- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
Én mióta léteznek náluk vásárolok. soha semmilyen problémám nem volt még velük.
Az Dohány utcai üzlet melletti sarkon van a 'szervizük', ami régen a pincében is volt.
Annyi lett a különbség, hogy most már mindent elküldenek a nagykernek vissza. Nem adnak semmire egyből cserét vagy visszatérítést. Nem próbálnak ki alaplapokat, videokártyát, semmit.... Egy hét az átfutás szinte mindig. Néha hétfőtől - péntekig meg van a csere.a vizesember
-
szabjan
tag
válasz PeliScan #36224 üzenetére
Nekem az LG 42LN570 van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A Hertzek terén elvesztettem a fonalat, mert ami linkelve volt valami négy függőleges soros feliratos próbavideó, az nálam folyamatosan futott, de nem tudom ez most mit jelent. Hány hertzet.
Az biztos viszont, hogy egy Tomb R. 2013 at nyomtam rajta egy darabig és brutális.... Igaz a képet érdemes a profi beállításoknál belőni. Hang is jó /viszonylag/ equalizerrel fel lehet húzni hallgathatóra.
3D -m ugyan nincs, de az nem is hiányzik.
A többit megírják itt a szakértő fiúk....a vizesember
-
szabjan
tag
válasz Zirowe #37244 üzenetére
Hehe.
De jól elvagytok. /félre ne értsd.../ Nincsenek erre valami tesztvideók? Megnézni melyik TV hány Hertz-es?
Akkor én is tudomásul veszem, hogy a 570S -em 50 hertzes.Ettől függetlenül baromi jó képe van minden forrásból...és ez a lényeg nem?[ Szerkesztve ]
a vizesember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.