Aktív témák
-
retros
tag
sunyin lenyúlod az 1400et és még nem is veszed észre
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Ja, valami jó hangulatú war is mehetne, vmi szimpi ellen ellen.
A tegnapi szar-fos tigeres ténykedésem nem kommentálnám, elég hogy hajnalig nem aludtam, úgy felhúztam már megint magam.....
Kezd elegem lenni, hogy pubicon/gyakwaron bejönnek a dolgok, tétwarokon meg görcsölök....
Hány meccs lesz még ebben a ligában?
Ha feljebb már nem is jutunk, legalább a csoprtban bent kéne maradni.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Ez a legjobb csapat kijelentés érdekes.....nincsenek azért akkora különbségek, hogy akármelyik csapatösszeállításunk a legjobb legyen. Mindig akad azért valaki, aki kompenzálja a másik esetleges rossz napját. És ez így jó.
Engem is leginkább a sorozatos verhető ellenfelektől elszenvedett vereség dühít.
Itt sem voltak kilőhetetlen emberek mint pl Oli vagy Yeti , és olyan URH féle szervezettséget sem láttam náluk. Úgy látszik, mi a peches kategória vagyunk
Jók voltak nem azt mondom, de meg lehetett volna őket verni. Így jött ki a sokadik lépés is... Majd egyszer talán a jövőben fordul már végre a kocka velünk is.......
Addig marad az ideg, a keserűség, de legalább becsületes, és jó színvonalú kis társaság vagyunk! Ez a lényeg!
Na most akkor a meglepiemberrel mi a helyzet?
Nagy a csönd körülötte.....
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Hát igen, tigeren bejött a stílusuk, lőttem is őket halomra.
Rail-en mindig én raktam oszt mindig lelőttek, vmikó sikerült lerakni, vmikó nem, ez van.
Védésnél meg bárhova mentem kigránátoztak
Sajna jól csinálták -
LJoE
senior tag
hát végülis ez a személyes véleményem, de nekem ez az összeállítás tűnik legerősebbnek mostanában
de tény, hogy nem mindig oké
sőt azért az egymás elleni 3v3-nál is voltak érdekesek
Robaj, Flash, én VS Zsadi, [w], Bagya
tigeren szinte esélyetek nem volt, egyszerűen rossz taktikát játszottatok akkor
de mindig csak arra tudom fogni, hogy van elég baja mindenkinek egész nap
egyikönk sem csípett meg valami stresszmentes nyugis melót
ez nem kicsit befolyásolja a bandát
sajnos így nyáron esélyünk nem volt a szünetelő középiskolások ellenHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
''Majd egyszer talán a jövőben fordul már végre a kocka velünk is.......''
csak ezért meg kéne dolgozni ám..
tod mit hiányolok ha gyakunk.. sztem pölö azt is lehetne hfeléllunk 2 csapatba és mindenkinek van egy adott helye/feladata.
és azt unalomig gyakni.. lehet h az ellen tudja h merről jön, de legalább tudni fogja h erre is figyelni kell,meg másra is ha 5 centivel odább fogadják fegyverrel az arcába.
pölö mostaniból leszürve.. hiába tudtam h a keritésnél van egy emberük.10/10szer így is szinte lehetetlen volt kilőni.
hátnem? de!''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
''tigeren szinte esélyetek nem volt, egyszerűen rossz taktikát játszottatok akkor''
11:9-re nyertetek akkor, kis esély azért volt...
Z: az ötlet az jó, de hányszor kértem már, hogy a védők álljanak be kőkeményen védeni, és erre rendszerint Robaj rushaiba botlok mindig....
Egyébként ki kellene már próbálni, ha összejön a csapat, egy 6-7 óra körüli tétwart is egyszer. Szerintem ez az esti 8-1/2 9 körüli kezdés is már későn van már nekünk. Csak dolgozó emberkék vagyunk vagy mi...
Lehetne még pl, nem csak dm puskaonly gyakparádé, hanem bar/mp/ppsh stb only gyak is, mert ki tudja, milyen fegyverbe botlasz a pályán war közben....
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
amióta megkaptam a lebaszást, hogy köpjem már tele a micót akármi is van, azóta oda szoktam figyelni, hogy jelezzek. elképzelhető, hogy pont akkor sikerült beszólnom, mikor a legnagyobb hangzavar volt, esetleg senki nem figyelt arra, amit mondok, de az biztos hogy szóltam.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Robaj
addikt
Zsadi: lé megjött
ti mindig only puskát akartok tegnap is, zsadin kívül senki sem pusizik, ezé kár is erőltetni
sztem -
FlasH-BacK
senior tag
Vannak pályák, ahol sokat érhet több jó puskás is egy csapatban. Ez alól Te mentesülsz, mert olyan pinggel nem lehet puskázni. De pl én is szeretek, csak waron nem mindig merem vállalni, inkább darálok mert azt nehezebb elrontani.
Sz.:ja és a +1 gránát is sokat ér, ha jó helyre dobják.
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
ZsAdIn kívül senki sem puskázik, kivéve w-t, Z-t, Elroodot és jómagamat, akiknek a kezében egyre gyakrabban látok war közben puskát !
Flash: Robaj nem így gondolja (sajnos), épp olyankor szokott csipát a kezébe venni, amikor nagy a pingje, nem vágom milyen indíttatásból...
Amúgy egyet értek azzal, hogy nem csak a puska onlyt kéne erőltetni, hanem inkább taktikolni és egymás ellen gyakorolni helyette. Persze warok után fáradt a team ehhez, de lehetne helyette is. Z javaslata is jó, csak neki kéne állni, pl Stalint és Railt unalomig gyakorolni.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
FlasH-BacK
senior tag
Nekem a múltkor 32-7 volt egy teljes mapot lejátszva. Apropo, ha nagyon fun kedvünkbe vagyunk, akkor játszhatnánk tdm wart is. Igaz, annak nem sok fejlesztő hatása lenne (sztem lőni már nagyjából mindenki tud)..
Sz.: gondolom akkor néhányan már beszóltak neked hogy az aimot meg wh-t kapcsold ki
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Maga meg ne idegeskedjen meg forgolódjon álmatlanul egy-egy rosszul sikerült war miatt. A végén még infarktust kap itt nekünk, azt pedig nagyon nem szeretnénk.
Csak lassan, öregesen (mint én) ."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zsadi
őstag
Ezt be lehetne nekem ügyeskedni a honlapra? -
-
retros
tag
tényleg Dog.. a honlapon h mit szeretek vegyed már ki lécci azt h a barátnőm.. mivel nincs is
thx
üdv
z''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Robajunk az illetékes, most már mindent ő csinál (meg kell jegyeznem, igen lelkesen és jól).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
w leszel fél 9-re warra?
Q szervezkedik mint állat, és naptárba nem írtá semmit -
Robaj
addikt
Fél 9, 5vs5 chimera ellen, mapjuk carentan.
(no harbor/no stalin)
Ő szerverükön lesz, nevem mellett ventrin ki van rakva pass, ip.
Jön meglepiember
hát leszen: Q, zsadi, w, én + meglepiember
Ljoe tartalék, Z 9 után leszen, dog meg nem tujja mikó
w: Van most vki?
Q eszik, én vagyok, w van, ljoe most sztem elment kaja.
Többiek sajna később érnek rá
Nekem jó a 6 órás időpont is hétfő és csüt kivételével (jövőhéttől) -
Robaj
addikt
Bővebben: link
Ezt érdemes megnézni!
270 mega 9 percnyi hent az ocrana.ati-tól (mostanság az 1ik legjobb klán)
Oanokat lőnek, mint állat, nem látok semmit, oszt headshot
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Ha ez az, amit én láttam, akkor nem vagyok hasra esve tőle. Nekem nem tetszik a koncepció. Van 1-2 jó frag, de nem olyan látványosak. Persze azért nem rossz, nem ma kezdték a srácok.
De bennem ami nagy nyomot hagyott, az az e-WHOlution movie, meg a rushers-es Greddy ''Félre az útból'' c. movieja.
Ja, amúgy ma nem lett volna jó nekem, mert vendégek jöttek...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
w: money megjött
-
Zsadi
őstag
Én ott voltam.Pavlov volt a map.
Először mindenki hitetlenkedett, mert nem csináltak semmi extrát, (Messias volt az egyik vagy ki), meg volt az a cod.hu-s gyerek aki csak nyalt nekik....
De amikor beindultak, az valami félelmetes volt, én csak onnantól hittem el, hogy ők lehettek azok. Semmi perc alatt ledaráltak/puskáztak mindenkit...
Nos hogy ők voltak vagy nem, nemtom, de amit pár körben műveltek azért elgondolkottató.....
Thx a tegnapi Chimera gyakwart. Na az ilyenek miatt nem szoktam war után idegeskedni. Igaz hogy 25-15 nekik, de sztem az egyik legerősebb Chimera team volt ellenünk. Lehetett volna egy kicsit szorosabb is, a sok 1v1-t beleértve, de így is jó volt, pláne hogy nálunk beugró volt....de jó hangulatú meccs volt, ez a lényeg
Nem lehetne mára 18:00 körüli időpontba leszervezni egy gyakwart?
Hátha összejönnénk addigra, Én,Q,W,JoE,Robaj stb stb......?
Kíváncsi lennék már, hogy frissebben mit alkotunk, persze, lehet hogy akkor sem megy, de nem este nyomnánk akkor sem..
Thx Zé a HQ-t! Akkor is én voltam a másik csapat húzóembere Depot-on!
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
jaja, azért csináltak szépeket, mikor elkezdtük őket basztatni, hogy nem ők azok, és nem volt cheatgyanús
ma este még nem tudom, hogy leszek-e
de az este 6-7 körüli kezdés az jó lenne még
tegnap este 9 körül már nem nagyon volt kedvem, aztán kicsit megjött, de addigra megvoltatok, meg éreztem, hogy nyügös vagyok, aztán csak elrontottam volna a hangulatot esetleg, az meg senkinek sem használ
Én szamár előre (nagybetűvel kiemeli magát, hogy még okosabb legyen )
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
-
LJoE
senior tag
''Nem lehetne mára 18:00 körüli időpontba leszervezni egy gyakwart?
Hátha összejönnénk addigra, Én,Q,W,JoE,Robaj stb stb......?''
így már világosabb vazze???
Batman szerint is tükrözi az egyéniségemet, be is kaphatja
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
ocrasoknal én is ottvoltam.. rocketen nem mutattak semmit csak a roccso vagy ki nyalt nekik. azt pavlovon meg megedtek mindenkit
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
Pedig csak 2-en voltak......
Ejj, a régi szép idők.....amikor még csak publicon írtottuk a jónépet...
Serverkeresés, egyeztetés, Robaj & Q no mico....be szép is volt...
Rocket volt az első map, ahol először hallottam W, LJoE, Zé, Kriss hangját......
Szinte már történelem..
Pedig JoE tünt a hangja alapján akkor a legnyugodtabb embernek, majd idővel DoG mégálmosabb hangja meggyőzött az ellenkezőjéről!
Zé emlékszel még Rocketes western párbajainkra (pistole only de milyen messziről??)? Milyen lol volt
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Sajna mindenkinek vannak ilyen periódusai....
Majd túl leszel rajta idővel hidd el! (én drukkolok Neked!)
Keserűség, bánat, ideg, mindanyiunkat ér, kisebb-nagyobb mértékben. Talán jó is, hogy létrejött még pluszba nekünk ez a lökött banda, és így szerezhetünk néha pár önfeledt percet!
Kivéve ugyi tétwar vereséget...
''A káromkodás áthidaló megoldás a menekülés és a küzdés között.''
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Este löszök. Sztem w is, de majd megmondja a tutit
Q elvileg 4-ig dógozik, szal valszeg ő is.
Zsadi Ljoe meg mondták.
Talán-talán
Bementem az 1. előadásra, asszem buktázok félévkor, 1 kib@szott szót nem értettem a mátrixokból, majd jegyzet talán.
De mindenki feje elbaszott volt, akkó nagy morajlás volt amikó csávókám aszonta: természetesen meg: ebből láccik -
LJoE
senior tag
utáltam neked szerverpénzet Bélabá
ha nem bénázza el az OTP-d akkor holnapra ott van
majd kérek egy visszaigazolástHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
zsadi:
világosság: r_gamma
konzolba:
/r_gamma
alapból 1, nekem most 1,679-en van -
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs