-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
van egy technikai problémám... adott egy win7, meg adott volt egy külső vinyám, ext-re volt formázva. megformáztam ntfs-re a win lemezkezelő nyígett, hogy nem tud neki betűjelet adni, csak ha újraindítom, na újraindítás után egylátalán nem látja a vinyót.
a régebbi oprendszer (mentés klón vinyón) egyébként látja. meg minden más látja, de ez a win elveszítette vele fonalat, bármivel is kötöm rá.
satán nem próbáltam (majd esetleg megpróbálom úgy is, most nincs kedvem kábelezni meg túráztatni magam)
de külsőn sehogyse nem megy.
egyszer volt valami hasonló gyíkom a lemezkezelőben, logfilet kellett valahol törölnöm a lemezkezelőnél, de nem emlékszem, és nem találom,hogy mit kellett csinálni. -
törölt tag
válasz King Unique #22549 üzenetére
igen, se esatán, se usb-n, se kép, se hang a lemezkezelőben. egyáltalán semmi nem látszik a a hdd-ből. töröm az agyam, hogyan is volt ez a lemezkezelős dolog pár éve, de egyszerűen nem jövök rá. valami naplót töröltem valahogy (lehet parancssorból) és utána helyreállt a lelkivilága.
gondoltam, hátha itt valaki esetleg vágja, mi volt ez...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.