- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
Helló!
Egy USB3.0-ás 2.5-es külső rack-et keresek, ami SSD-t csatlakoztatna egy laptopra, az SSD-n pedig egy linux OS lakna. Nézegettem a listát, de annyiféle van, hogy nem igazán sikerült választanom belőle, ráadásul nem tudom, hogy melyik ajánlás aktuális még.
Van olyan típus, amit már valaki hosszabb távon tesztelt, nem csak tárolóként, és megbízhatóan működik SSD-vel? Jó linux támogatása van? Tud időszakos TRIM-et kezelni?
Az nem gond,ha nem olcsó, de indokolatlanul sokat se kelljen adni érte.
Tudnátok segíteni?Előre is köszi!
-
sirdond
őstag
válasz King Unique #4278 üzenetére
Köszi az infókat! Ennek a TRIM "hiányosságnak" annyira nem örülök, de hát ez van.
Szerintem egy Icybox lesz a befutó, ha lehet kapni raktáron, itt a környéken. -
sirdond
őstag
válasz King Unique #4283 üzenetére
Igen, csak az a baj ezekkel,hogy azok közül,amelyik támogatja a TRIM-et mindegyik 3.1-es,ahogy nézegettem őket, azt pedig sajnos nem tudom kihasználni.
-
sirdond
őstag
Mi a helyzet ezzel a cuccal: USB312SAT3CB
Vagy az ehhez hasonló SATA átalakítókkal? Tudom kicsit offtopic itt, de próbált valaki hasonlót esetleg?
(Mondjuk valszeg ez is csak 3.1-es interfészen keresztül támogatja TRIM-et, sima 3.0-án gondolom nem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest