Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lassan majd nyitni kell a folytatást, (esetleg) aktualizálni az első HSZ tartalmát.
Ja, és 5002.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Qorthral
őstag
Így van, és szeretnélek megkérni JoE, ha vállalod, hogy összeaktualizáld kis klánunk topicjának égető kérdéseit , amit a múltkor én tettem meg egy kis félreértés miatt.
Aztán meg akár meg is nyittathatod BatmannelPH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
LJoE
senior tag
válasz Qorthral #5004 üzenetére
Batmannek a tökét rúgom le lassan, mert már régóta nála van egy-két dolog ami az enyém és nem enyém és rég vissza kellett volna hoznia
momentán nem vállalom, de lehet, hogy 20 perc múlva már nem ennyire buta arccal fogok ülni a gép előtt és akkor talánHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
mejte
csendes tag
Robaj: megadtam a valószinűséget ---> P(A)=0,95 nincs kszi, semmi nincs, negált meg pláne nem, se apelláta, 10 percen belül megyek CODozni
A felbukkanásom esetleges elmaradása ezek alapján már valami tér-idő kérdést feszegető problémaként kezelendő, ahol a Böhm-féle holografikus elmélet (a szinkronicitás szemszögéből persze) iránymutatásai lesznek követendőek.
szétlövöm a seggetek vazze' !..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem (ismétlem: nem) állok most neki beszerkeszteni egy új menüpontot a grafikába. Ezen a héten tegyél le erről. Gányolj be ideiglenesen az indexoldalra meg a híroldalra egy szöveges linket, ha nem tudsz élni a szégyenfal nélkül.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #5008 üzenetére
Szted mé van ott a sok szmájli, majd amikor kedved/időd tartja
-
Robaj
addikt
Emlékeztek még valamelyik nap a emberkére, akire CHROM azt mondta, h. lengyel? Tényleg lengyel volt. Célkereszthack miatt bannolva...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szasztok!
Voltam fent hát tényleg más mint a cod2 Atis párszor elfenekelt de azért nem hagytam annyiba.
Azt hiszem párszor kell még játszanom,hogy megjőjjőn hozzá a kedvem. -
FlasH-BacK
senior tag
válasz #00809728 #5012 üzenetére
cod2-ről cod1-re áttérés nagyon rázós. mi is megszivtuk 1-2hét only cod2 után nem birtunk lőni.. de nekem az az álláspontom, hogy cod1 sokkal realisztikusabb, mert ott tényleg dolgoznod kell, hogy kordában tartsd pl az mp44et, tehát ha nem akarod hogy össze-vissza szórjon, erősen húznod kell lefelé a visszarúgást megelőzendő.
-
törölt tag
válasz FlasH-BacK #5014 üzenetére
Ja kicsit más.Meg nehezebb a pálya sok-sok apró buvohely.BE kell ezt is gyakorolni ill megszokni ha nem akarsz 30sec újrakezdeni.
-
[w]
őstag
tegnap ventrin volt róla szó és sajnálatos módon a saját szememmel láttam, amint Dodi fórumtársat kitessékelték szerverünkről, mondván két szarházi éppen 1v1-ben verte egymás faszát...
admin lévén elmagyaráztam a dolgok rendjét, de nem alkalmaztam semmilyen szankciót és azt javaslom a jövőben is jelezze itt mindenki, akit hasonló atrocitás ér!
a szerver minden esetben nyitott, különösen a PH!-s fórumtársak előtt (kivéve ha éppen mi war-ozunk). szerintem ez alap.cmdr PETER W. VOLKOV
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kivéve, ha éppen a nyilvánosság kizárásával van kedvünk ökörködni egy kicsit mondjuk pistole-only, sniper-only vagy nadebash-only módban...
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
jó ötlet
megtörtént már velünk is
Robajjal csatiztunk álnéven, és beszóltak az arcok (a prólámer noob f@szkemper leanbugger g*cik na ), hogy húzzunk el innen de nagy nagy sürgősséggel, mert ők itt most gyakorolnak, mi meg zavarjuk őket
aztán megkérdeztem, hogy segítsek-e nekik kurvagyorsan lelépni
azonban továbbra sem fogok olyan emberek megtűrni a szerveren, legyen az akár ph!-s, akit ha megkér az ember kétszer is valamire és nem tartja be, akkor még neki áll feljebb
(pl. bandus a ph!-ról akit miután már mindenkit zavart megkértünk, hogy fejezze be a bindelést, és továbbra sem sikerült neki, mert hogy az olyan jópofa)
ja Robaj elvileg ma este leszek, ha el nem alszok
meg ha összegyűlünk páran
az új topicot intézze valaki plz, mert nem nagyon van rá időm
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
Sztem maradhat ugyanez a 1HSZ.
A tagokhoz beírni mejtét, Flasht.
Kivenni belőle : ''és jelenleg aktívan szerepelünk több kupában is.''
Ennyi, jól össze van az rakva.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na akkor ma este elvileg lesz Joe, W, Mejte, Zsadi, én. (ELVILEG)
Fél 8-ra gyertek már fel ventrire, tegnap is volt W, Zsadi, Mejte, én full más időpontokban...
Flash, Kutya, Q? -
FlasH-BacK
senior tag
válasz #00809728 #5016 üzenetére
Szerintem is érdemes, mondjuk kemphelyek úgy láttam vannak a 2-ben is, persze ha az ember ismeri az adott pályát, akkor nem lepődik meg a bújkálókon ill. tudja hova kell benézni. Cod1 után a 2 is sztem jobban fog menni, pl mp44 amit mondtam meglepően nem fog visszarúgni, meg a csipánál levegőbenntartásos módszerrel is tökk könnyű lőni. Ezér volt hogy mikor Robaj csipázott cod2-ben, mindenki lecsíterezte.
Ja, ma már sztem nem fogom tudni megállni hogy ne legyek.(74.5%)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz FlasH-BacK #5028 üzenetére
Szasz!
Egyébkéntezt a kemp dumát nem értem.Párszor nekem is mondták deleszarom.Ugyanis ez egy háborus játék és én szoktam csípázni is az meg köztudott,hogy nem egy előre rohanos tipus.
Ha valakinek nem tetszikk van bőven szerver válogason.
Én zászlost szoktam néha nyomni a Sio urakkal nagyon ott vanak és jó a társaság.
Ott volt egy srác aki arra ment,hogy mindig egy helyen állt és várta a ''feléledőket'' na azt már nem kempnek hívom hanem beszarinak!
Ja kaptam Robaj játékából egy kis ízelitőt.Jó és gyors.
Na de ma Atesz is adott nekem rendesen. -
Elrood
őstag
válasz #00809728 #5030 üzenetére
Kempet néhány esetben nem tűröm:
sima TDM, ezek nagyon fel szoktak idegesíteni. (persze van néhány kívétel)
HQ, abban az esetben, ha támadni kéne az ellen rádióját, de az idióta csak kempel, illetve védésnél a pálya másik végén rejszol a bokorban ellenségre várva.
SD, néhány esetben, általában a támadásnál a base-n szórakozik, és nem a feladattal foglalkozik (csipával van és írtja a kikandikáló védőket és ezalatt nem mozdul, az sztm nem kemp, hiszen a feladattal van elfoglalva ). Védésnél természetesen evidens, warnál pláne. Persze szeretem az olyan embereket, akik lekempereznek, mikor én védek. Erre is volt példa, nem mesélem el.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
törölt tag
Szasz!
Kemp:Ma nyomattam a cod2-ben egy Zászlos menetet.Srác arra ment rá,hogy befeküdt egy helyre és onnan lesipuskázott.Legrosszabb az volt ,hogy kb 3*3embert egy sarokba helyezett a szgép /újászületés/ és egyből le is szedett minket a nyavajás gyerköc.Nem tudsz akkor még semmit csinálni kb 2-3 másodpercig csak várod a fejleményeket.
Nos a srácnak kurvára tetszett a dolog mert ebből csinált sportot majd utána verte a nyálát a közös forumon,hogy igaz nem vitt be zászlot de már 15:0 akiket leszedett.
Mondom ügyi vagy srác és további folytatást.
Majd aztán becserkésztem és leütőttem.
Nem tanult az esetből mert megint ugyanoda szeretett volna menni azaz bekempelni magát csak akkor már én voltam a hős és bekempeltem magam és ugy 3-szor lelőtem .
Majd írtam neki ugye milyen szar ha nem tudsz semmit se tenni ellene és mindig újrakezded?
Mire ő -ő csak játszik. -
Robaj
addikt
Khmmm én csináljam meg az 1. hsz-t? Abból anyázás lenne
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz #00809728 #5032 üzenetére
Igen ezt nevezik egyesek spawnkillnek. Cod1 hq-ban úgy van megoldva, hogy ha feléledsz, 3-4mp-ig sebezhetetlen vagy. Csak az a vicces amikor épp túléltél, aztán hirtelen berakja mögéd az ellent, aki ugye sebezhetetlen, de ő meg lazán hátba tud lőni téged.
Azt én is szeretem, mikor hülyegyerek marad utolsónak a csapatból mikor támadni kéne, aztán össze-vissza kempelget meg kóricál a pályán, inkább menjen neki az ellennek, aszt legalább haljon hősi halált, mi meg nem ülünk ott percekig, várva hogy hátha kisüt valamit.
Robaj: pihennyé, inkább még várjunk azzal, majd ha télleg senki nem akarja elvállalni.
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
válasz #00809728 #5036 üzenetére
Mint ahogy a többi magyar katona se. Ők sokkal inkább a T-34-eseknek és társaiknak rohantak egy pisztollyal. (bár lehet, hogy dédnagyapád időben dobbantott a kir.honvédségtől. Ezt nem tudhatom)
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
mejte
csendes tag
csuma
Robaj kérdését megelőzve jelzem, hogy ma este NEM (azaz !!! N E M !!! ) leszek (ism. P(A)=0 )
koncertre megyek meg tanulni is kéne, szal ha jobban belegondolok jobb lett volna, ha egész héten nem vagyok
mosmá' mind1..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..
-
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
[03.29.2006 22:38:57] VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ggggg (slot #8) MD5Tool Mismatch: valamilyen.exe (len=2048) faaf38(UNKN) 195.56.9.186:28960]
Csak utolsó 6 számjegyét írtam be a guidnak, + a progi nevét átírtam.
Alias:
ggggg
s'u'ti
Bagoly
$@$47
hat ez meg mi a f......
{*I$*}$@$ 47
$@$ 47
{*I$*}$@$ 47
UI: gondolom ki akarta próbálni a csítet... Név alapján erre lehet következtetni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest