Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    válasz King Unique #3087 üzenetére

    Nálam úgy van win10-en, hogy amikor csatlakoztatom a 2 in 1 gépem (asus t100ta-dk007h) usb portjához és bekapcsolom a racket, akkor az első bekapcsolás pillanata után 60mp mire a partíciók felismerése és az adatok beolvasása után elhalkul a hdd és nem pörög tovább. Tehát így elsőre 60mp tétlenség után áll le, hogy a fájlkezelőben nem mentem rá, de az eszköz elvégzi a felismerés folyamatait.

    Ha ezután fájlkezelőben rámegyek és felpörög, akkor már csak 32mp tétlenség kell neki, hogy ismét leálljon.

    Illetve nagyon hosszú tétlenséget követően (több mint fél óra) is egyből felpörög, ha rámegyek a hdd-re és ugyancsak 32mp tétlenség után csendesedik el.

    Leválasztáskor egyből elhalkul és leáll a pörgése is a merevlemeznek. Ezután én ki is kapcsolom a racket, így áramot sem kap.

    Olyan állapota amúgy nincs a lednek amikor nem világít kéken a rack bekapcsolt állapotában, hiába áll a merevlemez a tétlenség miatt. Ilyenkor is folyamatosan világít, csak ha felpörög villogni kezd. Persze ha az off-ra tolom a kapcsolót kimegy az áram alóla és a led is kialszik.

    A linkelt videóval kapcsolatban. Igen láttam már korábban mielőtt megvettem a racket, kb az egyetlen videó a youtube-on a termékről. :N Így engem is meglepett a micro-b csatlakozó. Illetve a videón még on/off gomb se található a racken. Ezen már ez is van és nagyon praktikus is mivel ha leválasztottam win-ben a hdd-t csak kikapcsolom és újra be és ismét felismeri. Így nem kell a kábelt ki be dugdosni ha mégis megint használnám.
    Kisebb változás még a videóhoz képest, hogy a kék helyett fekete USB kábel jár hozzá, ez jobban illik a házhoz.
    Illetve még egy dologra felfigyeltem. A belső rögzítőkeret végére belülre ahol a csatlakozók kifutnak hátul a házból egy kis átlátszó műanyag lapka van ragasztva. Erre jön rá a nyák, de nem érinti felcsavarozott állapotban. Ennek nem tudom mi szerepe lehet, talán szigetel a nyák és az alu között vagy ezen csúsztatva a nyákot beszerelésnél talán könnyebben beletalál az ember a hátsó alu lemez kivágásaiba a nyákon lévő usb, dc, ki/be kapcsoló gomb kombóval.

    A fentebbiek megerősítésére íme egy kép a hátlapról:

Új hozzászólás Aktív témák