Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Ok, MSNen vagyok addig is, meg ébredezgetek tovább.
szerk: Joe ha jössz Kapolcsra mindenképp szólni nekünk és akkor nem ment meg senki minket egy sörözéstől
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Sry mindenkitől, nem is tudom mikor nyújtottam ilyen kritikán aluli teljesítményt...
Az ilyen idiótákkal mint ezek voltak meg nem kell foglalkozni, legalábbis meg kell próbálni nem figyelni rájuk, szerencsére nekem elég magas a tolreancia-küszöböm, ígyén ignorálni tudom a seggfejeket.
Estére minden jót a cspatnak jó játékotmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Ma (sem) voltam itt a waron, de úgy érzem, hogy valahogy nem arról szól néha az egész, ami alapján Zé annak idején meghívott (jó társaság, néha egy két war stb)... Túl sokat marjátok egymást, mint említettem korábban, nekem szerencsés a természetem, az átlagosnál nagyobb a tolerancia küszöböm, többet elviselek mind az ellenféltől, mind az saját csapattársaktól, mint egyesek...
Sztem pl pont amiatt, hogy sokunk dolgozik, nehezen hozható össze egy-egy war kevesebb kupában kellett volna indulni, ezzel sok feszültséget és vitát megspórolhatnánk, ill több időnk (vagy időtök) lenne a gyak-warokra, aminek, ahogy Z említette nem arról kéne szólni, hogy nyerünk-e vagy sem, hanem arról, hogy a saját taktikunk gyakoroljuk vagy csiszoljuk...
Még akartam vmit, de ismét elfelejtettem, sry a sok összehordott badarságért, én így látom, ne marjátok egymást, mert rég jáccottam ilyen szinpatikus társasággal... és továbbra is ''Fight For LamPH!a'', és mindenkinek szép napokat.
mielőtt vki megjegyzi, igen, most értem haza, átolvastam mindent, de nem vagyok józan
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én kb este 9ig vagyok..hacsak nem szundítok bele a délutánba...
bezár kedvenc kocsmám átalakítás miatt fél évre jövő szombattól, így addig minden lehetséges percet szeretnék ott kihasználnimember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
A délutáni hentelgetést köszi mindnekinek, aki ott volt. Jó veletek játszani. Warokra tényleg, csak akkor ugranék be, ha feltétlen muszáj, főleg, mert ritkán játszok veletek.
Este a fenntebb leírtak miatt nem tudtam lenni. De, ha bármikor szükség lenne beugróra, és nem vagyok se MSNen se Ventrin, akkor csörgessetek meg.
A számom Zétől, vagy tőlem kérjétek el, mikor elérhető vagyok MSNen vagy chat.hu-n Veszprém szobában. Jah és tényleg remélem, hogy Kecskemét RepNap összejön...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
A héten egyelőre úgy tűnik, hogy tudok lenni minden este kb 6-tól. Nem megy a korán kelés esti ivászat után, így inkább maradok a hentelésnél.
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Annyi kiegésíztés lenne h a mi oldalunkon az első 5ben voltunk mi 4en. De tény h jól működtünk nah és az, hogy a védekezést így tudtuk hozni, az azért nagyban köszönhető annak, hogy a sima CoD-ot és az UOt nem szabad összehasonlítani...
Pavlovon utánna Elrood egyszerűen lehengerlő volt, néha már én se hittem el, hogy még mindig élmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Fizetek ez bizt...Z részét is, ez is bizt.
Az ugye nem beteges ha néha azon gondolkodom, hogy némely ''kedves'' kollégát milyen fájdalmas kínzással küldjek a másvilágra, ill hogy miképp lehetne a legkönnyebben, lebukás nélkül felgyújtani a szállodát?member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Nekem nem igazán az UOs nagypályás dolgokból van elegem, hanem a munkahelyemből.
Most egy ideig tuti nem leszek sehol se elérhető, nem kicsi munkahelyi gondok, problémák, örülök egyelőre, hogy még nagyjából tudom ki vagyok... kitartás bajtársak.member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Legyen elég annyi, hogy van CD-íród, ezt 6 embernek ígéred oda, mindegyikkel megeggyezel az árban és a fizetési feltételekben és biztosítod, hogy az egyik az övé lesz.
De ugye csak 3 íród van, és a vevők nem tudnak egymásról, majd az utolsó pillanatban mondod cask meg a 6 közül 3-nak, hogy bocsi de pofára estél nem kicsit más vette meg, azt amit neked ígértem...
Magyarán és egyszerűen szólva túltöltötték a szállodát és ezt nekem kell(ene) holnap elsimítani, persze a vezetőség mind1ike szabadságon van...NO Comment...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
A hétvégi rossz kedv illetve stressz egy része megoldódott a mai napon. Viszont a munkahelyi gondok illetve zűrök még megoldásra várnak. A kedvem már lényegesen jobb, mint volt mondjuk másfél-két napja. A héten vszínű kedden, szerdán tudok a lenni, a hétvégén madjnem bizt, hogy most se érek majd rá. A többi nap még alakulhat bárhogyan
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Néztem buszt, meg vonatot le Kecskemétre. Eléggé elkeserítő. Reggel van egy busz 6:15kor ami 4 óra alattvan lenn. Vonat lenne kb. ezer átszállással. Néztem olyat, hogy hajnalban fel Bp-re a vonathoz amit Joe írt de a legkorábbi is csak 6:45-re ér fel. Vagyis még Zével ezt egyeztetni kellene, én szeretnék menni mindenképp.
Robaj, a képeket Zé nevében is visszautasítom. Ennyire sose ütjük ki magunkat, tudjuk hol a határ (általában)member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Egy biztos, nem nekem való ez a hajnali kelés. Este nem tudom, leszek-e mert nem tudom mennyire leszek használható kb 3 óra alvással a hátam mögött. Viszont felemelő volt látni a napfelkeltét józanul, nem szétcsúszva. Erre kb. mióta leszereltem (tavaly nyáron) nem volt példa (bocsi ezér az offért, de nem tudtam magamban tartani)
-
Bagya
csendes tag
Ha figyelnél láthatnád h még mikor először kérdezted, hogy fizetek-e augusztusban is, mondtam, hogy igen, és Zéét is. Egyébként engem nem kell kérdezni, ha valami közbejönne, hogy nem fizetek, akkor arról előre szólok úgyis
Szerk: Köszi Zsadi, én lusta voltam előkeresni
-
Bagya
csendes tag
Megtörtént, sry, hogy nem reagáltam MSN-en, de szundítottam.
Este nem leszek mert most megyek Hugimékhoz látogatóba, kb annyira hiányzik, mint egy púp a hátamra, de legalább kapok sörtmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én tuti ott leszek, főleg, mert megvan a szabad hétvége...sztem ennyit simán megér, kb 3-4-5 éve tervezem, hogy lejutok, de mindig közbeszólt a munka...
Zsadi a pince rush Carentanon sztem is megfontolandó. Én 10ből legalább 8szor élve lejutok a pincébe a kerten át. Onnan meg máris az ellenség hátában vagyok.. röviden szólva támogatom az 5letet.
Q: húha, estét nagyon nem tudom. Egyelőre itt állok a recepción, még vissza van 3 órám, alig élek, folyik rólam a víz, mintha zuhany alatt állnék, az élet éppen, hogy pislákol bennem. De ha hazaérek, jelentkezek mindenképp, hogy mi újság van velem.member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Ne is mondd, hétfő óta nem láttam komolyabb mennyiségű alkoholt ill csocso-asztalt. Ennél hosszabb időre már nem is emlékszem, hogy mikor volt már, hogy íly csúfság megtörtént velem...leginkább a jó hangulatú esti csocsomeccsek hiányoznak
-
Bagya
csendes tag
Bővebben: link
ha fáradt vok, akkor hülyeségeket keresek, ma ezt sikerült, bár lehet csak nekem újmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
A tervezett max 1/4 9-es hazaérkezésből fél 11 lett, kb 3kor ettem utoljára, így mikor hazaértem, kaja, zuhany, majd dühöngés a meló miatt következett. Kb most nyugodtam le, de mennem kell aludni mert holnap ugyanez vár rám, így holnap se számítsatok rám, max szerdán este...Én se úgy terveztem h a 12 óra meló után még 2-t ráhúzok...
Szar ez a nyár nahmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
válasz FlasH-BacK #516 üzenetére
''És akkor nyár végére lett volna egy ''idegileg'' kipihentebb, összeszokottabb, felkészültebb létesítmény, mint a mostani munkából holtfáradtan hazaért [...] csoport''.
Szted ha vége a nyárnak, a társaság nagy része nem lesz ugyanúgy holtfáradt mikor hazaesik munkából? Nem tudom, hogy korábban év elején ki hogy oldotta meg, hogy többet tudott lenni, de én akkor kicsit más munkarendben dolgoztam. Nem kellett a Nap előtt kelnem, és napnyugta után hazaérnem. És ezen a munkaidőn nem fog változtatni az se, hogy vége a nyárnak, vagy tél van vagy akármi...Töbieket nem tudom, nekem pl jelenleg ez a problémám...
Sry ha hülyén fogalmaztam, de kissé kivagyok...ez van..majd Kecskeméten kipihenem magam a repülők árnyékában kicsitmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
-
Bagya
csendes tag
Kicsit változott a programom, este fél 11körül érek csak haza vszínű, legjobb esetben is csak fél 10re...így nem leszek. Bocsi
-
Bagya
csendes tag
Utoljára normális repnapon sztem akkor voltál mikor még volt Szentkirályon. Akkor is mi volt a vége? Még köv. áprilisban is rendőrségre jártunk
A lényeg, hogy megvan a vonatjegy, de hála a mindig is dícsért és imádott MÁV-nak ez ugye nem egyszerű, de megvan. Most már csak Bp-ig kéne eljutni holnap és akkor reszkess Kecskemét, meg sörcsapok, meg ilyesmikmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Nem, a nettel semmi baj nem szokott itt lenni, csupán az időjárás tréfálta meg ismét az áramszolgáltatót, és áram nélkül meglehetősen nehézkes lett volna bármit is tenni...
Szerk: a teherautós kifogást meg továbbra is meghagyjuk neked
-
Bagya
csendes tag
Nos, most van kis időm levegőt venni. Zé által említett 6:45ös IC az 6:35ös, továbbá nem tudom Zé te milyen fél hetes vonatról beszélsz...Kecskemétről fél 7 körül max busz van Veszprémbe, de ezt maj még ma átbeszéljük ha lesz kis időm még most du.
Most pedig vissza a napi robotba megőrülnimember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én szándékoztam levinni, de nem tudok, mert nem volt időm bevásárolni (még Hubertust se, pedig azt ígértem). Szal marad az h vagy helyben venni a reptéren, vagy nem tudom...
Zé ami linket nekem beadtál elviráról, az Agárd - Balatonkenese közti vonal..azzal mit kezdjek Kecskemét és Veszprém között?member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nem tudja a ''szokásos'' passt se gta-val se anélkül...ez elkeserítő, próbálok rájönni, mikor maradhattam le, de fogalmam sincs
-
Bagya
csendes tag
Basszus Zsadi, ezt a gombkiosztást még olvasni is rossz, próbálgatom itt most kicsit játék közben is, hát ez maga a halál
Robaj: Sztem gyorsan verjétek ki a fejetekből, hogy most jöttök Balcsi partra. Egyrészt hideg van, másrészt kihalt minden...ez csak jótanácsmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Pedig már felcsillant a remény, hogy a Balaton elnyelt és azért nem veszed fel a telefont
Egyébként tényleg jó buli volt nagyon, de nem részletezem. Nagy vonalakban fenntebb már leírtak mindent.
Jah és ami nagyon dúrva volt, az az egységnyi területre eső jó nők aránya este a sörkertben, ide vissza kell még menni az bizt...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Este valószínű leszek. ez olyan kb 80%. Max ha moziba mennék vagy ilyesmi közbe szólna, nem leszek.
-
Bagya
csendes tag
Irigyellek kissé, itthon se panthenol se Fenistil semmi se nincs...ég a fejem még mindig...
Robaj: nekem mind1, hogy firpo ellen vagy ''csak'' egymás ellen, mivel kb másfél hete nem játszottam...így sok jóra ne számítsatok előre is szólok
Igen Zsadi az volt, hancúrléc, a csaj meg kissé félreértette, csak most nem ugrik be, hogy ő mit is értett, talán valami olyasmit h ''harci...''akármi
-
Bagya
csendes tag
Milyen punnyadó nép? Esetleg szorgosan dolgozó nép. Ma már újra munka, újra sok hülye között lenni, egésznapos csesztetés, hogy rámszakadt-e a szolárium vagy mi történt velem...?stbstb
Este nem leszek, mert a jól megérdemelt fröccseim fogom döntögetni magamba inkább és közben csocsozgatok, mert megérdemlem
A tegnap esti HQt meg köszi mindenkinek, főleg a Hurtgent, ott jól éreztem magam:
szerk: de holnap este ismét köztetek leszek ez tuti
-
Bagya
csendes tag
''jó lenne KITÖLTENI azt A qrv@ NAPTÁRAT!!!!!!!''
Most erre csak ennyit:
majd nem sokkal később:
ezek után néha azért elgondolkodom, mennyi értelme van kitöltögetni. Persze ha tudom kitöltöm mint most is...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Ha már ennyire ráérsz sütögetni, akkor a helyedben kimennék a Tecsóba előrefűszerezett pulykaszeletekért...abból isteni jó kajákat lehet csinálni...de ez nem ide való így hagyom is inkább
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest