Aktív témák
-
Robaj
addikt
Nem baj, majd csütörtökön lesz szívás
-
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
De kihalt a topik. Mindenki suli+meló?
Elrood mennyi van még hátra? -
LJoE
senior tag
ma este bizonytalan, hogy hánytól leszek, ha leszek egyáltalán
unokatesómat állandóan kibassza pb a szerverünkről (most frissített pb-t), elég fura hibaüzenettel
server disconnected
lazy has been kicked via punkbuster ( for 0 minutes) ... this PB server requires ( A1359 C1.203) - error loading pbag
erre mit lépsz Robaj?Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Q haverjának is ez volt a gondja.
Megoldás:
pb_security 0
de ekkor 999 ping... (viszont PB nem dobta ki )
Szal próba ki, de utánna ha 999 ping, újratelep cod!
Ha 999 ping után cod reinstall:
cod felrak, peccs, javítás a codsp.exe-hez, CODMP-t haggya!
pbweb.exe futtat
Ha ez nem segít, akkor TE pb könyvtárad és a config_mp.cfg-d átad neki és rámásol lazy gépére.
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Marcsi is ezzel az üzivel potyogott le mindig.
Robaj: Ma este NEM leszek! Holnap Győrbe megyek, remélem esti warra hazaérek (ha kellek). Hánytól esedékes a dolog?
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3008 üzenetére
csüt. 20:30
Asse tom ki lesz!
Páran ígérték magukat lehet-re...
REMÉLEM aki tud jön, majd eldöntjük ki legyen csapatban...
ja télleg
Holnap 19:30-ra esek be kb., ezért ide írom már most IRC
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Galileo Galilei után szabadon: ''S mégis kegyetlen a Világ'' : [link]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Qorthral
őstag
Nos, ki várható a mai warra?
20:30, ellen: WotB|RB
19:30ra IRC, ha lehet.
Kérnék egy Leszek/Lehet, hogy leszek/Nem leszek beírást mindenkitől aki olvassa, thx!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Ok, eddig semmi hasznosat nem tudtam meg...
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Nem gond ha nem vagy fél8ra, elég ha a warra megérkezel.
Igen, eddig úgy néz ki, hogy ZsAdI, LJoE, Robaj, Qicsi, és nekem tegnap 100-ra ígérte magát Sch is, szal gond elvileg nincs. De azért örülnék ha mondjuk [w] vagy Elrood tudna jönni. Elrood ugye azt modta, hogy 50%. És ne felejtsük, hogy Bagya is lesz, bár saját szavait idézve csak végszükség esetén.
Flash?
Úgy sejtem, hogy Z-re, DoG-ra, Kriss-re, MC-re nem sok esély van...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Elrood
őstag
NNaaa, házit leadtam, szerencsésen hazaérkeztem, már Kecsón vagyok. Tehát leszek.
Kondícióm: 2 hete nem játszottam, az elmúlt 48órában kb 7-8órát aludtam, képernyőt bámultam kb 10órán át folyamatosan, tehát szemeim is tropák, ja és mondanom se kell, hogy fáradt vagyok eléggé.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Hova tűntek a Cod1 TDM szerverek????
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
e=mc²
őstag
leszek, ha kellek
Ambulimax Provider
-
Robaj
addikt
Aki tud jönni war, legyen fenn 8-ra (legkésőbb) ventri, és 8-kor eldöntjük ki legyen azaz 5.
-
FlasH-BacK
senior tag
Leszek én is.
-
Robaj
addikt
Nehéz lesz a csapatot kijelölni, ha ventrin csak 3-an vagyunk...
-
retros
tag
nemleszek
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
retros
tag
az komoly h senki nem ír egész nap semmit.de itt 20 percen belül válaszoltok
látom mindenki gépre van kötve''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Elrood
őstag
Megnéztem a CoD2-t.
1. Sajna DX9-el, bármilyen beállítás mellett szaggatott, tehát DX7, azon nagyon szépen fut.
2. Tényleg piszkosul szokni kell, mert tényleg nem rúg, stb, máshogy kell figyelni az ellent.
3. SD-ben, a Tudatlan szerver tök jó, van életjel, nincs piros pötty a térképen, nincs stbstb, tehát már jobban hasonlít a cod1-re.
4. Többit később, de tetszik.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
1.5-ös patch körül jó lesz ez
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Jah, majd a patch megold egy-két dolgot remélem.
Egyébként nektek nem zavaró, hogy nagyon egyszínűek a pályák? (nem mind, de a java)
Néha alig lehet az ellent látni, úgy beleolvad a környezetbe.
Most pl. dawnvillen alig látom a templom romoktól, ha van valaki a puskás ablakban...... -
retros
tag
nem annyira kontrasztos mint az egy. butítottam a grafikát,amit az egynél nemszokásom multiban és ez segít ám
meg a manusok mozgása is elég gázos.
tegnap jó volt egy pöppet játszani (persze csak miután már mindenki lelépett és egyedül maradtam )''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
[w]
őstag
nem láttam még a játékot és emberi időn belül nem is valószínű, hogy fogom, de az általatok eddig felsorolt ''problémákból'' nekem úgy tűnik, hogy a fejlesztők inkább arra koncentráltak, hogy a második rész a lehető legrealisztikusabb legyen.
jó, nyilván vannak még javításra szoruló dolgok, de ti nem így látjátok?cmdr PETER W. VOLKOV
-
Zsadi
őstag
Realisztikus dolog látni a radaron az ellenséget?
Saját csapattársad elhalálozásának a helyét?
Megsebesülsz, majd pár pillanat múlva, mindenféle orvosi beavatkozás nélkül makkegészségesen továbbmenni?
Többemeletes házakat gáránttal átdobni?
Teljes menetfelszereléssel nikkelbolhaként pattogni?
Nem!
De majd ha jó lesz, akkor télleg jó lesz.
Most mindenféle módokkal probálkoznak már több serveren, több kevesebb sikerrel!
Van ahol már télleg jót lehet játszani.
Bár én S&D-re nagyon összetettnek látom a pályákat. De amíg nem tisztulnak le ezek a dolgok, kár is ezen agyalni!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ma ki lesz?
Remélem leszünk min. 5-en!!! -
Korcsii
őstag
Lehet hogy én is csatlakozok.
-
LJoE
senior tag
válasz Korcsii #3045 üzenetére
kis kiegészítés az 1.hsz-hez
UO-t a legritkább esetben játszunk
CoD S&D megy a leggyakrabban, nyilván warokon is ez
(TDM, DM, HQ csak poénból, levezetésnek stb-stb.)
jah és esetleg mesélhetnél magadról kicsit akár ide is
aztán utána esetleg kipróbálunk és ha jó sokat játszottál már, és mindenki látott/halott, akkor össznépi demokratikus savazgatással eldöntjük, hogy mi legyen
kábé így megy ez nálunk
(bár jelenleg nem tudok tagfelvételről, de akár az is lehet, hogy van)Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Elrood
őstag
Még egy észrevétel CoD2-höz.
Nincs PB???
Voltam egy only rifle szerveren, és kb. 3-4 TK-s emberke miatt nem lehetett normálisan játszani, persze mind egy oldalra állt. A kick vote nem működött. Ez így szörnyű''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest