Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinu

    senior tag

    Concorde beszámoló

    Számomra óriási élmény volt az építés, csodáltam a megannyi szuper megoldást amit az alkotók kitaláltak. Illetve nagyon tetszett az építés során az a rengeteg információ amit becsempésztek az útmutatóba, ezek vagy a gépről írtak valami érdekeset, vagy egyes LEGO megoldásokat taglaltak. Fiam (5) is néha besegített, az egyszerűbb részeket szívesen építette.

    Amik tetszenek:
    Nincsen matrica, minden printelt. Állítható orr, mint a valóságban. Kerekek ki/be engedése. Állítható csűrőlapok. Elég nagy, de szerintem jól eltalálták a méreteket. Beltér részlet. Masszív felépítés. Játszhatósága is jó, a gyerek tologatja meg repked vele, nem tudott még kárt tenni benne :)

    Amik kevésbé:
    Az orr és a farokrész lehetne szebb. A farfutómű nem nyílik a fő és orrfutóval együtt. A beltérben a székek rögzítése béna. Kicsit macerás az utastérbe bekukkantani, lehetne valami praktikusabb, könnyebben lepattintható megoldás. Illetve örültem volna, ha a talpazatnak lenne egy olyan variációja, ahol a gép kicsit be van döntve oldalra. Ezen kívül pár minifignek szuper lenne :)

    Összességében nálam 10/10 minden hibájával együtt, de én nagyon elfogult vagyok, szeretem a repülőket, és nagyon vágytam már egy ilyen készletre :)

    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

    No Future

Új hozzászólás Aktív témák