Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz kbalage2 #56936 üzenetére

    Én, mint a szétoffolási drámát vélhetően egyik kiváltó:
    Max annak látnám értelmét, ha vmi definit téma, pl. az akciók lennének kiemelve. Témában értelmesebb lenne, ha csak a "szakmai" maradna és minden költözne, de őszintén, akkor kihalna a szakmai topic szvsz. Egyszerűn nincs annyi téma szvsz, több idő, stb...

    Az akciós rész jól leválasztható, ott már inkább az a kérdés, hogy ha - tippre - az itteniek 90%-át érdekli az is akkor van-e annak is értelme.

    Azonkívül további gondolatok:
    Ez a téma szétválasztgatás régi vesszőparipám. Itt a ph-n belefutottam már jó pár szakmai topicba amikor megsértődve küldözgetnek ide-oda mert sehova nem tartozik. Csodák csodájára van pl. az alaplapnak táp része, cpu socket rajta, M2, meg még ára (bestbuy topic) is... :U amik még össze is függnek. Itt is kapcsolódik szvsz egy csomó dolog a szigorúan vett témához.
    És a lényeg, ha személyes valamilyen szinten a topic, akkor a többi is hozzá tartozik valahol. Látjuk, hogy mi jut eszébe a hivatalos készletről (heli :D), mit gondol a témáról, árról, stb... és akár kissé offtopic, tök más dolgokról.
    Szerintem ez a személyesség inkább előny. Pedig ha valami, akkor ez nehezen nevezhető ontopicnak. Nehéz pl. a szivárványos készletről kizárólag Lego szempontjából értekezni és azt sem érzem hátránynak ha valaki leírja mit jelentett neki Micimackó.

    Bowserről már nem merem leírni én minek néztem...

Új hozzászólás Aktív témák