- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Elérkeztünk a totyik második részéhez.
Az előző linkje: Bővebben: link
További sok kellemes együtt töltött percet, sok fraget és fejlődést mindenkinek.
GL & HF.
Általános tudnivalók
2005. február környékén kezdett összeverődni társulatunk, felvettük a [Lam[PH!]a] nevet.
2-3 hónap elteltével klánná alakultunk, és jelenleg aktívan szerepelünk több kupában is.
Az eltelt lassan fél év alatt egységes, meglehetősen színes társaság alakult ki:
BlaCkDoG, Corp.Z (retros), e=mc2, LJoE, Qorthral, Robaj, W, ZsAdI, Bagya, BeerWolf, Elrood.
Általában esténként 8-tól érünk rá warokat játszani, de szélsőséges esetben akár hajnali 3ig is eljátszogatunk .
Van saját 30 slotos szerverünk, melynek címe: 193.202.89.15:28960
Legkönnyebben az All-Seeing Eye progival tudjátok ezt megtalálni, mely letölthető innen: Bővebben: link
Honlapunk megtalálható itt: Bővebben: link
CoD-dal, vagy CoDUO-val kapcsolatos kérdéseid helye itt: Bővebben: link van.
Tagjainknak: Naptár-oldal: Bővebben: link
Tagfelvétellel kapcsolatos tudnivalók:
Saját szerverünkön bárkit szívesen látunk publicon. Azonban ha csatlakozni akarsz hozzánk, mérlegeld, vajon megfelelsz-e a lentebb leírottaknak:
- A csapat átlagéletkora kb. 24 év, részben ezért, részben a fiatalok túlnyomó többségénél tapasztalt nem megfelelő hozzáállás miatt 18 év alatt NEM veszünk fel tagot.
- Lehetőleg a PH!-n se 3napja regelt 2 hsz-es újonc legyél.
- Az alapgondolat az, hogy FONTOSABB az, hogy mennyire tudsz beilleszkedni és mennyire illesz bele kicsiny csapatunkba, mint az, hogy adott esetben mennyire játszol jól. Ha az előbbi nem megy, az utóbbi már nem is érdekel minket.
- Ha a fenti 3 kritériumnak megfelelsz, már jó esélyed lehet a bekerülésre, de természetesen az is számít, hogy mennyire jól CODozol
- Mindemellett érdemes szem előtt tartani, hogy a warteamünk erősen kialakult, valamint a szerverért fizetőknek előjoguk van a csapatba kerülésre (Ha gond lenne abból, hogy éppen ki játszik.).
- Az eredményességnél fontosabb az, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk, hiszen végső soron ezért játszunk.
Lényegében ennyi, FighT foR LamPH!a!!!Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Robaj
addikt
1. hsz
Ennek örömére:
Legiont elértem, aszonták lehet (60%), hogy jó a ma este 20:00...
100% 15:00-kor lesz!
Szal mindenki jöjjön 19:30-ra, aki tud, egy kis public lövöldözés gyak!!!!
eddig van: w, zsadi, Q, én
Még 1 vki kell! dog, sör, elrood? VKI?
Ljoe, Z tuti nem
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ja valaki már baromi aktív
akkor talán meg is írhatná az 1.hsz-t és elküldthetné I_Am -nek
az lett ugye megbeszélve, hogy leírjuk oda a fontosabb infókat...Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Qorthral
őstag
Ne Robaj legyen az!!!
Abból senki semmit nem fog érteni...
Én vállalom, hogy megírom, de lesz kb fél óra, ha nem több...
JoE: Ha gondolod írd le a dolgokat, Te amúgy is jobb vagy a tagfelvétel témájában !
[Szerkesztve]PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
retros
tag
nemtom Robaj h honnan vetted h ma nem érek rá..
80% h leszek este csak nemtom még mikortól..''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Csak azért kérdeztem, mert úgy néz ki, 2 - 1/2 3 fele már otthon leszek, és ha lenne kedvetek, akkor lehetne valami kora délutáni warocskát szervezni valaki ellen...
Vélemény? ( Én, Q, LJoE, Robaj + aki akkor otthon lenne)....(3-5-ig le is mehetne)
Legalább Te is játszhatnál már végre a héten... -
Zsadi
őstag
Ajaj, én csak félve felvetek egy kis war lehetőséget kora délutánra, főleg hogy JoE bácsi is játszhasson végre, de Robaj már 1000-el szervez....igaz a %-os részvétel még nincs feltünteve, de pár perc, és ott lesz hogy 80%, ki a tuti ki nem.........
Ja Robaj! Tekintettel arra, hogy JoE-nak dolgozni kell menni, pls olyan ellent szervezz, akik pontosak, és nem 30min késésel kezdenek....thx.....
Meg spec engem mindig kiborít a félórás várakozás......ölnék,ölnék, és csak semmi....csak not ready....meg F...meg rup please...meg meg....süt a nap!
[Szerkesztve] -
retros
tag
sütök
Szerk.: Tökéletesen nemtom h mikortól érek rá.. elvileg 6-7-től, de lehet sehogyse, azt annyi bizonyos h irc-m sincs vagy mijaszösz, szal levagyok maradva mint a borravaló
Szerk. 2: eltünt a kisregényed Robaj
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
LJoE
senior tag
Zsadi bácsi olyan lassan, mint egy vén házsártos nagypapi
jó a szereped, tetszik
őőő tényleg csak gyakorolni kéne, mert nekem 17:00kor legkésőbb el kell indulnom itthonról
Z süssé vazze, füves süti???
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Ha 15:00-kor belevágunk 5vs5, akkó 16:30-ra végzünk
Q-nak pontos ellent kell szerveznie -
retros
tag
thx Q h elkészítetted a bevezetőt és thx I_am h kiraktad E
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
[w]
őstag
LOLTOPIC
(jobbrafel! )cmdr PETER W. VOLKOV
-
LJoE
senior tag
asszem kezdek összemelegedni kicsiny rágcsálómmal
még vannak szokatlan dolgok, de határozottan jó a cucc
úgyhogy henteljünk délután is
megnyilt az új topic és már rommá van offolvaHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
A cod.hu -n fórumát olvasgatva szúrja már egy ideje a szemem ez az illető:
'M3$||Slash
Mindig csíterekkel, meg lama klánokkal találkozik az illető, akiket persze rommá vernek.....
Meg kéne majd 1x nézni ezt a M3$ klánt is... De lehet hogy csak felhúznánk magunkat rajtuk...
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ez biztos Chrom
megvannak, hun-liga-ban is nyomják
V. csoport, 2 győzelem
honlapjuk
Bővebben: link
születési idők 1989-91
szerintem nem kéne velük foglalkoznunk
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
olvasgattam amiről idéztél..
lehet én vagyok naiív meg hülye, de h csíterekkel nem találkozom az is biztos
lehet másokat csodálatos látnoki képességgel áldotta meg az isten azt elsőre megmondják.. én különösebben lesz*arom
engem nemszoktak lecsiterezni, ellenben bagyát szinte mindig
én megtisztelésnek venném ha lecsalóznának, hiszen ezzel elismerné az illető h Ő azt a szintet amit én produkálnék, nem érheti el (tiszta eszközökkel)
sztem''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
retros
tag
mostanában kész csoda is lenne , ahogy jáccol
majd akkor legyen nagy a szám ,ha megint a Te viszed a csapatot a hátán
de azért jó h mindig van akinek jobban megy... hol Zsadi, W - Robaj - Q (nekik állandóan szinte ) ..mc-ről nem is beszélek''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
LJoE
senior tag
tehát a délutáni program
TcFc UO-s klán -> lemondva
15:00 Szefo ellen 6v6
kérem uraim időben checkoljanak be fegyverosztásraHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Bagya
csendes tag
Ok, MSNen vagyok addig is, meg ébredezgetek tovább.
szerk: Joe ha jössz Kapolcsra mindenképp szólni nekünk és akkor nem ment meg senki minket egy sörözéstől
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Robaj
addikt
Visszatértem nagymutertól, teljes erővel tok már codozni
-
[w]
őstag
gondoltam jóelőre szólok, hogy augusztus 8 és 22 között jól megérdemelt évi rendes szabadságomat töltöm, úgyhogy ezen időtartam alatt semmilyen körülmények között ne számítsatok rám! (jogi út kizárt! )
cmdr PETER W. VOLKOV
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest