Aktív témák
-
retros
tag
a ping az olyan valami,ami Robaj magyarázata arra ha szar, vagy ha makker..
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
LJoE
senior tag
nem nagyon érzem a BAR-t CoD2-ben, de ennyi láma között ez sem gond
[link]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Elrood
őstag
Tegnap poénból felmentem még éjfél körül, tesztelni az új catalystot, hogy nem bugzik-e (ezt mindig meg szoktam nézni). Nem is a pálya kezdetén értem oda, hanem akkor, mikor a két elsőnek már 10 fragje volt. [link]
Ilyen, mikor ''befagy'' egy szerver, és az nem vált pályát: [link]
És itt egy aimos kisköcsög tegnapról (demo, cod1): [link]''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
-
R@ymonD
tag
Sziasztok! Be szeretnék lépni a klánba! Lehetséges??
-
Elrood
őstag
Igen, sok sok láma is volt.
Pl. felrusholtam német base-re, ott a sok ellen, mind kemperkedik, és sorra leütöm őket, ''újraélednek'', de le se szarnak engem, visszamennek a kemp helyükre, és megint leütöm őket.
Két alkalommal kb. 20embert leütöttem így.
Meg spawnkiller is voltam.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
most felrakjam a 77-1 -es statomat?
nah azt nem mert a szívetekhez kaptok
mondjuk a 62-0 -ról ne beszéljünk..''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
LJoE
senior tag
válasz -conrad- #3217 üzenetére
na asszem lassan be kéne fejezni
arra próbáltam rávilágítani csak nem meséltem el részletesen, hogy szinte nem CoD2-ztem még multiban, baromi furcsa nekem a BAR ebben, jah és amikor azt a statot csináltam, éppen egy brutális munkahét, és 5-6 óra alvás után voltam, közvetlenül felkelés után
tehát ennyit ér ez az egész bibibi nekem jobb statom van képmutogatás, egy nagy nulla fos a CoD2 multiban egyelőre, bármilyen láma fel tudja kűzdeni magát, majd ha sima CoD-ban tudsz eredményeket felmutatni, az esetleg érdekel
de most már kezd rohadtul elharapódzni ez az ovis statmutogatós hülyeség, aminek az égvilágon semmi értelme, mert mint tudjuk nem erről szól ez a játék, hogy TDM-ben szarrá lövök mindenkit
be lehet kempelni mindenhová, és úgy eredményeket szerezni, elfekszek a csipámmal a'la Robaj, ha ez boldogság, akkor legyen az
de ez a játék ott kezd érdekes lenni, amikor 4-5-6 ember csapatként tud együtt mozogni
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LK
addikt
ÜDV MINDENKINEK! Látom a cod2 még hagy kívánnivalót maga után....... 2 hét,és nekem is meglesz.Én is Úgy vagyok vele,hogy UO-ban első háromban bármikor bennevagyok bármilyen szerveren,de codban csak néha-néha.Kíváncsi leszek a cod2-re .Gondolom a rengetegen felmennek gamézni akik az előző részekkel nem is találkoztak.Lehet mészárolni,lásd Retros előző hsz .Az is baj,hogy nincsenek még jó modok.Mit tapasztaltatok,lagzanak a cod2 szerverek,mint az uo-sok? Csao
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Robaj
addikt
Ahogy Joe írja: Soxor jobban laggol, mint a CODUO.
JA: Majd szerzek RW DVD-t, ráírom COD2 odaadom rg-nek, és mikor pesten jár kiprószálja, hogy műxik-e a p3, 800mhz-es gépen.
Mondtam nekije, hogy tuti műxenie kell, mert COD2 a COD felturbózottja, és gépigénye (konzol) uaz, de nem tuti benne
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz -conrad- #3229 üzenetére
Dzsó nem ellenséges, csak kertelés nélkül megmondja a frankót. Ne legyél ilyen érzékeny.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
válasz -conrad- #3229 üzenetére
sajnos vagy nem sajnos ilyen a stílusom (én sem kedvelem magam, néha lehetnék diplomatikusabb, de nem megy )
nem ellened szól amit írtam
de lásd be kezdett sok lenni a feketeöves statmutogatás (nem csak részedről)
végülis papikám a radarkijelzés legyen a legnagyobb gondunk vele, bár kiszerelhetnék igazán, mert így csont simán odamászik az ember
miért mondja meg nekem a program, hogy honnan hallottam a lövést?
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
vicces
addikt
nem gyöttök?:?
:)
-
e=mc²
őstag
Ma vagyok 2 eves
Ambulimax Provider
-
retros
tag
azért lassan 1évesek leszünk és a 3. topikut nyithassuk..
sztem ez már vmi.''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
e=mc²
őstag
Esetleg tudnatok segiteni?
[link]
miert is menne minden egyszeruen, problemamentesen... ehh...
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
Bagya
csendes tag
Fél 11- 11 körül lesz még ébrenvalaki?Kb addigra érek haza,és van két söröm,és még kicsit jáccanék
Szerk: Kicsit elfelejtettem pár helyen szóközt hagyni....
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik