Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz hódmaci #83043 üzenetére

    A kibaszás bizony társasjáték. :o

    Karmko: szerintem semmit, én legalábbis eddig sehol sem láttam. A munkalap impregnált, minden oldalán fóliázott. Ha nagyon akarsz valamit tenni, vannak öntapadó PVC fóliák, amikre az üzletek padlóira nyomtatnak reklámot. Veszel a megfelelő méretben nyomat nélkülit és felragasztod.

    emre: egyik ismerősömnél is le kellett pattintani a tetejét. Nem mondanám barkácsolásnak... Viszont a másik lehetőség, hogy a konyhaszekrény alatti szintezőlábakat magasabbra kell cserélni és csak szokliból kell újat vágatni. Hozzávetőlegesen 10-15k anyagköltség, pár villáskulcs és csavarhúzó kell hozzá.

    bandi0000: munkahelyen gipszkarton álmennyezetben szaladozott az egér. Vettem egy élve fogó csapdát, felraktam. Pár hét alatt belesétált, kint elengedtem, majd visszaraktam a csapdát. Ennek kb 2 hónapja, a csapda azóta üres.
    Ha mérgezed, akkor ugyanott pusztul el, ahol most zajong. A szag is ugyanonnan fog jönni. Ha elbontod, koránt sem biztos, hogy az összes rést megtalálod és lejavítod. A ragasztó is jó megoldás.

    Ferike81: egy egér egy gomblyukon is átfér, van róla youtube videó is. A beton melletti dilatáció hézagait is használhatja, amit viszont nem szerencsés rugalmatlan anyaggal tölteni, a rugalmasat meg kirágja.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák