-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
Első "nagyobb" problémám nekem is megvan a telefonnal
jött a widgetlockerre új frissítés, alig vártam hogy feltegyem errefel update után kiírja hogy az alkalmazás váratlanul megállt. próbáltam újraindítást, program újrarakást, de eddig nem sok sikerrel :S valakinek valami ötlet?Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
alikah88
tag
volt uninstall is :S utána sem jó... próbáltam úgy is, hogy uninstall - telo resi - utána install de úgyse jó. leszedtem az sd kártyáról a themes mappáját, utána uninstall - install, még mindig ugyanaz :S
Konkrétan ezt írja ki:
"Sajnálom!
com.teslacoilsw.widgetlocker (progress com.teslacoilsw.widgetlocker) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra."De wáá nagyon idegesítő pedig már ki akartam próbálni az új lockokat
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
alikah88
tag
válasz hackeeeee #1510 üzenetére
az az érdekes, hogy (kövezzetek meg, de leszedtem torrentről egy régebbi verziót, de csak hogy kipróbáljam) és az működik rendesen... az új, amiért fizettem, marketről szedi le és rossz abban reménykedtem, hogy hátha a régi verzió kipróbálása után jólesz az új, de sajna változatlan a helyzet akkor marad a gyári lockscreen amíg ezzel nem kezdenek valamit :S
-
csimpok
aktív tag
válasz hackeeeee #1501 üzenetére
Én most járok 587 óránál a bekapcsolás óta (ez ugye már lassan 4 hét), és semmi lassulás vagy ilyesmi. Pedig használom a telót, mondjuk netezésre nem, de telefonálás, sms, meg napi szinten játék az van, marketből is töltögetek progikat néha. (Eredeti v10g firmware-rel).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használ valaki Poweramp-ot? Ha igen, neki is azt csinálja, hogy amikor megáll a lejátszás, a csengőhang tök halk lesz, és nem lehet felhangosítani, mert a rendszer nem veszi lehalkítottnak? Tehát a csengőhang csúszka ugyanott van, mint előtte, csak éppen a hangerő lement majdnem 0-ra?
-
Vadasz_22
csendes tag
Üdv megint!
Vkinek sikerült live wallpapert varázsolni a készülékre? -
Synaptic
senior tag
válasz alexander12 #1500 üzenetére
Majd először rendelek pár dollárért ezt+ azt. . Ne égjünk be az elején rögtön 1xx $ al
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
nbukta77
addikt
hatterkepek mozgo hatterkepek
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
FireFoxer
tag
a betöltő animációt nem lehet lecserélni vagy gyorsítani ? eléggé akad szegény :/
bakfitty...
-
tick
aktív tag
sziasztok
szoftver frissítés után megjelent az lg logo, a belépési animáció, de utána csak fekete képernyő és villogó gombok...ötlet?Everything that has a beginning... has an end
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a GO Launcher ex feltelepítése után , kb kétszer gyorsabban merült az akksi.. ...... viszont szép, meg jó a háttér, téma stb, de annyit nem ér
Ja és a MARKET, a Bolt is úgy belassult mint állat......úgy hogy uninstallllll.Amúgy tegnap majdnem lecseréltem egy P990 2x -re, de aztán jobban átolvasgattam a teszteket, inkább -kell .... Szép , jó nagy 4 colos kijelző, kétmagos proci, 8Mp kamcsi, stb, viszont naponta legalább kétszer kellene tölteni, ugyanis simán TFT kijelzője van, fogyaszt mint állat......65 ft lett volna izgató áron ....fóliás, gyárilag függ.
Marad a BLACK.
Na csá -
jooker82
nagyúr
válasz cyberlaci #1523 üzenetére
Ez igy nemigaz,h napjába 2-szer kell tölteni a 2x-et....meg,h sokat fogyaszt....Nekem elég sok nettel,meg némi videónézéssel 2 teljes napot elmegy....full fényerőn és mozgó háttérrel......
De,ha 6 filmet megakarsz nézni egy nap ,akkor valóban kb 2x kell feltöltened....
A kijelzője nagyon szép...napfényben is jól olvasható,de ez az amiben a Black egy kicsivel még jobb....
a kamerát ne vedd alapul 5,v 8 mp....egy lére megy....
A 2x-nek még jobb az öszeszereltsége és jobb anyaghasználat....plusz a fólia nekem fél év után is az elején és hátulján is rajta van....
Szoftveres hibák szoktak előfordulni,főleg a gyári szoftok esetében,de már vannak hibátlan főzött romok....
Mindenesetre a blacket nem hinném,h megéri lecserélni.....az egy nagyon jó telefon...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Xanyi
tag
Rootoláskor elvésznek az adatok és a beállítások?
Köszi! -
reprezent
csendes tag
Kezdő androidosként felmerült egy kérdés bennem. Ha a WIFI-t kikapcsolom, felül megjelenik egy 3G felirat. Mivel nincs 3G előfizetésem, azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy ezt ki lehet e kapcsolni? Egyáltalán ez szedd le pénzt az előfizetésemből? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Danny750
őstag
Nahm akkor lenne egy olyan kérdésem ,hogy lehet a közeljövőben összejön egy Black ,viszont telenoro-os! Megeshet az ,hogy az telenor is független készülékeket ad el ,mint volt pl a Defy és a Nexus S..............(ugye a t-nél)
Vagy esetleg hogyan lehetne függetleníteni? (turbo sim kezeli ,vagy ez is hívásonként eldobálja?)
Köszi előre is!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
alikah88
tag
Sziasztok! Tegnap volt ugye a widgetlockeres problémám! Gondoltam írok a fejlesztőnek. kb 3 percre!!!! rá jött is válasz e-mail h utánanéz. De ez már késő este volt. Reggel megnéztem és jó lett! egész jó a supportja az LG tanulhatna tőle
-
nbukta77
addikt
kapott mar valaki 2.3-at?
-
alikah88
tag
válasz FireFoxer #1542 üzenetére
Szia!
Igen widgetlocker. Sajna fizetős, de szerintem megéri az árát!
Alapból van benne jópár téma, de xda-n találsz hozzá szerintem több százat még
a témák pedig az sd kártyán a data/com.teslacoilsw.widgetlocker/themes mappába kell tenni. elvileg mindegy hogy kitömörítve, vagy rarban. én szimplán betettem a themes mappába a témák mappáit (amikben benne van a slider_iphone meg hasonló nevezetű fájlok).Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
nbukta77
addikt
Kint az ICS Gingerbreadot akarunk LG!
-
FireFoxer
tag
Ezzel a folyamatosan háttérben futó programokkal még mindig gondban vagyok :/
Hihetetlen ,hogy a task manager progi kb semmit nem ér mert rábökök a kill re amivel legyilkolja az éppen kijelölteket, de várok fél percet és ujra elindítja. Ráadásul olyanokat amiket kizártnak tartok hogy fél percen belül használnia kellett volna bármelyik háttéralkalmazásnak...gondolok itt pl:..a dolphin hd browserre és sok más felesleges utútelepített izére.
Nem lehetne valahogy fixen "force stoppolni" ?bakfitty...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest