Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz Memmaao #44978 üzenetére

    "Én nem értem ezt a rugózást itt!"
    A 60 ezres cuccot 150-200 -ért árulókon rugózást? Én biztos nem leszek népszerű a világnézetemmel, de én gusztustalannak tartom. Elkapkodja más elől, hogy utána keressen rajta (nem volt sok belőle). Esze ágában sincs játszani vele, csak más elől felvásárolja, hogy aztán rommá keresse magát rajta.

    Értem, hogy kereslet-kínálat és hogy ez olyan mint egy kép, amit megveszel, de nekem ott lesz piszkos az egész, hogy ha valaki be akar fektetni, akkor ne más kárára tegye. Más hobbiján élősködni nálam nagyon kiveri a biztosítékot. Ha be akar fektetni, akkor tegye a tőzsdén. A PC gaming is a sok pénzéhes barom miatt vált szinte elérhetetlenné. Hócipőm tele van velük.

    Heves érzelmek nagy része azért van, mert egész életem egyik alappillére, hogy a világon semmi sem éri meg, ha azért valakin át kell gázolnom. (talán a gyerekeim miatt rúgnám ezt fel, de velük kapcsolatban minden borul)

    Viszont nagyon érdekes, hogy csak a cselekedetet ítélem el. Az embert aki csinálja nem. Valószínűleg azért, mert ott van a fejemben az érvrendszer ami mentén az ég világon semmi kivetnivaló nincs benne és ha onnan nézném a dolgot, akkor nincs is vele gond. Nem rossz ember Ő, csak én vagyok rosszul bekötve és az én értékrendszerem túl ideális ... vagy inkább szürreális.
    Erre talán legjobb példa HUN_Sector. A szőr feláll a hátamon attól amit írt (200 alatt nem válnék meg tőle), de ront ez a róla alkotott képemen?! Dehogy! Pedig lenne mit, mert nagyon kedvelem. :B Egyszerűen csak elfogadom, hogy máshogy gondolja. Így működik a világ. Általában az a hülye aki kisebbségben van és ezt most be kell látni, hogy én vagyok. Tehát eképpen kezelem a szitut és nem is török pálcákat emiatt mások feje felett. De ettől a szívem még dolgozik és helyteleníti, hisz attól, hogy széles körben elfogadott még nem érzem helyesnek.

    Nem tudom sikerült -e átadnom a miértre a választ. Bocs, ha flémelek, de olyan jófej társaság van itt (is), hogy gondoltam nem baj, ha bedobom ezt ide. Tényleg nem akartam vele senkit megbántani, csak azért mondtam el, hogy egy borult elme nézőpontját is lássátok. :U

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák