Aktív témák
-
LJoE
senior tag
hasonló érzések keringenek bennem is
viszont nálam mostt nagyon zűrös a helyzet, vasárnap tudok talán valami értelmeset hozzáfűzni
nem vagyok a tagfelvétel ellen, nehogy ez legyen leszűrve megint
csak óvatosan csináljuk, ne hamarkodjuk el
(ne legyen a Robajos hirtelenkedés, aztán sorryzás, és bánkódás, sok múlik ezen)
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
okok.. tegnap 5kor ma 2kor értem haza.. sry h nemfogtam
nincs igazán szabadidő. mikor hazatámojgok leginkább csak idétlen lövöldözést kívánok.
egyből warolni, tod jól mien szar.''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
retros
tag
zsadi: játszottam azzal a pacific tc-vel ,de nekem az emberek nemmozdultak meg
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Qorthral
őstag
Igen, ebben igazad van. Csak az a baj, hogy Te általában fél10 fele esel géphez, ha még bemelegítünk kicsit, akkor 10 körül kezdődik a war, ez pedig már legtöbbször sem az ellennek, sem nekünk nem túl jó
Megértem, hogy nem szeretnél ismeretlen embereket, de azért nagyon durva szinten eltúloztad. Egyelőre annyiról van csak szó, hogy Snejdi és Flash (2. a csapatnak már elég régóta be-besegítő (nem ismeretlen) emberke) kérdését rendezzük. Ez jelenlegi létszámtól függetlenül is időszerű, mivel régóta ''váratjuk'' őket.
Emellé jön pluszban az a tény, hogy hétköznap 8 környékére (átlagos war időpont) jó ha 3an össze szoktunk gyűlni, ami elég rossz mindenkinek, hivatalosan perpill 9en vagyunk...
Bagya és Dog sajnos szinte sosem ér rá, Z sosem akar warozni, w mostanság nem nagyon jön, Elrood hétköznap nincs, Joe is ritkábban van, és sokszor nyűgös, nem akar warozni. Marad 3 ember, plusz néha még valaki, de ez mindenképpen kevés. Nekünk pedig ritka szar, mert 3 ember még nem egy csapat, egymás elleni lődözéshez is kevés, bárhogy is nézzük.
Most indulunk két kupában, az elmúlt hetek eredményei pedig azt mutatják, hogy kezd beérni a LamPH!a, és szeretnénk, ha ez a kupákon is meglátszódna. A kupawarokhoz viszont 5 ember kell. Ha Te vagy bárki nem szeretne játszani a kupákban, nem gond, de a többiek szórakozását a túlzott és túlzóan negatív hangvételű írásokkal nem kéne elrontani
Sajnálatos helyzet, hogy mostanában a csapat 2/3-a nagyon elfoglalt, mi is jobban örülnénk neki, ha jönne mindenki... Így viszont szerintem megérthető a TF, ami, mint mondtam egyelőre csak erre az 1-2 emberre értendő...
((Duplán zárójeles megjegyzés: Természetesen ha bárki komolyan is azt mondja, hogy nem szeretné, ha ezt vagy azt az embert (vagy akárkit) felvennénk, akkor nem fogjuk felvenni! Épp ezért ment a körmail is. De ezzel ellehetetlenedik az egész csapat, és ha továbbra is marad ez a pangás minden nap, akkor pl nekem nem lesz kedvem esténként codozni.))
Nahh thx azoknak akik végigrágták magukat mai mesémen is !
További szép napot ;) !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Robaj
addikt
KI LESZ MA?
Elrood, Q, én eddig jónak tűnik
Többiek?
1 igen/nem (mikortól igen, ha igen) megteszi...
Naptár is van ugye, h. arról má ne is beszéjjek -
SekkeS
csendes tag
''Elrood, Q, én eddig jónak tűnik''
Te mi alapján ítéled jónak az embert?
Felraktam a serverre Townville meg Stanjel mapokat.
Hazaérem linkelem ide azoknak akinek nincs meg.
HQ DM TDM-re szerintem jók. Közepesen nagy pályák, kicsit alig találok...
Zé által ájánlott Street War is felkerült, és az is elég közepes méretileg...
Francba már a családi nick-el!!!!!! :d by Zsadi
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
A szóban forgó két ember ellen nincs kifogásom, hogy csatlakozzanak.
Én továbbra se leszek mostanság, okok kifejtve kicsit korábban. A munkából adódóan ugye heti 3-4 éjszaka alapban kiesik. A többi este meg az off-line programtól függ, hogy vagyok-e vagy sem. (Néha tényleg fejtörést okoz, hogy haverok, 7 hónap után hazatért ismerős vagy LamPH!a)
Most pedig irány Tapolca, hisz ott találkoznak, akik tudják, mi az, hogy Egy ez a Tábor (gyk: irány EDDA koncert)member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
retros
tag
túlzás hogy nem akarok, csak nincs értelme hazaesve ienbe belevetni.
robaj meg jól mondja: cod.hu-n van amit mondtam. úgy tom Te azon lógsz állandóan Zsadink
mi a szerverre a passz faszommá
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Itt vannak az új mapok, amik a serverre lettek rakva!
Legtöbbjük Zé ajánlásával..
Bővebben: link -
Robaj
addikt
Elrood merre vagy?
15:35->17 körül kecsón voltál már nem?
Jössz azonnal gamézni
Azé mondom (Pont mikó lenyomtam OK gomb, feljött ventrire)
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Igen, az állomásra 16.45kor érkeztem meg, kb 17órára értem haza, kaja, kis beszélgetés, aztán mentem Szekéhez netet javítani. Mostmár a rendelkezésedre állok.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
hazaértem..ki merre van?
-
Robaj
addikt
Mindenki regeljen a Bővebben: link oldalon!
Majd katt az ''ÁLLÁS'' gombra, válasszátok ki a [Lam[ph!]a]-t, majd a saját neveteket. Ezután felül lesz oan, hogy : ''Én vagyok ez az ember'' Erre katt rá!
Ezt mindenki csinálja meg minél előbb!!! -
Robaj
addikt
Ma, legkésőbb holnap mindenki regeljen!!!
reg után katt ide:
Bővebben: link
válaszd ki a neved, majd katt a ''Én vagyok ez a játékos'' gombra
UI: de reg után jelentkezzetek be!!!
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
-
LJoE
senior tag
úgy néz ki leszek ma este
sikeresen végrehajtottuk a tesztet, YES!!!
vagy síkrészeg leszek, vagy nemHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Na az jó joe
Elrood én vagyunk
Te meg Zsadi ??? és akkó mehetne 4vs4 -
Robaj
addikt
Obinet kupa ellenek+mapok:
X-plosiv Lam[PH!]a carentan/depot - ezen a héten!!!
<[D.A.K.]> Lam[PH!]a dawnville/railyard
coBra-Gaming Lam[PH!]a harbor/neuville
Szal ezen a héten a csütörtöki 21:15-ös war mellett ki mikor ér rá???
Szombat? Ígérte magát Joe, Elrood én, lenne még Flash/sch/Zsadi/W
Holnapig dönteni! Sztem okt 29. 20:40 lenne jó! De írjatok!
W regelj még ma!!!
[Szerkesztve] -
retros
tag
nc
-
LJoE
senior tag
NEM leszek 29-én szombaton (és ha jön Q is Black-Outra akkor ő sem)
október 30- november 3-ig NEM fogok CoD-ozni
(nov.3. már talán)
október 24-28ig délután/este ráérek 17:00tól maximum 22:30ig
és megint hozzátenném, hogy egyelőre így áll a dologHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Qorthral
őstag
Október 27., csüt leszek 17:00-ameddig kell ill. bírom alvás nélkül.
Előtte NEM leszek már, ez 100% (Esetleg kedd, 10%)
Okt 28. péntek: 10%
Okt 29. szombat: Már 3 különböző, egymást ütő progim van erre a napra, és csak egy fog beleférni Még én sem tudom hogy lesz. Egy biztos: COD aznap tuti nem.
Okt 30. - Nov. 1: 10% ...
Nov 2.-től elvileg leszek.
[Szerkesztve]PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Bagya
csendes tag
Bajtársi, meg minden egyéb jókívánságaim küldöm Zének Boldog Születésnapot, Zé
Most már közelebb vagy az 50hez, mint születésed napjához, vénembermember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Zé katona, boldog szülinapot!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
Boldog szülinapot beléd JÓEMBER!!!
nyitok is egy sört az egészségedre asszemHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
Boldog Szülinapot Zébácsi!
-
retros
tag
kösz srácok.. el is várom
jah és ez a ''jóember'' dumát nemvágom. ;)''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kaptunk Parci bácsitól szép új fórumot .
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Qorthral
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2587 üzenetére
Nice job az tuti! Öröm bele írni!
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Qorthral #2588 üzenetére
Hát nekem azért hiányzik egy-két dolog, pl. a lenti ''új hsz'', ''adataim'', stb. sorok.
Ha írok a fórumba, visszadob az elejére...
Szóval szokni kell még igencsak."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Qorthral
őstag
Hol az új hsz gomb ?
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Zsadi
őstag
Érdekesnek érdekes.....
-
Elrood
őstag
Whoaaa, új fórummotor, új design, kicsit keresni kellett az új hsz gombot.
Z boltog születésnapot.
Hmm, van már privátüzenet gomb is.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Új fórummotor próba.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
[w]
őstag
jobbrafel. rohadt fórummotor.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Zsadi
őstag
Csak nehogy Zé azt gondolja, hogy ez az új PH! az Ő szülinapi ajándéka!
-
retros
tag
mondjuk ez tényleg logikátlan.
elolvasom a hsz-eket és a tetejére kell visszamennem h írhassak.
és ez az ajándékom bazze''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Új Válasz Privát Email
Miért kéne visszamenni az elejére, amikor itt van a nick-el egy sorban? -
retros
tag
nahlátod ezt se láttam
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény