Aktív témák
-
Elrood
őstag
Bővebben: link
Ezen már nem pálinkás üveget szopogatok.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Robaj
addikt
rokker rlz, bőrgatyában piercinggel
Dog fényképe rólad
Bővebben: link -
bLaCkDoGoNe
veterán
1200 napja rontom a levegőt a PH!-n. Hurrá.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #1557 üzenetére
-
Bagya
csendes tag
''Bagyáról meg még elképzelésem se volt akkor..gondoltam, szálloda, recepció....valami konszolidált fiatalember, aki majd valahogy ellensúlyozza Zét....''
És? Nem úgy néztem ki, mint egy konszolidált fiatalember? Mondjuk, hogy teljesen visszafogottan és normálisan viselkedtem...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hát őőőő..izé..egyik kedvenc pólóm mondhatni ereklye a szokásos nyári Harley-találkozóról Alsóőrsről. Igaz többnyire az embereknek a halálfej+vaskereszt láttán egészen más dolgok jutnak eszébe. Emiatt volt már pár kisebb-nagyobb konfrontációm idiótákkal...
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Qorthral
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1557 üzenetére
Good Game !
Még 91 nap és utolérlek. Ja nem...
w: Maximálisan támogatom a pólótémát!
Robaj: Honnan vetted, hogy Q lesz? Nem mondtam ilyet! De a legjobban az tetszett, amikor pár napja beírtad, hogy Q 4-ig dolgozik, utána van.
Ezeket honnan veszed? Jobban tudod a napirendem, mint én
Pedig azt hittem kötetlen a munkaidőm...
Bocsánat, én kérek elnézést !
Egyébként véletlenül alakult így (úgy nézett ki nem leszek), de tényleg leszek.
Holnap viszont biztosan NEM.
[Szerkesztve]PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #1566 üzenetére
Nem írtá de-t
Sry, de fullra elfelejtettelek, ritkán írsz fórumba, utolsó 10 hsz-ben nem láttam neved és kifelejtettelek. (Mc azér jutott eszembe, mert msn-re bejelentkezett utánna le is lépett) -
ent
őstag
válasz FlasH-BacK #1568 üzenetére
Szia LJoe! Találd ki ki vagyok!!!!
Annyit elárulok, hogy van pöcsöm!WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Bagya
csendes tag
Több okból se lennék ennyire biztos ebben. Az egyik legfőbb, hogy Zé a kérdéses időpontban kb 3 méterre ült tőlem egy söröző teraszán egy korsó sör társaságában
Bár az is lehet, hogy kialvatlanságtól már halucinálok, és nem is Zé volt...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Elrood
őstag
Na indulok haza.
A hét nagy eseménye: megszereztem a ''Jó reggelt Vietnám!'' -t dvd-n, valahogy Bajor jobban beleélte magát, mint az eredeti hang''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
FlasH-BacK
senior tag
Nah, remek. Akkor ma du-estére lehetne valami közös tevékenység.
Ki lesz, ki nem lesz? %?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Löszök
-
Elrood
őstag
Ahh, ASE-féle név izé nem müxik. Eltelik egy hét, és minden beállításom elmegy.
Meg az átok, amivel a sors ver, megint beindult.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Bagya
csendes tag
Én továbbra se leszek, de életjelet adok magamról azért néha-néha. Bár lehetséges, hogy soha többet nem leszek, és akkor küldhettek egy szép koszorút nekem (kivételesen nem az éjszakákkal van a bajom, hanem a rengeteg melóval)
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
FlasH-BacK
senior tag
Vannak szerverek, amiken olyan mod fut, ami a cod/main-tól különböző könyvtárból veszi a config_mp.cfg-t. Ilyen a snipers szerver is, amin voltunk. Én azt szoktam csinálni, hogy időnként a main könyvtárban lévő config_mp.cfg-t átmásolgatom a többi mappába is (persze csak ahova kell) és felülírom az ott lévőt. ASE név nekem se mindig megy.
-
Elrood
őstag
válasz FlasH-BacK #1579 üzenetére
Mind1, már megnyugodtam. Átkom elment valahova.
Most én is elugrok valahova, sztm 19ig visszaérek.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Robaj
addikt
hun-liga!!!
mapok: dawn - depot
szept 17 (jövő szombat)- ig kell lejáccani
ellen: Generation -
Robaj
addikt
Hú bammeg, mé nincs nekem digit fényképezőm. Úgy szakad mint állat. Elrood, nehogy elmosson az ár
Udvarban bokáig ér már a víz, a pince meg szokásosan tele... (sosincs oda rakva semmi) -
Zsadi
őstag
válasz FlasH-BacK #1585 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk őket.
Nem tehettél róla akkor sem, hogy ilyen az ellen. -
Zsadi
őstag
válasz FlasH-BacK #1587 üzenetére
A lelépéses mizériájuk, meg a beszólásaik alapján, nálam felejtős ez a banda.
Ha netán lesz valaha tétmeccs, és muszály, akkor majd...... -
LJoE
senior tag
válasz FlasH-BacK #1587 üzenetére
este 8kor jössz warozni?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Elrood
őstag
Hát elmosott, 16.50-s ICvel jöttem Pestre, 16.40-re kiértük, hát már akkor zuhogott. Megjöt a vonat, de a biztonságos rész és a vagonom közt volt kb. 60-80méter, és akkor volt a monszun zuhatag. Bőrig áztam, Frederik Pohl könyvem elázott, Galaktika újságom elázott, pedig a táskában volt, és volt nálam esernyő, csak a szél is fújt mint az atom.
Felértem Pestre, Nyugatiban már szemerkél az eső. Metróval elérek az Őrs vezér térik, hát rákezd zuhogni. Kb. 10 perc séta, mig a lépcsőházhoz érek. Felértem a lakásba, elált a zuhatak. Könyvem, újságom megint kapott egy kis löketet.
Fejem elkezdett fájni, ez nem jelent túl jót.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
muszáj..
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Nekem olyan mind1 hogy muszály vagy muszáj, esetleg noszály....
Jobban érdekel, mikor fogunk már végre nyugodtan warozgatni, mert az az idegállapot ami engem meg JoE-t jellemez mostanság, több mint aggasztó.....
Már a war elején felrántom magam, utána meg olyan balfaszságokat csinálok, hogy tovább fokozódik az ideg, bazz mint aki most codozik először.....
Biztos van valami a levegőben......
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
A csapat is kinőhetné már magát végre.
Nagyon látszik, hogy akkor megy jól igazán, ha jó kedvvel, önfeledten játszunk.
Mostanában meg inkább a görcsösség, meg a mindenáron győzni kell van....
Szal lazán kéne odaállni....
Sajnos, Robaj tegnap kettőnk agyánk is elborította rendesen.
Mindig mondja hogy szóljunk rá. Jön az Ok, sorry, De pár kör mulva újrakezdi....
Tegnap sem értettem a felesleges mondatait....
Pl. miért kell mondani hogy hol az ellen, majd kilövi. És az egészet megismétli mégegyszer:
Tetőn 1. Kilőttem.
Kis szünet:
Tetőn volt egy, de kilőttem.
???
Vagy valaki csinált vele valamit, nem tudom mit.
Erre lebasz engem, holott a közelében sem voltam.
Ha valaki nem tud valami 100%-ra akkor miért mondja? Erről is volt már szó....
Meg újjabban a ''Juj''-gatásai. Rendszerint akkor ''Juj''-gat, amikor kinézek valakit, erre bele ''Juj''-gat a fülembe, oszt kész is vagyok.....
De nemcsak Robaj itt a probléma, nyűgös vagyok vagy ideges, meg olyan határozott hogy én sem tudom. Csak ezek a kis hülyeségek még tetőzik, amúgy sem rózsás hangulatom.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs