Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz blakey #36334 üzenetére

    ... de akkor már értelmét veszti a Kodi. ...
    Igen, nagyon úgy tűnik, erre megy ki amúgy a dolog. A cikkben leírt szöveg is ezt támasztja alá, idézem:
    ... Bár a Team Kodi nem szabályozza, (még!) hogy a felhasználók mit telepítenek vagy használnak, nem nyújtunk támogatást, ha a telepítés olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek sértik a fórum szabályait. Ennek elmulasztása kitiltást eredményezhet. ...
    Szóval, leszóltak nekik fentről, hogy oldják meg valahogy a kalózkodás visszaszorítását, és ez lesz az első lépcső ebben a folyamatban. Nyilván ez amúgy tök hatástalan lesz, és hiába ún. mossák kezeiket a Kodi fejlesztői, lehet, hogy a második lépcsőben arra lesznek kényszerítve, hogy csak olyan addonok, tárolók telepítését engedje meg a szoftver, ami már átment a Kod Team szűrőlistáján, és a magasabb hatalomnak is megfelel, ezek bekerülnek a terjesztésbe, a többi meg megy a levesbe.
    Csak mellesleg jegyzem meg, hogy ma meglepődve tapasztaltam hogy a Kodi-19.1 alatt az eddig probléma nélkül üzemelő kodi-pvr-iptvsimple_7.4.3 pvr addon induláskor sablon hibaüzivel nem tudott betölteni, és az addon beállításában meg már le lett tiltva az addon!!! Ez ugye meg a kalóz iptv sztreamek ellen egy hatásos lépés. Mondjuk újratelepítettem azonnal, most még megy, de kérdés meddig, és ugyanez várható a matrix-os Live Stream Pro addonnál is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák