Hirdetés

Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    Sziasztok,

    Nemrég sikerült vásárolnom egy LG 47LA667S típusú LED TV-t.
    2 problémám van vele, az egyik nagyon súlyos:

    kicsomagoltuk a TV-t, összeszereltük, nézzük. Rohadtul tükröződik a képernyő (tudom, ez vhol a helyiség hibája is, de pl. mesterséges fénynél egy sötétebb filmet nézve végig látjuk magunkat és a csillárt...)

    Miivel tükröződött, gondoltuk akkor levesszük róla a fóliákat. Itt jön a súlyos hiba: megszokván, hogy minden, kijelzővel szerelt kütyün van gyári képernyővédő fólia, amit el kell távolítani, gondoltuk ezen a TV-n is van. Közelebbről megvizsgálva ott is szépen a fólia, a feslő sarkot megfogtam és elkezdtem lehúzni. kb. a képernyő negyedéig szépen le is jött, amikor egyszer csak elszakadt. Itt gyanússá vált a dolog: ez bizony nem lesz védőfólia. Erre gyorsan Használati útmutató (elolvastuk előtte természetesen, de csak azt a részt, ami a TV beüzemelésére vonatkozik). Meg is találtuk azt a részt, hogy "Kérjük ne távolítsa el a képernyőről a rajta található vékony fóliát".
    Írtam is rögtön az LG-nek, akik csak annyit válaszoltak, hogy forduljak a szervizhez. Szépen normálisan leírtam mindent a szerviznek, akik felvilágosítottak, hogy ez a fólia a 3D-hez való és cal LCD cserével javítható a dolog, így a TV árának 55%a a javítás költsége :D Szerintem eltávolíttatom a fóliát, 3D-t úgy sem nézek... :(

    De továbbra is zavaró az, hogy ennyire tükröződik! mit lehet ez ellene tenni? (Tudom, matt képernyő, de ezt nem nagyon tüntetik fel a specifikációknál, így sajnos nem olyat vettem, de ebből is tanultam)

    Köszi a válaszokat előre is!

    Üdv.

    ferikek

Aktív témák