Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
válasz FlasH-BacK #3800 üzenetére
Nagyon egyszerű: ha nem tudsz lelépni munkából, mert nincs ki leváltson, akkor kénytelen vagy ledolgozni a 12 órád után a többi 5-öt is ahogy én tettem tegnap. Persze nem árt az se ha szereted, amit csinálsz
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
e=mc²
őstag
Buek mindenkinek
Ambulimax Provider
-
Robaj
addikt
Zsadi: péz megjött
Szerintetek meik érné meg jobban:
3000+ tuning 2400 mhz
3200+ tuning fene tudja
Venice magos, E6 mind2.
Egy árba lennének.
Én a 3200+-t preferálnám, mert ugye 10x200, szal szorzó növelés rlz
De kérem a Ti véleményeteket is.
MSI k8n neo2-be lesz, szal húzást csak a proci határozza meg (+ a memó, elvileg ez a ram megy 500 mhz-et is)
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
W egy kérdés: mi értelme van letiltani msn-en? Úgyis megkérek vkit, hogy küldje el amit akarok, csak nekik okozol gondot... Szal nemtom mi értelme van, nem is zavartalak, csak hetente 1-2x... Na mind1.
-
[w]
őstag
nekem épp elég borzalom, ahogy ebben a topicban randalírozol. (csodálom a többiek türelmét.) valahogy nem kívánom ugyanezt msn-en is. ott valahogy már olyan, mintha betörnél a privát szférámba a hülyeségeiddel. lehet az én lelkem túlérzékeny, de rólam szájjále.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Zsadi
őstag
Szerintem kurvára mindegy.
Amúgy se értem ezt a tuningmizériát, a 3DMark-os pontvadászaton kívűl mi a francot ér az a 10 esetleg 20% ? Ha olyan alkalmazás jön ki, akkor az ígyis-úgyis megfekteti.
Én is felhúztam 1x a rendszert (2400-2500Mhz), adott majd 800-900 ponttal többet a Mark, de értelme semmi nem volt, vissza is vettem.Nyálverés rulez!
Anno a legendás 300Mhz Celeron A-t, no azt megérte húzni, vígan ment 450Mhz-en.. azt de szerettem....
Ja, ma no Cod, no Cod 2, I fight with beers...
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
-
FlasH-BacK
senior tag
Sry h nem voltam, de tanulnom kellett már valamit. A tegnapi alakításod ventrin tényleg katasztrófa volt, úgy látszik ha iszol (nem tom h mit, mondjuk sztem te se), akkor elszabadul a pokol. Komolyan mondom haverom 12 éves kisöccse elviselhetőbb!
proci témához: Sztem is a 3200-ast érdemesebb venni, mert közel se biztos hogy mennek azok a d43-mak 500-at. Még ha CT-D43, vagy DT, akkor lehet, de BT-D43-mam volt nekem is, 480-at ment nagynehezen. Vagy ha aszinkronba akarod járatni, akkor mindegy. Egyébként cod1 erősen procilimitált, és ha el akarod érni a 333fps-t (persze csak 800-ban), akkor kell a kraft a procitól is. -
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #3818 üzenetére
Az enyémen csak sima D43-at látok
Prosec Keresztapám horvátországban biznicel, oszt hozza haza a jó kis bort azaz 1etlen amit meg tudok inni.
ui: Kaptam karácsonyra pár rekesszel
Na megvan: KS
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
-
LJoE
senior tag
undorító lehet
bor az vagy száraz vagy semmilyen
ha édeset akarok akkor koktélozok
pezsgőből meg az extra száraz a legtutibb
még a félszáraz méla undorral, de a félédes meg muskotályos...
Malatinszky féle Cabernet Sauvignon hmm azt kortyolgattam szilveszterkor, na az bor
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LJoE
senior tag
nyugi én sem voltam mindig így, csak akkor még nem tudtam, hogy tulképp miért nem ízlik a sok muskotályos lötyi, aztán rájöttem, hogy azért mert a száraz cuccok sokkal finomabbak, és jobban csúsznak
de én inkább arra szeretnélek megkérni, hogy maradj a málnaszörpnél, mert ha még iszol is akkor a szokásosnál 10szer idiótább vagy, és azt már ember nem viseli el, még jó, hogy letiltottalak képzelem mit adhattál elő...Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
Annó 91-ben az érettségikor, nyárlőlinci házi bort itatott velünk az osztálytársunk apja, (fejenkét 2 és fél litert), és a fehér ladát hazafele pirosra hánytunk....
Úgyhogy, hagyjuk ezt a kurva bortémát, mert azóta rá se birok nézni! -
Bagya
csendes tag
Szerintem ha borok, akkor az a nem mindegy, hogy mihez iszod. Ha csak úgy akkor félszáraz, ez egyértelmű nekem. De ha kaja mellé kell, akkor már bonyolult a választás (milyen jellegű a kaja - fűszeres vagy sem, ha hús akkor az milyen - fehér vagy vörös hús, stb stb). Egy a biztos: jól bekajálva, félig kidurranva csak és kizárólag édes bort lehet inni zárásként De ebbe ne menjünk bele, mert megszomjazom...
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Zsadi
őstag
Átneveztessük a totyikot [Lam[PH!]a] CoD & Bor teamre?
-
sharpapa
senior tag
És annak a szervernek mi a neve, milyen modban szokott lenni. Szeretnék veletek jáccani, bár nem vok jó.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Robaj
addikt
Mekkora sz*pás, diszkrét matekból szóbeli.
SZÓBELI b@szki.
Elrood Q nálatok matekból (halmazok, logika, kombinatorika) volt szóbeli??? -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csakis Tokaji Aszú...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #3836 üzenetére
erre inkább nem is mondok semmit...
el van tűnve mesterHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Elrood
őstag
Persze, hogy szóbeli, és nekem még durvábbakból is kell szóbelizni ( ebből a témából ).
Ráadásul ezekból a dolgokból a szigorlat is szóbeli.
Egyik tételsor: [link]
Másik tételsor: [link]
Szigorlat: [link]
[Szerkesztve]''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
LJoE
senior tag
-
Batman
őstag
Banyek neked mindig csak a gépen és a CoD-on jár az eszed , itt az ideje valami feleségnek valónak utánanézned!
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
e=mc²
őstag
ha mar a borokrol van szo: [link]
Ambulimax Provider
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.