Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #81556480 #23989 üzenetére

    Az érdekes, mert ilyen found.000, found 001 stb. mappák pont akkor jönnek létre, ha lefutott a CHKDSK, amit az alábbi leírás is szemléltet. Meg hogy ilyen USB-s meghajtónál lehet a Windowsban a biztonságos eltávolítás - amit a tévénél is javasolt használni ha van olyan opció - hiánya miatt, ami esetedben pont aktuális lehet az előző hozzászólásban leírtak alapján.

    Az IT nyelve eleve az angol és ezért nem meglepő, ha a legtöbb leírás, útmutató is eleve angol nyelven érhető el. Ahol a linkelt leírás valóban jó, mert attól hogy 2015-ös még most is aktuális és tökéletesen szemlélteti mit kell csinálni grafikus felületen a hozzáférési engedélyek beállításánál, a benne lévő screenshotok önmagukért beszélnek. De ha annyira magyar nyelvű kell, akkor akad olyan leírás (bár az is angolról gépi fordítás) is, + az előbbinél adott pl. a Google Fordító használatának lehetősége, amivel kompletten lefordítható magyarra. ;)
    Igen, a mellékelt screenshot alapján elvileg adott a kilistázott felhasználói csoportoknál a teljes hozzáférés, viszont a meghajtó tulajdonosa a SYSTEM és nem a telepítésnél létrehozott saját felhasználói csoport, szerencsésebb lenne az utóbbira lecserélni a megfelelő hozzáféréshez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák