Hirdetés
Aktív témák
-
V8TommY
tag
MonthyCrew-nak szeretnék adni egy pirosat ezért az üzletért.
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kmisi99
addikt
Piros pontot kérek gyomordzsák nak a kiváló ramokért
Ajánlom másnak is nagyon jó megbízható eladó. -
papi20
tag
Szeretnék egy pirosat kérni Komcsi kollégának ezért a Logitech G15 -ös billentyűért.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Szeretnék én is szintén kérni egy pirosat Encrypternek ezért az üzletértAz üzlet tárgya Ezt a radit vettem tőle. Minden korrekten rendben zajlott ajánlott eladó.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Sza_Sa
senior tag
Piros jár kmisi99-nek, mert megvette ezeket a ramokat
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
johnny117
csendes tag
Adok egy nagy piros pontot sznorbii kollégának a minden szempontból korrekt üzlet lebonyolításért.
-
Psychonaut
veterán
FRENK1988-tol a telefonjat vettem meg, korrekt partner, amelyik nap utaltam, mar fel is adta a keszuleket, masnapra itt volt.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Kérnék szépen egy piros pontot
CptMisi-nek, ezért a Toshiba notebook adás-vételért.Pontos, korrekt partner, bátran ajánlom másoknak is.
Köszönöm a vásárlást.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Papaj x
senior tag
-
hobo_blues
csendes tag
Pirospontot kérek Cd3000
-nek az alábbi sikeres üzlet lebonyolitásáérthttp://hardverapro.hu/apro/vennek_2x2gb_800_at_4_ezerert/hsz_1-50.html
Bátran ajánlom másnak is!
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1984
tag
Szeretnék egy nagyon nagy Pirosat t1m3l3ss kollégának a nagyon fasza gépezetért. Nagyon korrekt eladó volt mindenkinek csak ajánlani tudom a vele kötött esetleges üzletet.
[ Szerkesztve ]
-
hogabesz
aktív tag
Piros pontot kérnék pitruka kollégának az Audigy 2 ZS notebook hangkártyáért!
-
lujó55
addikt
Kérem a pirosat G. Dealer-nek, akitől überf@sza hangszórókat vettem. Ajánlom a kollégát üzletre.
-
walrus29
csendes tag
Kérnék egy piros pontot tothadamph fórum tagnak, egy logitech z523-at vettem tőle, nagy távolság ellenére is zökkenőmentes volt az üzlet. Megbízható, korrekt eladó.
Privát üzenetre illik válaszolni... // http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=walrus29
-
asil
csendes tag
//hardverapro.hu/apro/asrock_am2nf3-vsta_vadonat_uj_alaplap_elado/hsz_1-100.html
ezért az üzletért piros pont http://hardverapro.hu/tag/helkis.html kolegánaktelefonon gyorsabb az üzlet megbeszélése(06-30-4831764)
-
CptMisi
őstag
válasz runner 125 #35661 üzenetére
Helló!
runner 125-nek ezért a Toshiba notiért. Korrekt, segítőkész, minden rendben volt.
Csak ajánlani tudom.
Üdv!You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
asil
csendes tag
ezért az üzletért:
piros pont helkiskolegának:[ Szerkesztve ]
telefonon gyorsabb az üzlet megbeszélése(06-30-4831764)
-
spartan1
aktív tag
Kérnék egy pöttyöst
orichalcos kolegának,ilyet vettem tőle."ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
LacaWRC
csendes tag
Kérnék egy pirosat FRENK1988 kolégának, ezért a Winchesterért, amit Tőle vettem. Korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott, megbízható partner. Köszönöm.
-
tjokai
senior tag
wlk kollégának kérnék egy hatalmas pirosat ezért az üzletért! Barátságos árakkal dolgozik, hihetetlen rugalmas, végtelenül korrekt, becsületes és villámgyors......eddigi üzleteim során kimerem jelenteni, h egyike azon ritka üzletfeleimnek, akikkel a leggördülékenyebben ment végig az üzlet! Csak ilyen eladókat a hardverapróra
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Red pötty spartan1 Úrnak, vásárolt tőlem.
Live-Die-Respawn
-
vasi89
addikt
Nagy piros pontot kérnék lefkosia egy Samsung vinyó eladásért! Nagyon megbízható és segítőkész eladó!
-
vakond5
őstag
Pirosat kérek bedotamas89 kollégának a GTX260 vga-m korrekt elviteléért!
Ajánlom mindenkinek
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
vakond5
őstag
Pirosat kérek Termi16 kollégának a király Sapphire 5870 bizniszért.
Korrekt, gyors, megbízható partner, ajánlom mindenkinek
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Jocimaci
csendes tag
Andy1210 társunknak kérnék egy pirosat ezért [link] a gyors,korrekt üzletért.
-
bambi33
csendes tag
Egy NAGY Pirosat kérek Trixx fórum társnak RAM-okat vásároltam Tőle, nagyon korrekt, megbízható eladó!
Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...
-
Crass2002
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni dankvics [url]http://hardverapro.hu/tag/dankvics.html[/url]kattints ide[/text] kollégának.
Postai úton való cserénél is megbízható.[ Szerkesztve ]
-
Tody56
aktív tag
Pirosat kérnék nyufka69 kollégának. Egy vga kártyát cseréltem el vele egy corsair ssd-re.
Minden rendben ment.koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
petymeg
addikt
goatman[link]-nak adnék egy pluszt egy megvalósult adásvétel okán, sajnos a hirdetést nem találom, mert múlt héten érvénytelenítettem:8 Remélem a modik megtalálják! Köszi.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
h1ght3chzor
őstag
Szeretnék egy piros pontot adni Ultram3jor kollégának, akitől egy 5m-es hdmi kábelt vettem. Megbízható, pontos eladó!
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
Aktív témák
Hirdetés
- I9-9900KF / RTX2070/ NZXTH500/ NZXT X63/16 GB/ 500 GB SSD/ Víz
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Magyar vil. bill ! Surface Pro 5.Gen - 12.3" ips - 3K! érintős -- i5/8/256 +SZLA +GAR
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest