetett itt olvasni arról, hogy live-wallpaper használata során picit döcögősebb lett a menüben való navigálás. Illetve, hogy valamivel többet is fogyaszt. Esetleg tesztelte valaki, hogy mennyivel?
Továbbá lenne egy kérésem.
Esetleg valaki megosztana egy kis videót, hogy hogyan is néz ki live-wallpaper használata mellett a görgetés? -
csimpok
aktív tag
Sziasztok,
Ma sikerült kipróbálnom élőben a készüléket, és úgy tűnik egy ilyenbe fogok beruházni. (gyönyörű fényes kijelző, tetszetős forma, nem túl nagy (ez az egyik ok ami miatt nem Galaxy S2-t veszek); neteztem is rajta kicsit, elég folyékony volt a scrollozás is - Nokia 5800 után mondjuk ez nem sokat mond a telóról
Pár kérdés azért lenne a tulajokhoz:
- Itt ugye nincsenek megmagyarázhatatlan újraindulások és fagyások, mint a 2x-nél?
- Remélem olyan sincs, hogy valaki föl akar hívni, de a teló nem jelzi ki....
- Wifi hatótávról és GPS erősségről/pontosságról van esetleg valami infó (ezek szintén a Samsungok elleni érvek lennének)?
- Gyári fülhallgatóval mennyire szól jól a zene? (az 5800-zal ilyen szempontből elégedett voltam)
- Akku üzemidő tényleg gyengébb az átlagnál? Ha rendesen lepucolom a fölös progikat/szolgáltatásokat, akkor azért lehet javítani rajta?[ Szerkesztve ]
-
cyberlaci
tag
Szasz! Érdekes, hogy mindenkinél más más a tapasztalat akku terén........Nekem a 10C van rajta, egy halom MARKETES progi, stb, megy az IGO, wifi, kicsit nyomogatom, non stop be van kapcsolva, és minimum 2,5-3 napot elmegy...........az elején döcögősen ment el 1-1.5 napot, " rászoktattam" az akksit, hogy akkor dugom rá a töltőre amikor már sír... illetve a százalékos akksi kijelzés kb 7-10 % ot mutat...
Amúgy valahol hallottam, a szolgáltatós szoftokkal néha igencsak furcsa problémák vannak, a gyárilag függetlenekkel szemben. Gondolom van olyan teló, amelyiknek a prociját valami húzza, ezért akár többet is fogyaszthat. Na és mi a helyzet annó olvasható " folyamatosan vagy időnkénti infóküldés, hogy a teló tulajdonosa merre is jár ......... Szerintetek
mondjuk le.....m, jó kis telcsi, hibátlanul mükszik ....... -
Robez88
tag
Szia csimpok!
Én eddig (~2 hét) nem tapasztaltam se újraindulás, se fagyást (T-mobile, 10e szoft), pedig gyűröm rendesen, és minden esetben kijelezte a hívó félt. Néha tapasztalok olyat, ha valami komolyabb játékból hirtelen kilépek akkor még a launcherPro-nak is kell néhány másodperc mire magához tér, de szerintem ez nem a telefon hibája, a többit is megfekteti. A wifi számomra megfelelő, cirka 10 méterről (pár falon keresztül) jól használható. Nem mondom hogy olyan mint a laptopom de hasonló szinten van. (Ahol a laptop talál jelet ott a OB is). GPS-t egyszer használtam (Maps-sal), 5 mp-en belül volt jel mindenféle segítség (wifi) nélkül.
Nekem is volt előtte 5800-ám. Sajnos a sztereo hangszóróhoz képes kihangosítva/zenét hallgatva észrevehető a különbség, de az OB fülesével sokkal jobb a hangzás, mint a Nokia gyári fülesével.
Már beszámoltam az aksiról, de akkor elmondom a legfrissebb állapotot. 26 órája húztam le a töltőről (max.ra töltöttem), volt kb fél óra játék, fél óra wifi, némi egyéb nyomogatás, meg 20 perc telefonálás és egy sms. Most 72 %-on állok. A programok igazából annyira nem befolyásolják a fogyasztást. Persze egy későbbi custom rommal, ahonnan kitakarítják a feleslegesen háttérben futó gyári alkalmazásokat, javulhat a helyzet. Szerintem normál fényerőn, kis wifivel/mobilnet, és normál használat mellett 2-3 napot simán megy. Persze intenzív használattal 18-20 óra is elég a végelgyengüléshez.
Nekem nagyon bejött eddig ez a teló!
Ja és a szolgáltatós telefon is frissíthető!
cyberlaci!
Szerintem az ilyen soft-os bajokra csak egy fain custom rom (cyanogenmod, miui stb) mutat látható megoldást! Azt is nagyon várom már! Kilőni a felesleges appokat, esetleg a maximális órajel emelése (ezek a procik mennek simán 1400 körül) és a minimális csökkentése (200-250?). Jó lesz gyerekek!
[ Szerkesztve ]
-
csimpok
aktív tag
Köszi a részletes választ Zenehallgatásnál amúgy is elsősorban a fülhallgatós minőség az érdekes számomra, és az legyen a legnagyobb baj, hogy kihangosítva nem szól olyan jól...
Az jó hír, hogy a szolgáltatós telefon is frissíthető, mert az XDA-n lévő NOVA romot akarom majd feltenni. -
alikah88
tag
Sziasztok!
Ma böngészgettem kicsit a telefon beállításaiban, és a "Hozzáférés" (amikor rámentek, behoz egy ablakot, ott katt a "mégse"-re) menüpont alatt, van egy olyan, hogy "Hívás megszakítása bekapcsológombbal". Biztos észrevettétek már páran, csak gondoltam leírom, hátha valakinek ez hasznos Amúgy V10E-re van frissítve.Wifivel kapcsolatban: Haveroméknál voltunk múltkor az udvaron, neki Optimus GT540-e van. Ő nem tudott felcsatlakozni a hálózatukra, én igen szóval szerintem elég jó az OB wifije
Kérdés:
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy el-el megy néha pár másodpercre a térerő?Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
törölt tag
válasz rayman2006 #77 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
-
rayman2006
tag
válasz #65755648 #78 üzenetére
Erre gondolok ami alikah88 írt : "Ma böngészgettem kicsit a telefon beállításaiban, és a "Hozzáférés" (amikor rámentek, behoz egy ablakot, ott katt a "mégse"-re) menüpont alatt, van egy olyan, hogy "Hívás megszakítása bekapcsológombbal" ezt én se tudtam lehet sokan még nem vették észre ezt a opciót
[ Szerkesztve ]
-
Xanyi
tag
Van valaki aki használ puha szilikon, vagy hátulról felpattintható kemény műanyag tokot. Mert valami ilyesmi fog kelleni rá nekem, csak nem tudom melyik hogy néz ki a telefonon és melyik milyen minőségü... Ha valakinek van a saját telójáról ilyen képe, vagy esetleg tippje hogy hol lehet jó minőségüt venni, az írjon.
EBay-t nézegettem, van is frankó, de ott meg 15x-ese a tok árának a szállítási díj. Valaki itt említett helyet ahonnan ingyenes a szállítás, azt nem linkelné be valaki?Jah, és fólia is kell a kijelzőre... Abból jó a legolcsóbb 700 forintos, vagy milyet?
Előre is köszi! -
alikah88
tag
Hali!
Szerintem rosszul kerestél ebay-en. Az ebay.com-ot használd (a magyar ebay még s...r).
Beírod keresőbe, hogy LG optimus black p970, bal oldalon lévő menüoszlop alján van egy olyan, hogy "Location", ott katt a "Worldwide"-ra. Felül van 4 fül, ott menj rá, hogy "Buy it now", és ettől jobbra a "Sort by" ott pedig menj rá, hogy Price + Shipping: lowest first.
Majd felugrik egy ablak, ott válaszd ki, hogy "Hungary". És akkor most kilistáztál az ebayen minden cuccot, amit OB-hez árulnak, ár szerinti növekvő sorrendben.
Ezek minőségéről nem tudok sokat mondani, de pl fólia van már kb 300 FT-ért 6 db.
(Németországból)
http://www.ebay.com/itm/6x-Schutzfolien-LG-Electronics-P970-Optimus-Black-/400236527328?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item5d2ff4bee0Hátlapokból és tokokból is elég sokféle van. Ezek ára kb 350 Ft-ról indul.
Pár példa:
http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Pouch-LG-Optimus-Black-P970-Clear-/370514778303?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item564466d8bf
http://www.ebay.com/itm/Pull-Up-Fabric-Pouch-Case-LG-Optimus-Black-P970-/160636864811?pt=PDA_Accessories&hash=item2566b4092b
http://www.ebay.com/itm/Clear-LG-Optimus-Black-P970-Silicone-Skin-Case-Cover-/180669088289?pt=PDA_Accessories&hash=item2a10b78221
http://www.ebay.com/itm/Tire-Tread-Silicone-Case-LG-Optimus-Black-P970-Film-/290604390396?pt=PDA_Accessories&hash=item43a95f17fc
http://www.ebay.com/itm/Polka-Dots-Leather-Case-LG-Optimus-Black-P970-/220842323447?pt=PDA_Accessories&hash=item336b3a6df7
És ez még csak a kínálat töredéke. Amúgy ha a terméklapon az ár alatt az van kiírva, hogy "Not available to Hungary", akkor sajna ide nem postáznak...
Remélem tudtam segíteni!
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Xanyi
tag
Megvétel után érdemes azonnal frissíteni a legfrissebb szoftverre, vagy a régebbivel stabilabb a telefon?
Melyek azok a gyári programok, amiket következmények nélkül le lehet állítani, hogy feleslegesen ne fussanak?
Köszi! -
alikah88
tag
Én egyből frissítettem. V10c volt fenn gyárilag és V10e-re frissült. Megéri frissíteni, mert még a régebbi (asszem V10a) szoftverrel a HD videókat összenyomva vette fel. Szóval ha ilyen szoftod van, akkor mindenképpen megéri. Ha jól emlékszem, akkor még adatvesztéssel sem jár a frissítés.
Én az Advanced Task Killert használom (Free), a marketben ezt töltötték le a legtöbben. Ha kiteszed widgetnek, csak rákattintasz és "megölni" az összes feleslegesen futó alkalmazást.Véleményeket én is szívesen meghallgatnék, hogy van e ennél jobb task killer a marketen?
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
rayman2006
tag
Aki vett telefonhoz nagyobb memóriakártyát és jó és gyors vele megírná milyen típusú és mennyi a írási és olvasási sebessége jöhet privátba.
Köszönöm segítséget.[ Szerkesztve ]
-
hajdú
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telón, csak pár kérdés még mocorog bennem, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra! Jól bevált a készülék, nem jellemzőek a hibák? Az Optimus2X-től elriasztott a sok panasz, a Black nem szenved ezektől? Van gyengéje? A custom romok után szélsebessé válik?
Esetleg valakinek tapasztalatok a Samsung Galaxy S-hez képest? (Egy SGS+ lenne az alternatíva... árban nagyjából hasonlóért tudnám megvenni.) -
8nemesis8
veterán
Látom 1-2 user már kacérkodott az XDA-n lévő rommal. Van aki kipróbálta már esetleg ezt a Noejn által közzétett romot esetleg?
-
csimpok
aktív tag
Tegnap megvettem a készüléket (mégis inkább GSM boltból vettem függetlent). 1 nap után összességében elégedett vagyok, hozzáteszem még abszolút stock rajta minden (programok, rom). Nokia 5800 után az alábbi pro és kontra megállapításokat tudom tenni:
Pro:
- A képernyő továbbra is nagyon jó, szép fényes a kép, ma kipróbáltam direkt napsütésben is, és tényleg elég jól használható!
- Gyorsnak és reszponzívnak érződik a készülék, nem tapasztaltam akadásokat a statikus hátterek mellett (kipróbáltam dinamikussal is, ott valóban érződik kicsit a különbség, de nem vészes - bár a rosszabb akkuidő miatt amúgy se használnék dinamikus hátteret.)
- A gyári fülessel tényleg jól szól a zene (talán jobban, mint az 5800, de hogy nagyobb hangerőre képes, az biztos)
- Vannak egész használható widgetek.Kontra:
- Az első dolog ami bekapcsolás után szembetűnt, hogy a képernyő bal alsó sarkában észrevehető a bevilágítás. (az LG úgy látszik nem csak az asztali IPS monitorainál szenved ettől...) Mondjuk azóta használat közben nem vettem észre, szóval semmiképp sem túl zavaró.
- A képernyő tetejét nyomkodva nyekergő hangot hallani. Az 5800 se volt jobb ebből a szempontból, úgyhogy nem igazi kontra érv, de nem bántam volna ha masszívan egybe van az egész.
- A rezgő motor jóval gyengébbnek érződik, mint a Nokián, itt alig érzem meg a nadrágomban a rezgést. :J
- A külső hangszóró minősége a Nokián klasszisokkal jobb volt (ez se ért váratlanul a korábbi kommentek után).A GPS-t, a kamerát és mobilnet hiányában a netezést eddig nem próbáltam ki. A WIFI mindenesetre elég erősnek tűnik, az 5800-hoz és kollégám Omniájához képest is jóval több hálózatot látott. Eddig egyszer töltöttem, úgyhogy üzemidő kapcsán sincs tapasztalatom. Az a pár hívás amit ma indítottam/fogadtam az gond nélkül, jó hangminőségben és hangerővel lezajlott.
[ Szerkesztve ]
-
csimpok
aktív tag
Egyébként most nézem XDA-n írják, hogy valaki készíti a CyanogenMod-ot a készülékhez:
[link] -
stilo18
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=rbkC8p9SUxo
Sample video a Blackkel. Ferrari rajongóknak érdemes megnézni..
Video beállítása:
"TV felbontás-kiváló képminőség"#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
rasoio
csendes tag
Nem tudjátok várható-e árcsökkenés ennél a telefonnál a T-mobile-ban ?(főként előfizetéses csomagoknál) Mert ugye, augusztusban nagyon megugrottak az árak.
Origin: MinimumGame | youtube.com/MinimumGame | SE Xperia arc S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest