- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dell asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
De tudod miért? Hát ki lakik ott Keleten?
Fú ezért nagyon megb@cnak fejezzük abba
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Terentius
őstag
20-án rendeltem minidealről,singpostal.24.-e óta célországba elküldve.Szerintetek kérjem vissza a pénzt paypaltól?
OnePlus 12 16/512
-
nepszter1
addikt
2013.07.02
20:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.05
11:39
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.05
11:43
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.08
06:33
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHopp remélem holnap megkapom már
-
birooo
tag
Hát nem tudom, nekem nem ez az első csomagom onnan alap postával és eddig ku..a gyors volt mindegyik. Ez a jelenlegi amit június 29-én este (szombat) rendeltem.
2013.07.02
20:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.07.05
11:39
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.07.05
11:43
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.07.08
06:38
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureAhogy áll a dolog, úgy néz ki, hogy rendeléstől-kézhezvételig 11 nap telik majd el.
-
tboy72
aktív tag
Nekem is van egy RQ-........SG-m, ami a feladástól számított 5 nap múlva megérkezett (ma, tehát a hétvége is benne volt!!!) viszont amit ugyanakkor a minidealról rendeltem, az RF.............SG 28-06-2013 28-06-2013 Despatched to overseas (Country code: HU) még mindig!
Ami ma megjött, az egyébként szintén egy teló, de a trükkös kínai egy A4-es talpas borítékba rakta, valszeg azért lett RQ-s (levél) és azért is ért ide ilyen hamar.
-
wood77
tag
Jól beültettek a hintába a Pandawillnél.
Miután 3 napig igyekeztek feldolgozni a júni 1.-i rendelésem annak ellenére, hogy raktáron lévőnek írta, rájuk írtam, hogy ha nincs raktáron akkor ne is fáradjanak, hanem töröljük. Erre ahogy itt jeleztem azonnal kaptam tracking numbert ami máig nem él és átkerült shipped-be. Ma kíváncsiságból megkérdeztem volna chat-en, hogy ugye nem csak váratnak, hanem valóban elindult a csomag? Bár ne tettem volna, jól felidegesítettek. Bocs a helytelen angolért (google fordító), de azt hiszem érthetőcarina 16:05:47
Hello, Welcome to Pandawill! Anything we can do for you?carina 16:05:56
Hello ,welcome to pandawill ,this is Carina, how can I help you ?Me 16:06:37
hi!my question is that the K900 is in stock?carina 16:06:48
pls send us product link , thanksMe 16:06:48
Model#:sku41818Me 16:07:03
http://www.pandawill.com/lenovo-k900-smartphone-intel-powered-20ghz-55-inch-fhd-screen-2g-16g-android-42-p75535.htmlcarina 16:09:38
NOT in stock nowMe 16:10:28
And when it will be available?carina 16:12:13
in one weekMe 16:16:18
The problem I have ordered on July 1, 2013th This processing status for 3 days. I asked why this is the status? Status changed shipped the track number sent but not aliveMe 16:17:34
Shipped the actual status or just to wait until arrival at the stock?carina 16:18:52
okMe 16:23:54
ok?Me 16:24:28
I have to wait to arrive and then start depot or delivery of my order I had already started the country of destination?Me 16:30:59
awaiting responsecarina 16:31:00
you mean ?Me 16:33:29
I was asked if I would like to get an answercarina 16:38:14
yesMe 16:43:52
yes?? what YES??? Yes--->i have to wait OR Yes----> already started the destination??Me 16:53:17
dear carina.thanks for nothing. that was no help. have a nice day[ Szerkesztve ]
-
kiralyroli
tag
válasz nepszter1 #6360 üzenetére
Remélem én is megkapom holnap
2013.06.28
17:30Küldemény információ:
2013.07.05
12:28Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.05
12:40Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.08
06:53Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
kiralyroli
tag
Szerintem velem is csak szórakoznak a tinydealnél. pénteken írtam nekik hogy mi van már 3 napja megrendeltem de nem adták még fel utána adott is ragszámot de azóta sem él.várok még pár napot azt ha nem fog élni megírom nekik hogy akkor refund. Paypalon szokta írni hogy shipped de most ennél a rendelésnél még nem írja. Akkor elképzelhető hogy tényleg nem adták fel?
[ Szerkesztve ]
-
romi_75
csendes tag
nekem is változott a státusz, 41 nap után célországba elküldve
ami az érdekes, hogy vasárnapig nem történt semmi, kerestem őket többször is (tmallbox justin), de baszott válaszolni
meguntam, és vasárnap reggel elindult a disputefura módon ma reggel azonnal reagáltak
15:00 körül a tracking is frissült
és most írtak, hogy nézzek rászóval a következtetés: ahogy lehet, érdemes elindítani a dispute-ot, mert addig leszarnak
mondjuk meg is értem, hiszen előre kell fizetni mindenért!remélem a többieknek is lesz eredmény, akinek beragadt a csomagja június elején!
szép napot!
-
SUPREME7
addikt
válasz minderbinder #6371 üzenetére
Ha elindult a tracking akkor a paypal nem fog a javadra dönteni. Szerintem. Ha mákod van akkor lóvé és csomag is lesz
[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
Az mitől van hogy a Pay Pal nem hajlandó levonni a pénzt a számlámról?Közvetlen a folyószámlámról menne a pénz és van is rá fedezet.De ma már 1x utaltam Pay Pal-on keresztül ugyanoda.Mi lehet a baj?Próbáljam meg holnap?
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz lexter00 #6373 üzenetére
Most a PayPal számlán lévő pénzről beszélsz?
Vagy a PayPal mögött lévő bankkártyáról?
Nem világos.
Vehetsz ugyanonnan több dolgot is naponta, nincs korlátozva.
Vagy csak a számlájára vezeted át a lóvét?
Szerintem az sincs..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
wood77
tag
válasz gergokiss198 #6368 üzenetére
Már én is alig várom a K900-at. Bár ahogy nézem még kell nekem némi türelem....
-
vegyszer
addikt
Próbáld újra, jó jelszót adva meg
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
lexter00
őstag
Ááááá a Minidealról hogy kell rendelést törölni?Írni kell nekik emailt?
-
slezakimi
senior tag
válasz kiralyroli #6366 üzenetére
No Neked már egyenesbe
Nekem ennyi ma is.
2013.06.28
17:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadAz utána rendeltekről nem is beszélve
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Johny911
csendes tag
Sziasztok. Akkor megkérdezem itt is
Ti fizettetek VÁM+Áfát?
160$ értékben rendelnék.Köszi.
-
slezakimi
senior tag
válasz kiralyroli #6383 üzenetére
Jó lenne
Elkényeztettek,eddig ennyi idő alatt minimum az országba itt volt.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
nepszter1
addikt
2013.06.19
18:25
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.05
13:44
Küldemény információ:
2013.07.05
23:20
Küldemény információ:
2013.07.06
23:19
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadez viszont érdekes egy telefon tok , picit zavar de megjön végre hamarosan
-
Švejk
őstag
Most jöjjön az én históriám a Tmallbox-al és egy Lenovo A820-al:
Rendelve:
2013. 06. 26.2013.06.29
15:04 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2013.07.03
18:03
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.07.05
19:51
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.07.05
19:54
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.07.08
10:15
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureÉs nagy-nagy mázlival holnap meg is kaphatom, de inkább szerda, vidéki vagyok.
-
törölt tag
Én holnap "ünneplem" a 43. napfordulómat a DX-es rendelésemmel kapcsolatban. Még annak idején május 28-án fizettem Paypal-lal, június 3-án adták postára, rendszerhiba miatt csomagszám nélkül, azóta semmi. Refund már július 4-én be lett adva, azóta még mindig nem jött meg a csomag és ugye a pénzt sem kaptam vissza.
Érdekesség képen rendeltem 17-én és 19-én ugyan attól az eladótól Ebay-en ugyan olyan értékben ugyan olyan 1000V 0,5A-os kerámia csőbiztosítékot, mind a két csomagot másnap (18, 20) fel is adta, a hamarabbi már meg is érkezett múlt pénteken, a másikat holnap-holnapután várom.
Nem értem én a postát
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Terentius
őstag
a singpostos 18 napot munkanapban kell érteni?Nem számít bele a hétvége?24.-e óta célországba elküldve a minideales csomag és semmi változás.
OnePlus 12 16/512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest