Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #19103744 #5998 üzenetére

    Az előző válaszban AXAGON, ICY BOX (RaidSonic), ORICO külső házak lettek linkelve, amik a Delock külső házakhoz hasonlóan eleve márkásak és ezen területen neves, kiforrott gyártók termékei, nem "noname" vackok.

    A chipset pontos típusát nem minden külső háznál szokták feltüntetni a gyártók, de azért némelyiknél a termék hivatalos weboldalán megtalálható ezen információ, lásd pl. az ORICO-M2PV-C3 külső háznál Realtek RTL9210.

    Ezek az M.2 PCIe NVMe - USB 3.X külső házak USB-C alapon eleve kompatibilisek és használhatók Thunderbolt 3 (40 Gb/s) porthoz csatlakoztatva is, ellenben az adatátviteli sebesség max. 10 Gb/s lehet, mivel a max. 20 Gb/s USB 3.X-nél a 40 Gb/s Tunderbolt 3 / 4 szabvány max. csak annyit (10 Gb/s) támogat.

    Mármint TLC belső SSD akart az lenni, mert jelenleg rendszerint QLC és TLC van, SLC már nem nagyon, max. esetleg elvétve találni és azt is nagyon drágán.

    Ha linkelve lett előzőleg egy hozzászólás, amiben részletezve vannak M.2 PCIe NVMe SSD-khez való USB 3.X külső házak, valamint a téma összefoglaló elején is világosan le van írva az alábbi, akkor evidens, hogy jó topikban érdeklődsz M.2 PCIe NVMe SSD-hez való külső házak felől.

    "A jelen topik elsődlegesen a 2,5"-os (USB-s) külső házakkal foglalkozik, de a manapság egyre elterjedtebb külső SSD megoldásokra tekintettel az M.2 SATA és M.2 PCIe NVMe típusokkal kapcsolatos kérdések is helyet kaphatnak itt."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák