Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
apuka73
tag
[fuximaxi] -nak is jár a piros [ezért] az üzletért.
-
h1ght3chzor
őstag
Szeretnék kérni egy piros pontot garagez kollégának, kitől egy logitech wifi touch keyboardod vettem, szuper cucc, korrekt, gyors eladó!
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
kiribali
csendes tag
zsoltizsolti -nak pirospontot szeretnék kérni.
-
Aladaar
tag
+1 piros pötty [link]
Razermazer-nek, korrekt eladó. -
pimuci
csendes tag
Szeretnék Daemon987 kollégának piros pontot kérni ezért az üzletért
Korrekt, félrerakta nekem. AjánlomNézd meg a többi termékem is minden kiárusítás alatt! Jó áron! :)
-
D-Roy
tag
Piros Marcosnosta-nak ezért.
Think Different.
-
andras87
tag
Egy nagy pirospontot kérnék asd123dsa22 kollégának aki rendkívül megbízható üzlettárs, ahogy ezt bizonyította is ezen bizniszünk kapcsán.
Köszönöm szépen!
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
Jegesss
újonc
Szintén nagy piros pontot kérek politomi -nak az E8400-ért ,külön köszönet a gyors beszerelésért! [link]
[ Szerkesztve ]
-
garagez
csendes tag
válasz h1ght3chzor #35155 üzenetére
pirosat h1ght3chzor -nak a gyors és korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
.oGo.
-
Mónika7
újonc
Sziasztok!
Piros pontot érdemel Pető István egy digitális fényképezőt vettem Tőle. Minden rendben volt, megbízható, nagyon elégedett vevő vagyok
Amica
-
Tomme002
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni ducducduc kollégának ezért az üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
fps8
senior tag
Pirosat adnék SajtosKuszob kollégának, ezért a processzorért. Korrekt áron adta, jól becsomagolva és gyorsan ide is ért. Körültekintően még egy ajándék pasztát is kaptam
2-pirosat is adnék ha lehetne."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Piros pontot szeretnék adni Mad6 kollégának.
Sajnos a hirdetést már nem találom, de egy MSI G41M-P26 s775-ös lapot vettem tőle jó áron. Garanciával adta, és tartja is magát az állításához. Korrekt, új áru. Rugalmas és pontos volt.
Ajánlom mindenkinek."War... war never changes"
-
sanyi150
tag
Nagy PIROS pontot küldök Rocky90 fórumtársnak. Guitar Hero wireless dobot (PS3) vásárolt tőlem; korrekt, pontos megbízható vásárló!
[ Szerkesztve ]
-
marcosnosta
tag
Pirospont http://hardverapro.hu/tag/d-roy.html D-roy kolleganak a sikeres csereert! Huawei Mediapad 7"-em iPad 16GB Wi-Fi-ert!
Minden, amire csak szükséged van, a legjobb árakon! FB / PC Cruiser Esztergom
-
mcclode
tag
válasz totya694 #35182 üzenetére
Vissza is ill a segítőkészségért is jár egy piros totya694
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
Csak1kérdés
csendes tag
Piros pont neki: HT#^ Teljesen korrekt, és megbízható üzlettárs volt. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Mónika7
újonc
válasz Mónika7 #35171 üzenetére
Elnézést, a piros pont peto.istvan- nak járt. A neve így szerepel helyesen...
Amica
-
sinkol
tag
Szeretnék kérni egy hatalmas PHiroskát pandemonius kollégának, akitől ezt a kiváló gépet vettem
Korrekt, rugalmas és végtelenül türelmes eladót ismertem meg a személyében, akit csak ajánlani tudok -
Gabe123
aktív tag
Szeretnék egy hatalmas pirosat Shkiz0-nak, egy Sapphire 7850 kártyát vettem tőle kiválóan működik. Gyors, korrekt eladó!
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
gabo9201
senior tag
Janoska26-nak kérnék egy pirosat
Ezt vettem tőle, minden rendben zajlott.Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
senior tag
válasz ANQNYMUS #35191 üzenetére
Feketét itt lehet kérni, problémás és egyéb üzleti ügyekkel kapcsolatos tudnivalók itt vannak leírva. Privátot meg nem osztunk meg, ebből - még ha igazadat is véled - tényleg bajod lehet.
Ezt a hozzászólásomat, kérem takarítás után törölni!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
szem-y
csendes tag
Steve(AMD)-nek kérnék egy pirosat, ezért az üzletért, mert megbízható, rendes üzletfél
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
-
laci1128
tag
DJ Shootman kollégának egy piros pontot kérnék az Omnia 7 miatt. Nagyon korrekt eladó!
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
törölt tag
Pirospontot kérnék HungaryPig fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt, rugalmas üzletfél.
[ Szerkesztve ]
-
sznrbt
csendes tag
-
Ubul86
őstag
pirospont ramos23 -nak, Mass Effect 1-et vettem meg tőle
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- További aktív témák...
- I9-9900KF / RTX2070/ NZXTH500/ NZXT X63/16 GB/ 500 GB SSD/ Víz
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Magyar vil. bill ! Surface Pro 5.Gen - 12.3" ips - 3K! érintős -- i5/8/256 +SZLA +GAR
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest