Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz muszor #14250 üzenetére

    Akkor az aktív partíció a hiba okozója, de mivel nem futottam bele ilyesmibe, így nem tudom, miként lehetne visszaállítani :N , Partícionálás, HDD probléma, segítsetek! (nem adatmentés) topikban érdeklődj.

    (#14257) lord_m : ennek annyi kész, vsz gyári hibás terméket fogtál ki, v adott helyre nem megfelelően szállították, leejtették stb...vissza kell vinni gariba. HDS-ben elvileg 0 % kondíció a hivatalos garis csere, tehát, ha lemásoltál minden fontos cuccot, érdemes tovább nyúzni, h csökkenjen a kondija, WD Drive Utilities programmal is lefuttatni öntesztet, de vsz már így is cserélni fogják.
    Lehet adott bolt kapott vmi selejtes szériát, nincs rá garancia, hogy a Passport hibamentes lesz, ezért az se hülyeség, ha fentebb említett más gyártók közül választasz. Ha adsz bolt linket, az lenne a legjobb.
    SMART-ot elnézve, a második attribútom - felpörgési idő - legrosszabb értéke kicsit alacsony, kapott megfelelő tápot, millyen USB portban használtad és hol (elő-hátlap) , illetve kikapcsolások száma (19) is sok üzemidőhöz képest, biztonságosan lett leválasztva, v csak ezen hiba óta növekedett így meg :F

    (#14260) Fang: 25k-ból kijön egy My Passport Ultra, 30-ból meg egy MyBook, azok jók, v megveszed mind2 méretben külön a vinyót és hozzá a házat, de azoknak is vannak külön topikjai: 2,5" , 3.5".

    (#14256) balbekk12: gyártói oldal szerint 2,5" méretben nincs is 2 TB-os [link], csak 3,5"-osban [link].

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák