Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz King Unique #4545 üzenetére

    Az aktuális kínálat között nem szerepel a JMS577 sem miközben van.
    2014-es computex anyaga
    kép
    Külső merevlemezekhez van/volt. Gondolom azért nincs a listán mivel vagy limitált volt vagy csak készre szerelt külső merevlemezzel volt a piacon.
    JMS579-ről csak úgy találkoztam, hogy a tulaj belenézett a fw fájlba ahol ugye JMS579 olvasható. A tippem szerint az 578-as lapka a piacra 579-es kóddal került ki de magán a lapkán az azonosító maradt mivel a 9-es csak szoftveres javítást takar. Nem lenne egyedüli eset. (az eredetileg 578-nak megtervezett lapkát tovább reszelték és már új kódnevet adtak neki de mivel azt 578-nak adták volna ki így az került a lapkára)

    Volt itthon egy eleve sérült adapterem. Lementettem a fw-t aztán szétnyúztam. Lapkán JMS578 olvasható. A lementett fw-ben az elején JMS579-es kód található de a végén viszont már 578! Csak a Samsung M3-as külső HDD-ről lementett fw-ben olvasható a végén is 579! De ez már speciális eset mivel dedikáltan a külső merevlemezhez van.

    Tavaly volt egy tiszta telepítésem. Maga a rendszer pedig Win10 Pro. Majd megnézem nincs e valamilyen kapcsoló a BIOS-ban amit kikapcsolt volna a windows.

Új hozzászólás Aktív témák