- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz aytukabozs #76450 üzenetére
21-én lesz BP. Késmárk utcában! Jó esetben 11 körül pénteken a kezedben.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jano_77 #76435 üzenetére
Szia
nekem is 11.05 óta célországba elküldve a csehektől, a trackitonline már megállt státuszba tette, szerintem annak már nyoma veszett, a csomagomat már ujraküldték azóta már kicsiny országunkba be is érkezett 16-án...Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
beg
veterán
Megnéztem, tényleg nincs. Bár anno az sf tracker sem így nézett ki, valamit dizájnoltak. Ha megérkezik EU-ba, akkor nézz rá megint, addig lehet nem kap dpd számot. Ha az megvan, akkor visszamenőleg majd ott is látod.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
LámaZ
addikt
És akkor be lehet fejezni a Magyar Posta fikázását. Köszönöm!
Legyen minden jó!
-
minderbinder
csendes tag
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Mai nap megjöttek várva várt csomagjaim, amiknek szombaton változott a státusza a belföldi feldolgozásra továbbítva!
Na ez a posta nyomkövetési oldalán még mindig így van, de már nálam vannak a csomagok -
Zeki
nagyúr
Nézem az összefoglalót, LX kezdetű kínai EMS csomag is van, de azt nem találtam benne. Itthon mondjuk aligha EMS hozza ki.
LX123456789CN a formátum. Nyomkövetés mükszik. -
senior tag
válasz kidnou #76460 üzenetére
Irigykedek most kérdeztem rá a postánál, 16a óta még hozzá se szagoltak...nem lesz ebből már semmi a héten
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
jano_77
nagyúr
válasz Black Phone #76452 üzenetére
Az szuper! Nekem meg csak üzeneteket küldenek, hogy **pják be!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ace05
senior tag
A december ötödikén, az ebayről rendelt telefon tokom. határidő előtt megérkezett (dec20-jan6) tegnap. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mikor jött volna meg, ha nem lenne káosz a postán.
-
vegyszer
addikt
Én a 11.11 kapcsán vettem egy telót. Sajnos svájci posta tracking lett rajta. November 18-dikán indult kínából, és december 19-dikén landolt Ferihegyen.
A fene hitte volna, hogy ennyire nem akar leesni...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dominó85
addikt
Ma két (tessék megkapaszkodni) december eleji rendelésem fogadott (mind a kettő tracking nélküli) az ágyamon, mikor hazaértem.
* Péter - 06302461862 *
-
nimfas
addikt
14-en kaptam sms-t a postától hogy vámkezelés alatt áll a csomagom, küldjem a paypal számlát, kitöltött 2 oldalas posta oldaláról letölthető nyomtatványt. Ezt még 14-én meg is tettem. Jött is utána egy válaszlevél hogy köszönik megkapták...
Erre ma 19-én jött egy postai levél ugyanezzel a kéréssel, nyomtatvánnyal. A postai bélyegzőlenyomat 16-i.
Kérdés, hogy most WTF??? Automatán küldik a postai levelet, vagy csak nem tudja a bal kéz hogy mit csinál a jobb?
Holnap hívjam fel őket telefonon a követési számmal?
-
maj-viktor
őstag
Ma kaptam meg több aliexpress 11.11-es csomagomat... hátha valakinek "jó infó"!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Zeki
nagyúr
Ehh, eddig ha a vitacost.com-ról rendeltem DHL-el, pár USA kitérő után jött ide a csomag.
Most meg nézem, ment ez is a német DHL feucht-i elosztójába.... de előtte még 16-a Frankfurt, 17-e Saulheim. 19-e meg Feucht, DE
Más érdekes is van:
Ami egyből idejött:
Service
GM Packet USPS ISALami a németeken keresztül:
Service
GM Parcel Priority
Ez utóbbi kapott is egy német postás nyomkövetési számot. -
nimfas
addikt
válasz maj-viktor #76473 üzenetére
Nem vígasztalja őket... én múlt pénteken kaptam dec 4-i csomagot is
Ma is jött valami apróság... 11.26-i rendelés, Ebay. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy BW lámpát a Banggoodtól 11.08-án.
A TN nem mozdult majd egy hónapig, de miután tegnap megreklamáltam, mára hirtelen megmozdult a pozíció.
Azt szeretném kérdezni, hogy az itt szereplő "belföldi feldolgozásra továbbítva" azt jelenti, hogy már nálunk van, illetve szerintetek mire számítsak? Megjöhet még az ünnepek előtt?[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz balazs1956 #76476 üzenetére
Forgalmazásra?
