Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #4356 üzenetére
Áram?
UI: +szerverpéz
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
Én már el se olvasom, hogy miket ír bele, mert a vége az, hogy nem értem, mit is akar. Így minden hónap 20-ig befizetek X összeget, ami biztos elég lesz...
Hétőn megy Zé meg az én pénzem is...
És mindenkinek kellemes képnézegtést, ha nem ismernétek az oldalt még (nagyon jó videók is vannak) [link]
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Robaj
addikt
Zsadi, jégpálya szombaton délután 90%, hogy lesz, de-t még nem tudni, péntek se biztos.
Tehát úgy néz ki, h. most péntektől jövő vasárnapig nyitva lesz, de ez még nem biztos. -
Bagya
csendes tag
Ez kb annyira pontos meghatározás, mint ahogy én szoktam ígérni magam, hogy mikor leszek, vagy mikor nem Ezért van, hogy inkább nem írok már semmit, csak megjelenek ventrin, és olyankor ér mindig a meglepetés, hogy senki más nincs fenn
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Robaj
addikt
Igen, sok boldog névnapot, bort búzát ill. bort, és egészséget, vagy nem is ide tartozik? De a bort mindenképpen
Zsadi: Jégpálya, mától nyitva! -
Robaj
addikt
Joe, péz most jött meg!
Piájjá szépen kis Balázs -
Robaj
addikt
FLASH:
2400 mhz-re felhúzva 130,1 FPS -
Elrood
őstag
Egy gyors kérdés, kinek van Skype-ja? Bekell üzemelnem, de nincs, akin tesztelhetem.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem van, de csak az otthoni gépemen, a notin nincsen, úgyhogy ezzel nem vagy kisegítve.
Bagya: Boldog névnapot!
ZsAdI: Neked meg boldog szülinapot!
Ez egy jeles nap a lámpatagok körében úgy tűnik .
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
e=mc²
őstag
Boldogat Bagya, Boldogat Zsadi!
Elrood nekem van felhnev: fvik20Ambulimax Provider
-
Elrood
őstag
-
LJoE
senior tag
Boldog szülinapot papikám
Bagyula bácsi neked meg boldog névnapot és jó szabit
elvonulok haza, kedden jövök vissza BP-re, játszani meg talán esetleg csütörtökön
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
FlasH-BacK
senior tag
Én is boldog névnapot kívánok Bagyánok, Zsadinak meg boldog szülinapot!
Robaj: superpi-t megin nem néztél? -
Zsadi
őstag
Köszi Mindenkinek a jókívánságokat!
-
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #4379 üzenetére
Papi boldog szülinapot, mennyi is vagy? Még sok van ám hátra
Flash: 34 valamennyi -
Elrood
őstag
Szal, amit jelenleg használunk neptunt, annak a szidására jött létre ez az oldal: [link].
Pedig márra egész jól kipofozták, erre válthatunk megint egy bugosra: [link]. Bár ez nem sokat sejtet.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
válasz bLaCkDoGoNe #4374 üzenetére
csatlakozom.
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
Csak hogy mindenki örüljön:
Jövő héttől nekem suli.
DE
kedden vok 1edül 5-ig, többi napokon 14 ill. 12 óráig vok, úgyhogy lehet örülni, továbbra is tudok lenni -
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #4389 üzenetére
Amúgy is
-
Elrood
őstag
Na végre van ismét ph, ha tegnap működött volna, akkor azt írtam volna be, hogy délután leszek egy kicsit, este viszont nem.
Mára az a prognózisom, hogy este leszek.
A hét többi napján nem, hétvégén szinte biztos (term. vasárnap nem).''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Robaj
addikt
Nektek műxik MSN?
-
LJoE
senior tag
valamelyik MSI-s választ elcsesztem biztos, isszák meg
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Q van 1 heted,
hogy beköttesd a neted
Joe, téged meg várunk csütörtök este.
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz zsiga667 #4396 üzenetére
amirol volt vegetablazat palyan, es jatszottam rajta arrol csinaltam... ezek voltak azok...
de igaz, volt ahol szarul nyomtam, koszonhetoen az eger mizeriamnak...
itthon meg rendben muxik, na ezt nemertem...
igaz ha felkapcsolom a kis olvasolampam ami a gep mellett van, es ugyanabbol az elosztobol kapja az aramot, mint a gep meg a monitor, akkor a sensitivity leesik marhanagyon.... kb 1-2 re, en pedig meg a windowsban is nagy erzekenyseggel hasznalom... kb 6-7.
Joe: igaz en vartam, hogy azert lesz sima cod is meg uo is, de csak cod2 lett...
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.