Hirdetés

Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Üdv!

    Megvásároltam a TV-t, miután tanácsot adtatok. Erre voksoltam végül: LG 32LK430. A képe csodálatos, USB-ről simán viszi a HD videókat, minden rendben.
    Viszont ugye a DIGI TV beltérije az egy Hyundai típusú, amin csak RCA és SCART kimenet van a videó jelnek. Megkérdeztem a DIGI-s szakértőt (aki egyben TV-ket is javít) és arra a kérdésre, hogy "Nem lenne-e jobb egy HDMI kimenettel rendelkező beltérire cserélni a mostanit?" azt felelte, hogy mivel a TV csak 50/60Hz-t tud, semmi értelme. Pedig amikor nézem az adásokat, 576i felbontásban jön a kép (ezt írja a TV ha lekérem az infót).
    Ezért gondolom azt, hogy HDMI kábellel ki lehetne hozni a TV-ből a maximumot, de a Mester úr lebeszélt a dologról a fentebb említett dolgok miatt. Tudtommal a képminőség ilyen esetben sokban függ az átviteli eszköztől. Sorrendben tehát:
    1. HDMI
    2. Komponens
    3. SCART
    4. Kompozit (RCA)

    vagy tévedek?
    A DIGI-s ember lebeszélt új beltéri beszerzéséről, pedig nekem nagyon gyanús, hogy jelen esetben igazam van. Ötleteket és véleményeket várok a dologgal kapcsolatban.

    Köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Aktív témák