Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szilchi

    őstag

    Szép napot.Ma végeztünk a fürdő gipszkartonozásával és felmerült bennem a kérdés,hogy a lapok hézagait mivel érdemes kitölteni.Mert hallottam/olvastam olyant,hogy mivel annak is bírnia kell a nedvességet,ezért ajánlott a festhető Acryl tömítő.De csak ott,ahol nem plafonig lesz a csempe.Csempe alá mehet a sima glett.A kőműves szerint ők mindig mindenhol simán leglettelték.Van aki meg csak a plafonra nyomott Acryl-t,hogy a felszálló vízgőz ne mennyen a GK lapok alá.Vagy csak túl misztifikálom és elég leglettelni meg hézagerősítő szalagot bedolgozni?

    Meg kb. kiszámoltam a bojler helyét és a vízvezeték csatlakozások is úgy kerültek fel.Pontosabban jelenleg egy 80 L-es lesz,de méretezés úgy készült,hogy később esetleg egy 120L-es is elférjen.Viszont mivel spotlámpák lesznek a fürdőben,a plafont 9 cm-el lejjebb hoztuk.Viszont rémlik olyasmi,hogy meg van határozva egy minimális távolság a plafon és a bojler között,aminek meg kell lennie.A 80-as még simán belefér,de lehet a 120-as már nem.Vagy mindegy milyen közel van a bojler a plafonhoz?

    Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

Új hozzászólás Aktív témák