Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz King Unique #19632 üzenetére

    Jó tudni, köszi! Ez a fém ház elsőre jól hangzik, de vajon mennyit fog dobni az árán? Több éve van már mostani és egy előző gen-es Ultra-m is és melegedéssel soha nem volt gondja ezeknek sem. Ha nem drágulna tőle akkor ok, de ha csak ezzel is az árát akarják feljebb tolni, akkor már nem annyira. Ár/érték arányban eddig elfogadhatóan voltak bepozicionálva a többi gyártóhoz képest a megbízhatóság és a gari miatti plusz miatt. Ebből már le is számíthatjuk azt a +1 évet. Ezek szerint most lenne érdemes még venni belőlük, amíg ki nem fut az Ulta széria... (Főleg, hogy ez az új gen mennyire elfuserált design-t kapott)...

    A Grip Pack-re én nem is a szállítás miatt gondoltam, hanem az otthoni környezetben én viszonylag gyakran pakolgatom a noti-m és a média player-em között. Pl. véletlen kicsúszás esetére a kézből vagy csak simán, azért ami hatás érheti mikor kicsit magasabbról engedném le -mindez persze véletlen esetben :U - az asztalra. Hímes tojásként bánok velük, de jól jönne, ha kicsit bátrabban kezelhetném őket.

    (Az +USB kábelt meg tőlem akár ki is hagyhatták volna :D , csak megint működik az árukapcsolás és lehetett indokuk a magasabb árcédulára... :N )

Új hozzászólás Aktív témák