Úgy érted, Feldolgozásra?
Régen ez kb azt jelentette, hogy 1-2 napon belül megkapod.
Most akkora a káosz, hogy kb semmit nem jelent.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
balazs1956
senior tag
válasz -=RelakS=- #76477 üzenetére
Javítottam , köszi.
-
törölt tag
Hali!
A sztori a következő: Rendeltem Banggoodról led szalagot, zenevezérlőt, tápot hozzá. Kiderült, hogy a táp és a vezérlő rossz, írtam is pár napja ide és az ebayes topikban. A régi routerem tápjával működik a szalag, vezérlő rákötve semmi, BG-s táppal felvillan és viszlát.
Írtam nekik egy levelet, de elég tré az angolom:
'Dear Banggood!
I want to make a decoration in my room for Christmas, so i ordered:
- 5050 RGB LED Strip, Order number: 21024501
- Music IR Controller, Order number: 21024501
- Power Supply, Order number: 21025090
All arrived today, but not working. Have a fault. When i ordered this items I had some questions for You, and the answer was:
'Dear Vendel,Thanks for your email.
For your question, we have checked with our seller.
For the products that you referred, they are compatible for each other.Best wishes,
Juna '
So i ordered the pack. I attached some pictures and vids about my problem.
I tested the led strip with other power supply(That was for my Netgear Router) in direct connection and working perfectly, so the LED Strip is okay, but the Power supply and the Music Controller have quality/factory problem. Thank you! Christmas will soon be here, so resend not okay, would not be here in time. I want refund for both, . I lost my interest and my trust in both product(Power Supply, IR Music Controller), i ordered more expensive in my local country, because i need in one weeks and need working perfectly. Please help me and find satisfactory solution.
Thank you and have a nice day!Erre jött a válasz:
'Dear customer,Thank you for your email and sorry for the inconvenience caused.
Would you accept that we resend you a new item?
Hoping for your kindly understanding!
Best wishes,
Angle'
Most nem tudom mi nem világos abban, hogy a táp és a vezérlő rossz a szalag nem, és karácsonyra szerettem volna szobába egy kis díszkivilágítást, szóval az újraküldés kilőve + azóta szereztem normális tápot és vezérlőt itthon. Full refundot szeretnék kérni a tápra és a vezérlőre is. Hogy tovább?
-
nyisziati
veterán
Én meg egy árva szót nem szólok, se a kínaira, se a magyarra: dec. 9.-én rendelt tokom a mai nap a kezembe került...
-
donjon
csendes tag
Sziasztok! Nemet postval jon nemet raktarbol a cuccom. A Nemet posta szerint mar 15.en scannaltek itt, de a posta szerint meg elkulve csak Valaki kamuzik
"Én vagyok a hát te ki vagy" :)
-
senior tag
válasz donjon #76484 üzenetére
nekem is igy volt nl posta 13án jelezte hogy célországba megérkezett, magyar postánál 16án látszódott, azota semmi változás
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
donjon
csendes tag
válasz Black Phone #76485 üzenetére
A fura csak az, hogy ez elektronikusan tortenik nem Bozsineni irogatja egyenkent ossze. Ergo ha lehuzzak, akkor bent van a rendszerben, gondolom en.
-
senior tag
válasz donjon #76486 üzenetére
ha pesten scennelik akkor érkezett be célországba, egyébként nekem is fura
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kidnou #76488 üzenetére
én is ebbe biznék hogy karácsonyra beesik...
-
kidnou
őstag
válasz Black Phone #76489 üzenetére
Nekem szerencsére tegnap megjött. Talán most már magukhoz térnek
-
donjon
csendes tag
válasz Black Phone #76485 üzenetére
Mi tud belassulni egy digitalis adaton?!
[ Szerkesztve ]
-
Xes
csendes tag
Ilyen volt már valakinek?
2016.12.04
13:21
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryAzóta semmi info, hiába küldtem be a vámkezeléshez a dokumentumot nem tudnak vele mit kezdeni, mert még "nem dőlt el, hogy vámolni kell-e".
-
jano_77
nagyúr
Nekem ilyen van, kérdésem az lenne, hogy szerintetek ugyan az a kettő és csak én látok különböző infót? Illetve melyik lehet az igaz és mikor kaphatom meg végre szerintetek az október 20-án rendelt terméket?
Cseh posta nyomonkövetés:Magyar posta nyomonkövetés:
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
senior tag
válasz jano_77 #76498 üzenetére
ez valoszinü az enyémmel együtt tünt el...
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest